Photos
Reviews
5.0
6 Reviews
Tell people what you think
Videos
Hej alle Chow Chow Bella vil gerne ringe julen ind og på kredsens vegne ønske jer alle en rigtig god jul og et lykkebringende nytår.
14
2
Posts

Bichon Frisé'erne fra Vejle fandt igen vej til vores blærerøvsside. Både med fine udstillingsresultater, men også med et imponerende "Kørekort-resultat". Kredsen ønsker hjertelig tillykke. Se mere på vores hjemmeside: www.dkk-kreds5.dk.

Image may contain: dog
No automatic alt text available.
DKK Kreds 5 shared their post.

Torsdag den 26. april starter vores samarbejdspartner Elitehunden nyt hvalpemotivationshold op i Horsens, så hvis du har en hvalp, kunne kurset måske være noget... for Jer.
Hvalpene kan deltage, fra de er 8 uger, og skal have afsluttet kurset senest i 6 måneders alderen.

Det er vigtigt, at hvalpen kommer ud og møder andre venlige mennesker og hunde, hvilket I får mulighed for på dette kursus.

På Elitehundens hvalpemotivations-kursus præsenteres du og hunden for fordelene ved lystbetonet indlæring og træning. Dette har til formål at styrke samarbejdet og tilliden mellem dig og hunden.

Klik ind på vores hjemmeside www.elitehunden.dk, hvor du kan læse mere om kurset og det er også her du tilmelder dig.

See More
I Elitehundens formål er: a) At beskæftige sig med træning og aktivering af alle lovlige hunde. b) At bidrage til at hundeejere får bedre redskaber til aktivering og træning af deres hunde, så de kan begå sig bedre i alle miljøer. c) At skabe engagerede og ansvarsfulde hundeejere til gavn fo...
elitehunden.dk