Posts

Derek Prince - EGYEDÜL KEGYELEM ÁLTAL
>>VEDD ÁT A SZABADSÁGOD ÉS TISZTÍTSD MEG AZ ÉLETEDET A TÖRVÉNYESKEDÉSTŐL! <<

Úgy érzed néha, hogy vallási szabályok csapdájába estél? Egy ideje az Úrral jársz, és életed mégis jobban hasonlít egy feladatokból álló lista teljesítéséhez, mint egy örömteli kapcsolathoz? Úgy érzed, mintha nem felelnél meg?

...

Ha a válaszod: „igen”, akkor ez a könyv biztosan neked szól. Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell mutatni magunkat. Valójában – mondja Derek – sosem leszünk képesek a törvény betűinek megfelelően élni. Milyen jó, hogy nem is kell megfelelnünk ezeknek! Valójában csak akkor találkozunk az igazi tökéletességgel, ha felhagyunk az állandó erőlködéssel, hogy tökéletesek legyünk. Hogyan lehetséges ez? Egyedül kegyelem által.

„Ez a kegyelem ingyenes. Nem lehet kiérdemelni, nem lehet megdolgozni érte. A kegyelem nem csak azoké, akik érdemtelenek, hanem azoké is, akik jogosulatlanok rá. Más szavakkal, még akkor is, amikor ítéletet és haragot érdemlünk, Isten az Ő kegyelméből jóval ajándékoz meg minket.” – mondja Derek Prince.

E könyv segít téged abban, hogy felfedezd, mi az, ami igazán számít, és hogy megragadhasd a szerető és könyörületes Isten ingyen ajándékát. Itt az idő, hogy abbahagyd az erőlködést, hogy elfordulj a törvényeskedés hazugságaitól, és megtapasztald az Ő mindent átfogó kegyelmének szabadságát.

Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány, DPM-Magyarország, 2018.

See More
Image may contain: outdoor

KEZDJÜK JÓL AZ ÉVET: EGYEDÜL KEGYELEM ÁLTAL... Hamarosan a boltokban Derek Prince - Egyedül Kegyelem által új könyve.

Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people
Image may contain: 3 people
Reviews
5.0
7 Reviews
Tell people what you think
Szpaszojevics Család
· January 26, 2018
Derek Princ könyvein keresztül lettem elkötelezett keresztény :)
Logos Titkár
· June 11, 2013
Derek Prince igazi felfedező és úttörő volt a maga nemében, olyan témákat kutatott, és olyan ösvényeken járt, amit keresztények kevesen próbáltak. Nem szentírás, amit írt, de kutatásaival sokaknak bát...orságot adott, hogy még odaszántabban,. és nagyobb figyelemmel, és pláne tisztelettel kutassák az Írásokat, és szolgálják a Mestert, a feltámad názáreti Jézust! See More
Videos
Dokumentumfilm Derek Prince-ről
26
Szeretnéd tudni hol a helyed, kik a kapcsolataid, mi a szolgálatod, amit Isten kirendelt számodra? - Nos, ezzel a kérdéssel kezdődik minden. A Derek Prince Mininstries Magyarország új könyve készülőben...
17
Megérkezett: Derek Prince - Számítasz Istennek! Szeretettel Ajánljuk!
36
1
Photos
Posts

FÉRJEK ÉS APÁK - Amikor a férfiak a helyükre állnak a házasság, a család, a gyülekezet megszilárdul... Olvasd el kérlek, összefoglalónkat a derekprince.hu oldalon. http://www.derekprince.hu/hirek/ferjek-apa/

MIT JELENT HOGY JÉZUS AZ URUNK, JÉZUS A MÉRCÉNK?

Jézus a mi Urunk. A megváltásba csak úgy léphetünk be, ha Jézust személyesen Urunknak valljuk.
Ha valóban Ő az Urunk, akkor a legfőbb célunk az, hogy az Ő tetszésére éljünk. Ezt jelenti az, hogy Jézust „Urunknak” mondjuk.
Folyamatosan az Úr Jézusra kell függesztenünk a szemünket ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden, amit teszünk, tetszik Neki. ...
Ha bármikor, Rá tekintve, felmerül bennünk, hogy amit fontolgatunk, nem nyeri el az Ő tetszését, akkor ennek elegendő oknak kell lennie ahhoz, hogy ne tegyük meg azt. De csak akkor kaphatunk ilyen jelzést Tőle, ha mindvégig Jézuson, mint Urunkon tartjuk a szemünket.

Jézus a megigazulásunk egyetlen igaz mércéje. Erről beszélt Pál az athéni férfiaknak:

„[Isten] kijelölt egy napot, amelyen meg fogja ítélni a világot igazságban egy férfi által, akit erre előre kiválasztott. E felől biztosított mindannyiunkat azáltal, hogy feltámasztotta Őt a halálból.”
Apostolok Cselekedetei 17,31 NKJV

Az egyetlen, aki Isten Bírója lesz a világot illetően, Jézus Krisztus, az a Férfi, akit Ő feltámasztott a halálból. Isten megítéli a világot igazságban ez által a Férfi által.
Ez két dolgot üzen nekünk: Jézus a Bíró, egyúttal pedig Ő a mi mércénk is a megigazulást illetően.
Mi mindnyájan Jézus igazmértéke szerint leszünk megítélve. Fontos látnunk, hogy Istennek csupán egy mércéje van a megigazulással kapcsolatban.
Ha szeretnénk tudni, Isten szemében mi számít igaz dolognak, alapvetően mindig Jézushoz kell igazodnunk. Nézhetünk keresztényekre is, de ők mondanak és cselekednek majd olyan dolgokat, amiket Jézus biztosan nem tenne. Emiatt nem tekinthetünk úgy rájuk, mint a megigazulásunk igazmércéjére, mert ők nem azok. Ahhoz, hogy megtudjuk, mi Isten mércéje a megigazulást illetően, Jézusra kell folyamatosan összpontosítanunk.
(Derek Prince - Légy Tökéletes! - De hogyan?)

See More
Image may contain: text
Derek Prince Ministries - Magyarország updated their cover photo.
January 12

Hálásak vagyunk Istennek, a DPM Nemzetközi Irodáinak, munkatársainknak, a támogatóinknak kül- és belföldön egyaránt, az adakozóinknak (és a névtelen adakozóinknak is felettébb), és azoknak, akik mindennap imádkoztak értünk; a szolgálatért, a bajba jutottakért (DPM IMATEAM) azokért, akik sürögtek-forogtak a magyar irodán, telefonáltak, e-maileket írtak, fordítottak, tolmácsoltak, tárgyaltak, könyveket pakoltak, adminisztráltak, pénzt utaltak, csomagoltak, postáztak, a Nyomdának, a Könyvesboltoknak, és Értetek...akik ezt olvassátok! Isten áldjon meg felettébb mint elgondoljátok!

Image may contain: text

Boldog Új Évet Kívánunk!

Pontosabban azt, hogy élvezzétek megváltott voltotokat, és azt, hogy "Isten szolgái" lehettek, vagyis kívánjuk, hogy 2018-ban legyetek még inkább az Úr Jézus szolgái, mert ennél nincsen nagyobb áldás.

Ebből következik minden más, és abban se szűkölködjetek, hanem felette, mint elgondolnátok vagy képzelnétek áldjon meg az Isten, adjon védelmet és jutalmat Tinéktek!

Image may contain: text

FÉRJEK & APÁK "KETTŐ" - Gyakorlati tanácsok férfiaknak. 2017. dec. 9-én volt, Kazincbarcikán az MPE Élet Gyülekezetében.

Az októberi "Férjek és Apák" férfi konferencia második része, "folytatása" volt - a gyakorlati tudnivalókkal. Világos gyakorlati életleckék voltak a kudarcok és sikerek földjén... "Férjek és Apák konferencia" októberben nagyon jól sikerült, és reflektorfénybe került a család és annak "hőse" és "harcosa" a férfi. Kell, hogy mindnyájan megértsük és elfoglaljuk helyünket a pályán; végig fussuk, ahogy elénk az Úr adta a megbízásunkat és felelősségeinket. Most ehhez nyújtott gyakorlati segítséget a FÉRJEK ÉS APÁK "KETTŐ"

Image may contain: 15 people, people smiling, people sitting and indoor

HONNAN JÖN EZ A REMÉNYTELEN ÉLETSZEMLÉLET?

Gondoljuk át újra Rebeka és Jákób történetét. Emlékszünk, amikor Rebeka rábeszélte fiát, Jákóbot, hogy szerezze meg apja, Izsák áldását, testvére, Ézsau helyett, akit jog szerint illetett volna?
Jákób okos volt, előre látta a lehetséges következményeket, ezért az 1 Mózes 27,12-13-ban ezt mondta: „Meglehet, hogy apám megtapogat, és akkor csalónak fogok tűnni, akkor átkot hozok magamra nem pedig áldást.” De az anyja megnyugtatta: „Had...d, legyen csak a te átkod énrajtam, fiam.”
Ezzel a mondásával saját magára mondta ki az átkot. Később ebben a fejezetben panaszkodott férjének, Izsáknak, Ézsau feleségei miatt, akiket nem kedvelt. Rebeka nem azon a módon kapta meg a dolgokat, ahogyan akarta, ezért panaszkodott Izsáknak:

„Meguntam az életemet a Khitteusok leányai miatt, ha Jákób is a Khitteusok leányaiból választ feleséget, akik olyanok, mint e földnek a leányai, minek nekem az élet?” 1 Mózes 27,46

Rebeka dupla átkot mondott magára. Azt mondta elkeseredetten, hogy beleunt az életébe, és megkérdezte, mi a jó az életben. Úgy érezte, akár meg is halhatna. El sem tudom mondani, milyen sok emberrel volt dolgom, aki hasonló átkokat mondott ki magára: „Bárcsak meghalnék! Mi haszna van az életnek? Nem fogom végigcsinálni.” Ilyesmiket nem kell gyakran mondogatni. Ez olyan, mint egy nyílt meghívás a halál szellemének, nem kell őt sokszor hívogatni; jön ő magától is. Szolgálatunk alatt sok embert láttunk megszabadulni a halál szellemétől. Egyik összejövetelünkön Észak-Írországban közösen imádkoztam azokért az emberekért, akiknek szükségük volt a halál szellemétől való szabadulásra. A kétezer fős közönségből jó ötvenen, főleg fiatalok, egyszerre élték át a szabadulásukat.
Honnan jön ez a reménytelen életszemlélet? Ehhez hasonló mondatokból: „Nem jó élni. Mit adhat nekem az élet? Akár halott is lehetnék.” Ezeket iszonyúan veszélyes dolog mondani, mert tényleg átkokat mondasz ki magadra.
Mondhatod: „De nem is gondoltam komolyan”. Ellenben Jézus komolyan figyelmeztetett a meggondolatlan, haszontalan beszédre.
A Máté 12,36-37 így ír erről:

„De én mondom nektek, hogy minden üres beszédért, amit az ember csak kimond, számot fog adni az ítélet napján. Mert a szavaid által leszel megigazulva (igaznak nyilvánítva) és a szavaid által leszel elmarasztalva (kárhoztatva, elítélve).”

Az a tény, hogy a beszélő „nem igazán úgy gondolta” egy kicsit sem csökkenti vagy törli el a szavai hatását. Sem nem menti fel
a felelősségre vonástól. Mennyire szeretne beugratni az ördög, hogy kimondj ilyen dolgokat! Gyakran indok nélkül mondjuk ki ezeket
a beszédeket, teljesen alaptalanul. Talán rosszkedvű, vagy csüggedt vagy és ilyesféléket mondasz anélkül, hogy átlátnád a jelentőségét, elintézve vele a saját sorsodat.
(Derek Prince - Élet-Áformáló Szellemi Erő)

See More
No automatic alt text available.

A SZÖVETSÉG EGY LETETT ÉLETET KÍVÁN

Három egymást követő szentírási részből – a Zsoltárok könyve, a Zsidókhoz írt levél és Mózes első könyve alapján – fogjuk megvizsgálni Isten kijelentését a szövetségről.
A következő igeszakasz a Zsoltárokban feltárja, hogy milyen emberekkel szerez szövetséget Isten:

...

„Hívja [az Úr] az egeket onnan felül, és a földet, hogy megítélje népét:
Gyűjtsétek elém kegyeseimet [szentjeimet], akik áldozattal kötnek velem szövetséget!”
Zsoltárok 50,4-5

Kik Isten kegyesei, kik az Ő szentjei?
A Biblia szerint azok, akik áldozattal kötnek vele szövetséget. Minden szövetségnek áldozaton kell alapulnia.

Héberül valójában inkább úgy mondanánk, hogy vágjuk a szövetséget, mint kötjük. Ez a szókép egy éles késre és vérontásra utal további emlékeztetőül, hogy a szövetség áldozatot kíván, az áldozat pedig vérontást: egy letett életet.

A Zsidó levél 9,16-17-ben az író megfogalmazza, hogy a testamentum, vagyis a végrendelet csak akkor lép életbe, amikor a végrendelkező meghal. A „végrendelet”-nek fordított görög szó a "diathéké", aminek jelentése szövetség. Ez egy általános, gyakran használt kifejezés. Ha így fordítjuk, ezek az igék egy igen lényeges igazságra mutatnak rá a szövetség gondolata kapcsán:

„Ahol szövetség van, szükséges, hogy bekövetkezzék annak halála, aki azt kötötte.
A szövetség ugyanis csak az emberek halálával érvényes. Különben pedig soha nem jogerős addig, amíg él az, aki kötötte.”
Zsidó levél 9,16-17 NASB

Amikor szövetséget szerzel, valójában a saját halálos ítéletedet írod alá! Ez egy ünnepélyes esemény: a végső elköteleződés.
(Derek Prince - Férjek és Apák)

See More
Image may contain: 4 people, people smiling

"Férjek és Apák konferencia" októberben nagyon jól sikerült, és reflektorfénybe került a család és annak "hőse" és "harcosa" a férfi. Kell, hogy mindnyájan megértsük és elfoglaljuk helyünket a pályán; végig fussuk, ahogy elénk az Úr adta a megbízásunkat és felelősségeinket. Most ehhez nyújt gyakorlati segítséget a FÉRJEK ÉS APÁK "KETTŐ" , az az a folytatás.

Image may contain: 6 people, people smiling, text
Olajfák Gyülekezet

FÉRJEK ÉS APÁK "KETTŐ" Az októberi Férjek és Apák férfi konferencia második része, "folytatása" a gyakorlati tudnivalókkal. Most nem Miskolcon, hanem Kazincbarc...ikán leszünk, az Élet Gyülekezete házában. A regisztráló e-mail címet a poszteren találjátok. A hely kicsit szűkös, ezért javasoljuk, ha szeretnél jönni, akkor jelentkezz mihamarabb!

See More

VÁLASSZ EGYET…! Válassz egyet a mostanában megjelent alábbi könyveinkből, és válassz hozzá egy vagy két nagyobb terjedelmű Derek könyvet féláron.

A meghirdetett akciónk most karácsonyig tart, a résztvevő könyvek listája:
Előttünk álló Aratás, ára: 2 300 Ft
Élni mint Só és Világosság, ára: 2 950 Ft...
Légy Tökéletes! , ára: 2 600 Ft
Zsoltár Elmélkedések, ára: 2 700 Ft
Férjek és Apák, ára: 2 600 Ft

És a két választható könyvünk:
Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése, ára: 3 455 Ft most: 1727 Ft
Élet-Átformáló Szent Szellemi Erő, ára: 3 950 Ft most: 1975 Ft
A könyvismertetők megtekinthetőek http://www.derekprince.hu/tanitasok/konyvek/ oldalon.

Megrendelés: dpmhungary@gmail.com
A csomagot postai díjszabás terheli.

See More
Image may contain: text

ÖSSZPONTOSÍTS JÉZUSRA!

„Ha a legjobbat akarod Istentől, akkor...” Van egy másik módja annak, hogy befejezzük a mondatot: összpontosíts Jézusra.
A Zsidókhoz írt levél 12. részében ezt olvassuk:

...Continue Reading
Image may contain: text

Amikor hittel és engedelmességgel betöltik az Igét...

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Lee Grady
4,465,093 Views
4,465,093 Views
Lee Grady

GOD’S FROZEN CHOSEN. This is how people are baptized in Russia. Brrrrr.

MINDENEKELŐTT AZONBAN A HOZZÁD LEGKÖZELEBB ÁLLÓKNAK LESZEL ÁLDÁS

Egyáltalán nem voltam tökéletes férj vagy apa, de a családi életem egészében véve boldog és sikeres volt, amiért Istennek adok minden dicsőséget. Az apaság által számos leckét megtanultam, és hitem szerint Isten azt akarja, hogy megosszam őket e könyvben.
Visszagondolok azonban a szolgálatom egy bizonyos szakaszára, amikor veszélyesen közel kerültem ahhoz, hogy elhibázzam Isten nagyszerű tervét a házasságomra é...

Continue Reading
Image may contain: 4 people, people smiling

Fotóalbum az Olajfák Gyülekezet oldalán...