Posts

La primera deixalleria de la Terra Alta es construirà a Gandesa

Aquests terrenys ocuparan l’esperada deixalleria de la Terra Alta. L'Agència de Residus de Catalunya impulsa aquest projecte que evitarà als 12,000 veïns de ...
youtube.com

A la venda el paquet enoturístic per al concurs Grenaches du Monde

Tortosa acollirà el dia 26 un showroom, darrer acte de promoció abans del concurs
diaridetarragona.com
Videos
Vídeo promocional de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la #TerraAlta 2018. Te les perdràs?
31
1
Montse Pallarés. Centre de Nutrició Clínica Esportiva
31
5
Vídeo de Televisió Espanyola sobre la Via Verda de la #TerraAlta #ParadisRural #terresdelebre
75
Photos
Posts

6è Tast de Primavera del Celler de Bàrbara Forés #TerraAlta

Image may contain: plant, text, outdoor and nature

Jornada sobre les obligacions de les associacions sense ànim de lucre derivades de les lleis: 27/2014, de 27 de novembre, de l’Impost de Societats; 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. La jornada es realitza al telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta amb l'assistència de representants de les entitats sense ànim de lucre de la comarca per tal de conèixer de primera ma aquells aspectes que afecten a la seva gestió econòmica. #desenvolupamentTA #TerraAltaEmpren #catalunyaempren @siad

Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Image may contain: 2 people, screen and indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people and people sitting

Curs de manipulador de productes fitosanitaris a Tortosa

Image may contain: text

#Bondia Jornades del Corder de la #TerraAlta a l'Hotel Restaurant Piqué de #Gandesa #JornadesCorderTerraAlta

Image may contain: text

Tortosa acollirà l’últim acte de promoció del Concurs de les Garnatxes del Món

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza l’acte de lliurament dels premis de la XXIII edició del Concurs de Fotografia de la Terra Alta i la inauguració de l’exposició de les obres. L’acte tindrà lloc el proper dia 23 de març, a les 19.00 hores, al Centre Polivalent del Pinell de Brai (c. Major, 4).

Image may contain: text

El 26 de març, al Centre Cívic de Tortosa, acte per promocionar el concurs internacional Grenaches du Monde

Tortosa acollirà el darrer acte de promoció del Concurs Internacional Grenaches du Monde que se celebrarà a la Terra Alta de l'11 al 15 d'abril. Serà un showroom adreçat, principalment, al públic professional que es farà al Centre Cívic de Ferreries el pròxim 26 de març. Hi participaran cellers d'arreu de Catalunya, una trentena de la Terra Alta. El tinent d'alcalde i r...egidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, i el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta, Joan Arrufí, han presentat els detalls d'aquest acte de promoció i del concurs internacional de garnatxes.

Des del Consell Regulador de la DO Terra Alta s'ha reservat Tortosa per fer el darrer acte de promoció del concurs com a capital de les Terres de l'Ebre. El president de la DO, Joan Arrufí, ha explicat que l'objectiu del showroom és que restauradors, someliers i prescriptors puguin parlar directament amb els productors de vi i interactuar. Serà una oportunitat per tastar algunes garnatxes històriques de les principals denominacions d'origen de Catalunya: DO Empordà, DO Montsant, DOQ Priorat, i DO Terra Alta.

El showroom es farà a partir de les 16.30 h i també es presentarà una exposició itinerant 'Passatge de la Garnatxa: de la matèria a l'ànima'. Per participar-hi cal inscripció prèvia a produccio@pcats-comunicacio.com o bé al 934194248.

See More
Image may contain: 2 people, people standing

Aquest divendres 16 de març, a les 19.00, tindrà lloc la presentació del llibre 'El risc més gran', de la periodista Laura Pinyol, a Prat de Comte, un dels escenaris de la novel·la. La protagonista es trasllada a viure a la població de la Terra Alta seguint la crida que fa l’Ajuntament per acollir famílies amb fills, i evitar així, el tancament de l’escola rural, -una problemàtica que encara avui afecta realment a la població. 'El Risc més gran' és un història de supervivència i llibertat per fer font al risc que suposa començar de zero …

Image may contain: text

Signen el conveni de cessió de terrenys per a la construcció de la deixalleria de la Terra Alta a Gandesa

La ciutat de Gandesa disposarà de la primera deixalleria de la comarca de la Terra Alta, una actuació que impulsa l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) amb un pressupost de licitació de 245.597,18 euros. L’equipament el construirà el Consell Comarcal de la Terra Alta en uns terrenys cedits per l’Ajuntament a la zona d’equipaments del municipi. La superfície de l’actuaci...ó és de 2.787,09 metres quadrats i el termini d’execució de l’obra de sis mesos.

L'Ajuntament de Gandesa i el Consell Comarcal han signat avui el conveni per a la cessió dels terrenys per a construir l'equipament mediambiental, on també s'ubicarà l'estació de transferències de Gandesa.

L'actuació es finançarà amb fons procedents del cànon de residus municipals. Aquest cànon és un impost ecològic que incentiva un comportament més respectuós amb el medi ambient i impulsa mesures de minimització i de valorització material dels residus. També és un instrument que contribueix al finançament del cost que comporta la implantació de la gestió sostenible dels residus municipals.

Val a dir que actualment la comarca de la Terra Alta és l’única de tot Catalunya que no disposa de servei de deixalleria per als seus veïns.

See More
Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Gandesa es proposa eliminar les barreres arquitectòniques i esdevindre un municipi accessible a tothom

L'Ajuntament de Gandesa i l'associació Barreres Fora han firmat un conveni de col·laboracio per a eliminar les barreres arquitectòniques als edificis municipals i al nucli urbà de la ciutat. El document també preveu tirar endavant accions per a incentivar els comerços a millorar les condicions d'accessibilitat als establiments.

L'Ajuntament contractarà personal del sector de... la construcció en situació d'atur i amb risc d'exclusió per a fer les feines de millora i adequació de les deficiències arquitectòniques que s'han observat, i també es proposarà al ple del consistori bonificar el permís d'obra a totes les actuacions de millora de l'accesibilitat.

Amb aquestes accions es vol aconseguir que Gandesa esdevingui aviat un municipi accessible per a tothom.

La reunió de signatura del conveni ha tingut lloc a les dependències municipals i ha comptat amb la presència de Fina Ambròs, presidenta de l'associació; Balbina Saun, representant a la Terra Alta, i Carles Luz, alcalde de la ciutat.

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

La #TerraAlta a la Ruta de l'Atzar

Aquest 2018 volem posar en valor el sector turístic, una de les activitats econòmiques més importants del nostre país. La nostra prioritat és seguir treballa...
youtube.com

La Biblioteca Comarcal de Gandesa organitza un acte commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia. Es tracta del taller “Creant poemes d'avantguarda?”, que tindrà lloc el dimecres 14 març, 18:00 h.
Inscripció gatuïta a: biblioteca@gandesa.cat. Poesia d'avantguarda: dadà, futurista, visual i d'acció. En relació al fet poètic es treballarà l'atzar, el collage, el joc i el gaudi, la tonalitat vocal, el cos-espai-temps i l'escenografia, a càrrec de Sergi Quiñonero.

Image may contain: text

#Bondia Jornades del Corder de la #TerraAlta al Restaurant Venta la Parra d'Horta de Sant Joan #JornadesCorderTerraAlta

Image may contain: text