Photos
Videos
Geoff Tate 18 december in Dynamo.
5
Posts

Wiegedood en Laster komen naar Dynamo.. kaartverkoop is inmiddels gestart! Check hun tourposter.

Image may contain: sky, outdoor and text

Getekend door Century Media Records, een nieuwe plaat en een toffe show in kelder van Dynamo. Check de nieuwe video van Wiegedood, ze komen met Laster naar Dynamo!

Event: Black Vault Mass presents: Wiegedood & Laster

WIEGEDOOD - De Doden Hebben Het Goed III (OFFICIAL VIDEO). Taken from the album "De Doden Hebben Het Goed III", out April 20th, 2018. Order now: https://wieg...
youtube.com
Posts

30 juli mag in jullie agenda, Helmet komt voor een exclusieve show NL naar Dynamo. Morgen start de kaartverkoop!

Een van de dikste Riffmachines uit de US scene komt naar Dynamo: Helmet met gitarist Page Hamilton! Helmet Mogen we zeggen dat er zonder een band als Helmet, er geen Dillinger Escape Plan, System of A Down, Norma Jean of Mastoddon hadden bestaan? Nee toch, maar we mogen wel kei hard roepen dat al....
dynamo-eindhoven.nl

Destruction zal Veghel Death Fest in Dynamo afsluiten. Zet hem in de agenda, wat dit wordt een fijn feestje: https://www.facebook.com/events/1802636800029154/

Image may contain: 2 people, text

Zomervakantie planning *AAN!

Image may contain: text

Zojuist in de kaartverkoop gegaan; Armored Saint en Act Of Defiance,, komt ze checken op 10 augustus in Dynamo!

AUG10
Fri 7:30 PM UTC+02DynamoEindhoven, Netherlands
176 people interested

15 maart in Dynamo! Pestilence (official).. zet hem in de agenda!

Image may contain: text

Grrrrrindhoven.. ook toegankelijk voor Friesen!! It giet oan!!!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Grindhoven
625 Views
625 Views
Grindhoven to Grindhoven VII

thISIS Stoma’s Fedde, now we know what was the real reason he had to stop singing! We’re happy that he’s back for one more time!
He’s gonna try to make it under...standable.
Don’t miss out" the return of the vjuurpiel"
april 7th 2018
GRRRRINDHOVEN!!

Kuch uch sorry kheb net pindakaas op

See More

Kaartverkoop voor Sorcerer en Officium Triste is van start! Zet hem in je agenda donderdag 15 november 2018!

Sorcerer Het Zweedse epic doom metal gezelschap Sorcerer bestaat al sinds 1988 maar is ondanks dat alles niet verder gekomen dan het uitbrengen van 2 demo’s alvorens oprichter en bassist Johnny Hagel toetrad tot Tiamat wat voorlopig het einde van Sorcerer betekende in 1992. Tijdens de radiostilte ...
dynamo-eindhoven.nl

De zomer moet nog komen, maar wij kijken al weer vooruit naar de doomy dagen van 2018, Sorcerer en Officium Triste komen 15 november naar de basement van Dynamo voor een exclusieve NL show. Check de laatste plaat van Sorcerer mensen, pareltje!

NOV15
Thu 7:30 PM UTC+01Dynamo MetalEindhoven, Netherlands
123 people interested

Sorcerer
Het Zweedse epic doom metal gezelschap Sorcerer bestaat al sinds 1988 maar is ondanks dat alles niet verder gekomen dan het uitbrengen van 2 demo’s alvorens oprichter en bassist Johnny Hagel toetrad tot Tiamat wat voorlopig het einde van Sorcerer betekende in 1992. Tijdens de radiostilte van maar liefst 18 jaar had de band inmiddels een enorme cultstatus verworven en aan de hand daarvan nam de vraag naar optredens toe. In 2010, ter gelegenheid van het Hammer Of Doom ...festival, werd de band heropgericht met naast oud gedienden Hagel en zanger Anders Engberg aangevuld met drummer Robert Iversen en gitaristen Ola Englund en super shredder Kristian Niemann (ex-Therion, Demonoid).

In 2015 verscheen het eerste full-length album “In The Shadow Of The Inverted Cross” wat internationaal werd bedolven onder de goede kritieken, iets wat met het meest recente album “The Crowning Of The Fire King” uit 2017 ook het geval was. Naast traditionele doom metal liefhebbers wisten ook uitstekend op waarde te schatten. Aangezien optredens van Sorcerer bijzonder zeldzaam zijn, raden we je aan op tijd een kaartje te halen want we weten niet wanneer de gelegenheid om deze band live te aanschouwen zich weer zal voordoen..

www.facebook.com/sorcererdoom/

Officium Triste
Officium Triste is in april 1994 opgericht in Rotterdam (sindsdien beter bekend als RotterDOOM) met als doel om loodzware langzame en melodieuze doom/death metal te maken. Inspiratie werd vooral gevonden in de muziek van bands als Paradise Lost, Anathema, Chorus of Ruin, My Dying Bride, Celestial Season en Katatonia. Met inmiddels een demo, een paar 7 inches, 5 full-length en 2 split albums op zak is Officum Triste al vele jaren een graag geziene gast wereldwijd. Het zesde full length album is op het moment van schrijven in de maak dus hopelijk zal de band het publiek vanavond op veel nieuw materiaal kunnen trakteren. Komt dat zien!

www.facebook.com/officiumtriste/

See More
NOV15
Thu 7:30 PM UTC+01Dynamo MetalEindhoven, Netherlands
123 people interested

Hopla Dead Head en INQUISITOR Xtreme Thrash zullen Pestilence supporten!!! Mooi feestje denk!!!

MAR15
Thu 7:30 PM UTC+01DynamoEindhoven, Netherlands
290 people interested

We blijven aan de gang, zojuist in de voorverkoop gegaan, een van de smaakmakers van #DMF17, jawel.. - Prong -!!!!! Komt dat zien!!!

AUG29
Wed 7:00 PM UTC+02DynamoEindhoven, Netherlands
534 people interested

Black Vault Mass presents: Wiegedood en Laster. Vrijdag 18 mei in de krochten van Dynamo, kaartverkoop is los! #Wiegedood #Laster #Blackmetal

MAY18
Fri 7:30 PM UTC+02Dynamo MetalEindhoven, Netherlands
287 people interested

Niet zomaar een avond, maar weer een top avond hosted door BLACK VAULT MASS. Twee bands vanavond die de underground scene stevig bij de kladden hebben. Wiegedood en Laster, dompel je onder in sfeer en heftige blastbeats.

Wiegedood:
België grossiert momenteel in toffe bands, een van de koplopers is Wiegedood. Met platen als “De Doden Hebben Het Goed 1 & 2” laat de band horen dat ze momenteel voorop lopen in de Europese Blackmetal scene. Atmospheric Blackmetal met een flink dos...is agressie, te vergelijking met Gorgoroth, Marduk, Mgla en Tjuder, en in dat rijtje mag je Wiegedood best plaatsen. Zie de band vooral live, want Wiegedood komt live nog sterker naar voren.

Laster:
De band speelt niet gek veel, daarom nog specialer op Laster in combinatie met Wiegedood te zien in de krochten van Dynamo. Laster uit Nederland is geheimzinning, cryptisch en Poetisch. Laster is niet perse Blackmetal, hoewel het wel donker is, met hier en daar een goed getimede Blastbeat. Het gaat alle kanten op, en dan vooral de goede. De laatste plaat “Ons Vrije Fatum” is een schot in roos, en die zal de band nog veel gaan opleveren, in ieder geval een show in Dynamo!

www.facebook.com/wiegedood
www.facebook.com/lasterspraak

See More
MAY18
Fri 7:30 PM UTC+02Dynamo MetalEindhoven, Netherlands
287 people interested

Dynamo Band Battle 2018

Dynamo Metal Fest heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Niet voor niets dat ruim vele vrijwilligers voor en achter het podium ingezet worden om het festival te draaien en daarbij ook de kans krijgen om te leren en te groeien.

Het festival biedt ook opkomende bands een plek op het festival, door de Dynamo Band Battle te organiseren. In voorgaande jaren speelden o.a. Facelifter, Extremities en White Boy Wasted als opener op het bekende Nede...rlandse metalfestival.

Wil jij kans maken om samen met je band om Dynamo Metal Fest te spelen, naast grote namen zoals Ghost, Overkill en Annihilator? Check dan hieronder de regels! De winnaar wordt gekozen door het publiek en de jury tijdens de band battle op 6 april 2018.

-Je band moet muzikaal gezien bij het festival passen: alle varianten van metal, hardrock, hardcore en metalcore zijn welkom.
-De bandleden mogen gemiddeld niet ouder zijn dan 27 jaar.
--Je kunt spelen op de DMF18, en tijdens de Bandbattle
Inschrijven kun je tot 16 maart 12:00u, stuur een kort bio, een link naar je muziek en de bandnaam naar: info@dynamo-eindhoven.nl met in het onderwerp Dynamo Band Battle.
-De bands die uiteindelijk mogen strijden krijgen een uitnodiging!

https://www.dynamo-eindhoven.nl/…/dynamo-metal-fest-bandba…/

See More
Image may contain: text