Photos
Posts
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: one or more people and people playing sports
Granit Xhaka added a new photo.
May 25, 2016
Image may contain: 1 person
Posts
Granit Xhaka updated their profile picture.
May 25, 2016
Image may contain: 1 person
Granit Xhaka updated their cover photo.
May 25, 2016
Image may contain: 1 person, standing
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 1 person, selfie, closeup and indoor
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 2 people
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 3 people, people smiling
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 2 people, people standing
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 2 people, people smiling
Granit Xhaka updated their cover photo.
No automatic alt text available.
Granit Xhaka updated their profile picture.
Image may contain: 1 person
Granit Xhaka added a new photo.
Image may contain: 3 people, shoes

Super Jung!! Für den Club, für die Fans, gefighten und ein 0-0 erreicht! Verdient!! #GX34

Image may contain: 2 people

Unë as edhe një herë nuk e mohoj e as që e kam vënë në dyshim prejardhjen time.Aty ku Gjyshi dhe Babi im u linden dhe u rriten po nga ajo Tokë buron gjaku im 👐 #GX34

Image may contain: 1 person, smiling