Photos
Videos
A hétvégén sor került egy barátságos horgászversenyre. A helyszín nem más mint a Cséjei halastó mely Maros megyében található. A tó mérete nem túl nagy ám halbősége magáért beszél több méretes amur és ponty található a tóban. Ezúttal sikerült felzárkóznom a második helyre egy nagyon egyszerű taktikával. Match bottal horgásztam viszonylag kevés etetőanyafal. Célhalként a pontyot és a nagy testű amurokat vettem üldözőbe épp ezért leginkább kukoricával horgásztam.. Sikerült horogra csalni egy 7 kg amurt mely próbára tette a felszerelésemet. Az első három helyezett nem más mint Péter István második helyezett Zöld Róbert és a harmadik helyen Cocsis Dorin. (Szöveg, fotók: Zöld Róbert)
13
3
Ilyen gyönyörűségek is élnek még a Zetelaki Víztározóban. Ennek a halnak nagy szerencséje volt, hogy egy olyan horgásszal hozta össze a sors, ki tisztelve a halat és az őt védelmező törvényt, visszaadta neki a szabadságát, ahelyett hogy forró olajban végezte volna... Kiváncsiak lennénk, hogy hányan cselekedtek volna így..valószínü nem sokat! Minden tisztelet a horgászé... Fotó, videó: A. Levente
49
2
Szeretnél egy PROFI feederbottot mely versenykörülmények közt is megállja a helyét? Itt a BENZAR COMPETITION FEEDER botcsalád BENZÁR ZSOLT ajánlásával! A horgászbotok bármelyikét megvásárolhatod, megrendelheted nálunk az ERDÉLYI HORGÁSZBOLTBAN. A horgászbotot ingyenes kiszállítjuk (Románia területén) Telefonos rendelés: 0752067411 „Több évtizedes versenytapasztalattal a hátam mögött, egy olyan botcsalád megalkotását tűztem ki célul, mely tökéletesen megállja helyét versenykörülmények közt is. Igyekeztem odafigyelni minden olyan apó részletre, melyeknek külön-külön nincs akkora jelentősége, viszont egységében a bot jellemzőit, tulajdonságait határozzák meg. Ajánlom versenytársaimnak és azoknak a horgászoknak, kik egy karcsú, lefinomult, ugyanakkor nagy erőtartalékkal rendelkező feederbotot szeretnének. Remélem számtalan, feledhetetlen horgászélményhez segít majd hozzá benneteket. Görbüljön!" (Benzár Zsolt) A horgászbotok bármelyikét megvásárolhatod, megrendelheted nálunk az ERDÉLYI HORGÁSZBOLTBAN. A horgászbotot ingyenes kiszállítjuk (Románia területén) Telefonos rendelés: 0752067411
6
2
Posts
Image may contain: one or more people
Image may contain: outdoor
Energofish added 2 new photos.

Természetes, vagy mesterséges csali?

A horgászat egy olyan sport, egy olyan szenvedély, amelynél fokozott szerepet játszik a tradíció, a hagyomány őrzése, az em...lékeink. Ragaszkodunk a korábban jól bevált dolgokhoz, nemkülönben a jól bevált csalikhoz, melyeknek szebbnél szebb eredményeket köszönhetünk. A hagyományos csalik mellett - mint például a kukorica - megjelenő mesterséges horog csalikat jómagam is kétkedve fogadtam, ragaszkodtam a természetes, növényi eredetű csalikhoz nagyon sokáig, melyek rendre beváltak a pontyhorgászatok során.
Új idők jöttek, mostanra apró tégelyek aromazáró csomagolása színesedik feltűnően minden bolt polcán. Az apró tégelyekben illatozó kukoricaszemek fürdenek sárgán, szilikonból, rendre bizonyítva a békéshal horgászatban nélkülözhetetlenségüket az év majd minden szakában.
🎣🐟🎣🐟
Silicorn itt:
https://goo.gl/FJtnQD

See More

A horgászat egy igen megnyugtató tevékenység...

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
764,002 Views
Pescar in Romania

Mai cedeaza omul la nervi. Ascultati ce zice ))
Distribuie si prietenilor tai 😂

Reviews
Erdélyi Horgász Magazin-Webáruház has no reviews yet.
Tell people what you think
Shop
399.00 lei was 456.00 lei
Posts