Photos
Videos
Meh layan dulu video ni. Barang baik utk laki2 ni. Meh tengok!
3
WAJIB TONTON! Formula ini telah memenangi Anugerah Nobel 2009. .. Bagi saya 2 minit sahaja. Penemuan ini mendapati pesakit Kencing Manis dan Kanser boleh pulih sepenuhnya. Ketahui formula terbaik dengan menonton video ini SAMPAI HABISS. .. Untuk info lanjut, Klik link www.wasap.my/+60137661247 Atau tinggalkan ----> number telefon di ruangan komen .. Consultant kami akan membantu anda.
30
22
Jangan tonton video ini jika bukan pesakit Diyabetis! .. . Kerana penemuan ini telah memenangi Anugerah Nobel 2009. Video 2 minit ini bakal memberi harapan baru. . Untuk ketahui, klik link ini www.wasap.my/+60137661247/NakPhytax
58
26
Posts

"Takut Bila Bacaan Gula Makin Tinggi Tak Terkawal"
..
Pendedahan 'berani' lelaki ini 'menyebabkan' ramai penghidap penyakit tersebut dpt menikmati hidup dengan lebih baik melalui teori yg pernah memenangi 'Anugerah Nobel'.
..
.....
Tonton video hingga habis utk ketahui teori tersebut.
Untuk khidmat nasihat pantas.
---> Sila Tinggalkan No HP di Komen
---> Sila Tinggalkan No HP di Komen
---> Sila Tinggalkan No HP di Komen

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5,348 Views
5,348 Views
Hai, Apa Khabar?

[PENGHIDAP KENCHING MANIESS]
Anda DILARANG KERAS menonton VIDEO ini jika anda tidak pedulikan cara moden utk pulihkan nyakit tersebut.
..
VIDEO pendek ini MEMBO...CORKAN 1 BAHAN UNIK dlm merawart diabetiess tanpa perlu digigit seperti 'semut api'
..
.
Untuk khidmat nasihat pantas, klik link dibawah.
---> www.wasap.my/+60137661247/bebaskm
---> www.wasap.my/+60137661247/bebaskm
---> www.wasap.my/+60137661247/bebaskm

See More

Jangan tonton video ini jika bukan pesakit Diyabetis!
..
.
Kerana penemuan ini telah memenangi Anugerah Nobel 2009.
Video 2 minit ini bakal memberi harapan baru....
.
Untuk ketahui,
klik link ini www.wasap.my/+60137661247/NakPhytax

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
15,171 Views
15K Views
Posts
Eskayvie Johor Bahru updated their cover photo.
Image may contain: one or more people and text

WAJIB TONTON!
Formula ini telah memenangi Anugerah Nobel 2009.

..
Bagi saya 2 minit sahaja....
Penemuan ini mendapati pesakit Kencing Manis dan Kanser boleh pulih sepenuhnya.
Ketahui formula terbaik dengan menonton video ini SAMPAI HABISS.

..
Untuk info lanjut,
Klik link www.wasap.my/+60137661247
Atau tinggalkan ----> number telefon di ruangan komen

..
Consultant kami akan membantu anda.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5,733 Views
5.7K Views

Assalamualaikum,
Hai semua.

.
Salam Jumaat....
Antar Sunnah Hari Jumaat ialah mengetip kuku.

.
Jgn lupa naaa 💟

See More
No automatic alt text available.

Masalah KEBAIH hilang dalam masa 3 hari
======================
Alhamdulillah.. happy dan lega bila dengar Puan Zaida bagitau kebaih tangan dan kaki dia hilang lepas ambik 3 hari produk kami.
.
"Sbelum ambik produk ni, nak tido wajib pakai stokin.. tak boleh rasa sejuk terutama malam dan awal pagi.. klau tak, rasa bysa cam cocok2 tu...Harga pun mampu milik. Akak dah decide nak trus jadi stokis.. psl ramai kawan2 nak beli produk best nih." Puan Zaida, JB....
.
Best kan...Pasal Redianze Platinum ini boleh selesaikan masalah kebaih tangan dan kaki kenapa nak simpan.. kan lebih baik kita share....
.
KLIK
--->> http://bit.ly/redianze_platinum

--->> http://bit.ly/redianze_platinum

--->> http://bit.ly/redianze_platinum

untuk kami bantu bagi KONSULTASI PERCUMA.
.

Paling best, kami ada DOKTOR yang boleh consult FREE. Nak kannn....

See More
Image may contain: text and nature
Eskayvie Johor Bahru updated their cover photo.
Image may contain: one or more people and text

Anda ada tanda2 seperti yg kami share?
..
Lets Check it out!~~

BERTAHUN DEYRIETA MASALAH SENDI
============================
“Alhamdulillah…sendi kaki akak dah ok sangat…bangun tidur, nak pijak lantai dah tak sakiet… ambik 8 sachet baru rasa kesannya..” Puan Noraini, JB.
.
Happy bila dpt feedback camni dari customer. Akak Noraini dah bertahun asyik ambik 0bat tahan sakiet dari doktor untuk kurangkan masalah sendi di bahagian kaki. Skang ni, smua tu tak perlu dah… cuma koyak, bancuh dan minum sahaja…....
.
Ada masalah sendi kaki seperti kak Noraini ker...
..
Boleh klik link ini untuk FREE CONSULTATION dari kami
--->> https://goo.gl/ci7zZN

--->> https://goo.gl/ci7zZN

--->> https://goo.gl/ci7zZN
..
Untuk info lanjut, boleh rujuk RUANGAN KOMEN untuk no WASSAP.

See More
Image may contain: outdoor and nature

BERTAHUN DEYRIETA MASALAH SENDI
============================

“Alhamdulillah…sendi kaki akak dah ok sangat…bangun tidur, nak pijak lantai dah tak sakiet… ambik 8 sachet baru rasa kesannya..” Puan Noraini, JB.
....
Happy bila dpt feedback camni dari customer. Akak Noraini dah bertahun asyik ambik 0bat tahan sakiet dari doktor untuk kurangkan masalah sendi di bahagian kaki. Skang ni, smua tu tak perlu dah… cuma koyak, bancuh dan minum sahaja….
.
Ada masalah sendi kaki seperti kak Noraini ker...

See More
Image may contain: 1 person, smiling

SAKIT SENDI

Pernah tak rasa sakit tiba-tiba di bahagian pinggang, lutut, bahu dll. bila bergerak berlebihan? Masa tu agaknya kita fikir, "Macam orang tua aku ni sakit pinggang pulak.." Silap. Anda memang silap sebenarnya bila berfikir begitu. Sakit sendi BUKAN penyakit orang tua. Sesiapa pun berisiko tanpa mengenal usia. Sekilas fakta Kementerian Kesihatan Malaysia berkaitan penyakit berkaitan sendi :

~ 1 dari 3 rakyat Malaysia terutamanya wanita berisiko mendapat Osteoporosi...s
~ 50% dari kejadian patah tulang selepas umur 50 tahun adalah disebabkan Osteoporosis
~ 1 dari 1,000 kanak-kanak di Malaysia berisiko mendapat Radang Sendi ( Rheumatoid Arthritis, RA )
~ Risiko penyakit RA menyerang wanita 3 kali ganda dari lelaki
~ 52% pesakit RA di Malaysia tidak dapat kembali bekerja kerana kecacatan disebabkan tidak dapat rawatan awal
~ 42% pesakit RA adalah berumur di bawah 50 tahun

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jANGAN bimbang. Kami ada rawatan yang boleh mencegah daripada penyakit berkaitan sendi.

Lebih baik mencegah sebelum terlambat.

Sila PM saya utk info selanjutnya.
013-7661247

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people
Eskayvie Johor Bahru is feeling loved.
May 22, 2016

Meh layan dulu video ni.
Barang baik utk laki2 ni. Meh tengok!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
237 Views
237 Views

#SalamSahur

Oh ya!
Dah minum #AmaraWhite masa bulan mulia ini?

...

Ini sebab kenapa anda perlu minum.

#14Ramadhan

See More
Image may contain: 1 person
Eskayvie Johor Bahru updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, text
Eskayvie Johor Bahru updated their cover photo.
Image may contain: 2 people
Eskayvie Johor Bahru updated their cover photo.
Image may contain: 1 person