Photos
Posts
Foto Artistike
Albume digjitale
Sherbime me Kamera 4K dhe Full HD
vod: 0694413384
Fjale te urta popullore added a new photo.
Image may contain: text
Posts

“Dështimi është mundësia për të rifilluar në mënyrë më inteligjente”

nje dhurate prefekte per 7-8 marsin ore druri ne forme peme me nje dizanjo shume moderrn

No automatic alt text available.
FOTO ANDI

Peme famyli me ore nje dhurate shume e veqante per 8 marsin

ambazhur nje dhurate ideale per nenen porosit tani ne vijme ne te gjithe shqiperine FOTO ANDI

Image may contain: 2 people, people smiling
FOTO ANDI

Ambazhur nje dhurate fantastike per 7-8 MARSIN

Image may contain: 3 people, people smiling
FOTO ANDI

Nje dhurate shume speciale per nenen

Jastek gjumi i personalizuar me foto dhe shkrim per 7-8 marsin personalizoje kete produket sipas deshires.

Image may contain: 2 people, people smiling
FOTO ANDI

Jastek gjumi i personalizuar me foto dhe shkrim per 7-8 marsin personalizoje kete produket sipas deshires.

Jastek per festen e nenes 8 marsin

Image may contain: 3 people, people smiling, indoor
FOTO ANDI

Jastek per festen e nenes

Glob nje dhurate ideale per festene nenes globi ka dy ane nje per tekst dhe nje per foto

No automatic alt text available.
FOTO ANDI

Glob i personalizuar ne dy anet

jastek me foto kollazhe per festen e nenes

Image may contain: 4 people, people smiling, indoor
FOTO ANDI

Jastek per nenen per festen e 8 marsit

Jastek i personalizuar per festen e nenes

Image may contain: 2 people, indoor
FOTO ANDI

Jastek me foto dhe shkrim per 7-8 marsin

Jastek per festen e nenes 8 marsin personalizoje dhe ti

No automatic alt text available.
FOTO ANDI

Jastek per festen e nenes

Nga nëntë raste në dhjetë, gruaja shfaq më shumë dashuri, sesa ndjen. Aristoteli

Shpresa është një ëndërr që nuk fle. Aristoteli

Lumturia varet nga ne. Aristoteli