Photos
Posts
Fustane Nuserie ME QERA added 6 new photos to the album: *.*.
May 7, 2013
Fustane Nuserie ME QERA updated their cover photo.
May 1, 2013
Image may contain: one or more people
Posts

Fustane nuserie me qera dhe Fustane nuserie jane 1 .... Te dyja kane te njejtet fustane te mrekullueshem .......

Fustane Nuserie ME QERA updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Tashmë në Korçe.... Fustanët do ti gjeni në adresën : Bulevardi 28 Nëntori , lagjia nr 6 , përballë Korça Fresk.

Fustane Nuserie ME QERA added 25 new photos to the album: *.*.
Fustane Nuserie ME QERA added 22 new photos to the album: *.*.

MODELET E FUNDIT *** MADE IN AUSTRALIA****

★ ✱ ✲ Fustane Nuserie (me qera) ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✻ ✼ Gati mbas dates 20 SHTATOR 2011...... Cmime te arsyeshem,cilesi e perkryer,,,,per me shume informacion na kontaktoni ne faqen tone zyrtare ne Facebook....https://www.facebook.com/pages/Fustane-Nuserie/215668825154594?sk=wall

Clothing (Brand)
Fustane Nuserie ME QERA added a new photo to the album: September 7, 2011.
No automatic alt text available.