Photos
Videos
Beeldkamp - stoelendans 2
4
Beeldkamp - Yammie
2
Beeldkamp - drakengevecht
3
Posts

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de Avonturenweek in de 1ste week van de paasvakantie. Alle info:

Tijdens de krokus- en paasvakantie zijn het weer Zapposdagen. De inschrijvingen starten op maandag 22 januari 2018 vanaf 18 uur via het online inschrijfsysteem. Kinderen moeten in Hemiksem, Schelle of Niel wonen of naar school gaan. Ontdek hieronder het activiteitenaanbod.
schelle.be
Posts

Brussenkamp 03/04 - 06/04 van 9u tot 17u

Een brus is een broer of zus van een kind met (een vermoeden van) een beperking. De brussen worden vaak vergeten, maar hebben het niet altijd even gemakkelijk. Tijdens dit kamp leren ze het gedrag van hun broer of zus begrijpen en delen ze ervaringen met andere brussen.
Voor wie? Kinderen van 9 tot 12 jaar met een broer of zus met ASS.
Kostprijs? € 80 voor 4 dagen kamp + 1 terugkomdag. Maaltijd & vieruurtje inbegrepen....
Waar? MFC Ritmica, Wouwstraat 44, 2540 Hove

Het kamp gaat enkel door bij voldoende inschrijvingen.
Inschrijven via de sociale dienst: 03 460 11 50 of socialedienst@ritmica.be

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, child, closeup and outdoor

OCMW Schelle organiseert samen met de seniorenraad en het gemeentebestuur een seniorenfeest op dinsdag 13 maart om 14 uur (deuren open om 13.15 uur) in Sporthal Scherpenstein.

Met optredens van Rico Zoroh band met zangeres Nicole, Jo Lemaire, Ivann, Patrick Onzia, Luc Caals, Ann De Winne en Jean Bosco Safari.

Koop snel een kaartje want de plaatsen zijn beperkt!...
- toegang: 10 euro (stuk taart, koffie en deelname tombola inbegrepen)
- kaarten: bij de seniorenverenigingen en aan de onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren

See More

Vacature voor voltijdse begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang met administratieve ondersteuning D1-D3 (contract bepaalde duur).

Info: https://www.schelle.be/economie-en…/tewerkstelling/vacatures

Start & Run - van 0 naar 5 km

Vanaf dinsdag 24 april organiseren de vrijetijdsdiensten van Hemiksem en Schelle een nieuwe Start & Run sessie.
Gedurende 10 weken werk je in groep aan je conditie. Op dinsdag en donderdag, telkens om 19.30u, kan je genieten van een begeleide loopsessie en één keer per week ga je individueel lopen.
Deze reeks richt zich op de beginnende loper. De eerste les vangt aan met een korte infosessie zodat iedereen goed voorbereid en gemotiveerd aan de r...eeks kan beginnen en hopelijk ook afmaken.
Waar en wanneer: dinsdag en donderdag vanaf 24 april, 10 weken lang.
Verzamelen: om 19.30u, dinsdag in de Nieuwe Dreef aan de kleedkamers van de tennisterreinen, donderdag aan Sportcomplex Scherpenstein in Schelle.
Prijs: € 10,00
Inschrijven: via het online inschrijfsysteem vanaf 01/03, 8.00u of mailen naar vrijetijd@schelle.be.

See More
Image may contain: one or more people, tree, child, sky, outdoor and nature

Je bent jong, dynamisch en speels? Je bent graag met kinderen bezig, je bent minstens 16 jaar en je zoekt nog een toffe en boeiende vakantiejob? Solliciteer dan nu om één van onze monitoren te worden tijdens onze zomerkampen. Het aanvraagformulier vind je op de gemeentelijke website (in het nieuwsoverzicht) en mag je mailen naar vrijetijd@schelle.be.

Zaterdag 24 februari organiseren de gemeenten Schelle, Hemiksem, Niel, Aartselaar en hun partners voor de derde keer een gezamenlijke woonbeurs. Je krijgt alle informatie over betaalbaar en veilig wonen en duurzaam ver)bouwen. Bovendien stellen verschillende ontwikkelaars er hun woonprojecten voor.D...
schelle.be

Lezing 'Wees een prachtouder' - dinsdag 27/02 om 19.30u - hal gemeentehuis

Nathalie haar droom is dat kinderen opgroeien tot de mooiste versie van zichzelf in een rustige en liefdevolle omgeving.
Is dat ook wat jij jouw kinderen toewenst? Wil je meer rust en zachtheid brengen in je gezin? Maar weet je niet goed hoe? Kom dan luisteren. Samen maken we er een interactieve, inspirerende gezellige avond van.
Deze lezing wordt gratis aangeboden en duurt 1u30. Je krijgt een gratis d...rankje tijdens de voorziene pauze van 15 minuten.

Inschrijven via het online inschrijfsysteem. Meer info: vrijetijd@schelle.be

See More
Image may contain: 1 person, text

Openingsuren dienst Vrije Tijd wegens uitstappen:
Ma. 12/02: 13u - 15u30
Di. 13/02: 8u - 12u & 18u - 19u30
Woe. 14/02: 8u - 12u & 12u30 - 16u
Vrij. 16/02: 8u - 12u

Image may contain: flower

Bijscholing privacywetgeving op maandag 05/03 om 19.30u - hal gemeentehuis Schelle

Op 24 mei 2016 trad een nieuwe Europese wetgeving rond privacy in werking. Deze wetgeving is beter gekend als “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG of ook wel “GDPR”). Er werd een overgangsperiode van 2 jaar voorzien, waardoor organisaties tot 25 mei 2018 de tijd krijgen om zich aan de nieuwe wetgeving aan te passen.
Tijdens deze bijscholing verneem je welke impact deze nieuwe wetgevi...ng heeft op je sportclub. Geen gegoochel met onverstaanbare technische termen, maar wel concrete informatie, een stappenplan en tools op maat van je sportclub.
We geven mee hoe je sportclub zich met een minimum aan extra administratie in regel kan stellen met de nieuwe privacywetgeving.

Prijs: € 5,00 voor leden van een sportvereniging uit Schelle, Niel, Hemiksem, Rumst, Boom, Willebroek en Zwijndrecht
Voor anderen: zie prijzen website

Inschrijven en meer info:

See More
In samenwerking met Sportregio Rivierenland(contact: sport@schelle.be of 03 870 35 21)
dynamoproject.be

Jij bent toch ook TEGEN pesten? Zet 4 stippen op je hand en laat zien dat je pesten niet oké vindt. Onderteken wel eerst het Manifest op onderstaande website:

Van 2 tot en met 9 februari is het de Vlaamse Week tegen Pesten. En ook de Move tegen pesten is terug! Dit jaar vraagt Tinne Oltmans samen met Sander, Leonard en Thomas aan iedereen om vier stippen op
ketnet.be

Ma 26/2 om 21.00u op het gemeentehuis van Schelle: Wat kan een (sport)vereniging doen voor drugspreventie?

Peter Aertsen, alcohol- en drugpreventiewerker van Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG), komt op maandag 26 februari 2018 om 21.00u een korte uiteenzetting geven over alcohol- en drugspreventie bij (sport)verenigingen. Dit zal zowel sensibiliserend als informatief zijn. Dit zou ongeveer 1 uur duren.
Dit staat open voor alle (sport)verenigingen en is gratis.
Indien (sport)verenigingen na deze uiteenzetting hier verder willen op inspelen, kunnen zij Peter Aertsen vragen om hen daarin te begeleiden en hem eventueel uit te nodigen op hun (sport)vereniging.

Image may contain: text

Vandaag zetten we het buiten spelen in de kijker! Want buiten spelen is gezond en suuuuper leuk!
Kom naar het park van Schelle en geniet van alle gratis attracties! Wat is er te doen:
- supertrampolines
- klimmuur
- ballenbad...
- springkastelen
- glittertattoo
- grime
- karikatuur tekenaar
- boogschieten
- minigolven
- ...
Zeg nu zelf, dit mag je niet missen!

See More
APR18
Wed 1:00 PM UTC+02Park Schelle, Parklaan

Nog een weekje en het is alweer vakantie. We organiseren enkele toffe activiteiten met de Zapposdagen en er is nog plaats voor het knutselen op maandag 12/02 en Kapitein Winokio op 13/02. Schrijf snel in via onderstaande link:

Typ hier waar je website over gaat in enkele zinnen!
schelle.zapposdagen.be

De Mammobiel staat van 19 februari tot 5 maart 2018 aan het gemeentehuis in Schelle. Dat is een bus die speciaal is ontworpen voor het maken van digitale mammografieën.

Vrouwen van 50 tot en met 69 jaar kunnen in Vlaanderen om de twee jaar, zonder kosten, deelnemen aan het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. Dit onderzoek kan afwijkingen in een borst al opsporen als ze nog zo klein zijn dat je er zelf niets van merkt. Als borstkanker tijdig wordt ontdekt, is de kans op een succ...esvolle behandeling en genezing groter.

Je krijgt een uitnodigingsbrief thuis toegestuurd als je de voorbije 2 jaar geen screeningsmammografie liet nemen.
In de brief staat meteen een datum, tijdstip en plaats voor een afspraak, die je uiteraard nog kunt wijzigen.
https://borstkanker.bevolkingsonderzoek.be/

See More