Photos
Reviews
4.3
11 Reviews
Tell people what you think
Jimmy Bulté
· September 26, 2015
Waanzinnig goeie sfeer
Decoster Sofie
· December 17, 2014
ik woon graag in Gooik
Videos
Kerstbus Gooik
85
2
Wie heeft er thuis mooie kerstverlichting? Maak er een foto van en deel maar als opmerking in dit bericht! #kerstsfeer #gooik
44
3
Live vanop het persmoment jaarmarkt Gooik op zijn kop 󾌲
29
2
Posts
Image may contain: sky, tree and outdoor
Image may contain: text
Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen added 2 new photos.

AGB zoekt uitbaters cafetaria & huurder conciërgewoning Sportcentrum Koornmolen

Sinds medio 2011 baten Patrick De Backer en Martine D'Hoe de cafetaria uit in Sp...orthal Koornmolen. Op het einde van dit sportseizoen (30 juni) zetten zij een definitief punt achter deze 7-jarige samenwerking en trekken ze richting kust. Het Autonoom GemeenteBedrijf Gooik, beheerder van het gemeentelijk sportcentrum, gaat tegen dan ook op zoek naar nieuwe uitbaters die met frisse moed deze uitdaging willen aangaan.

"We zoeken een dynamisch team van medewerkers met een hart voor sport, bewegen en gezondheid op de juiste plaats. De uitbating van een dergelijke horecazaak kan je nooit loskoppelen van het sportieve luik van het sportcentrum en vormt dus één geheel. We willen Patrick en Martine van harte bedanken voor de jarenlange inzet, een job die zeker niet mag onderschat worden." zegt Gunther De Wilde, voorzitter AGB Gooik en schepen van Sport.

"Daarnaast zoeken we ook een conciërge of een conciërgegezin die dagelijks een aantal taken op zich nemen en als een goede huisvader over ons sportcentrum waakt. Afhankelijk van de kandidaten kan de uitbating van de cafetaria en de conciërge woning aan één en dezelfde kandidaat gegund worden of aan twee afzonderlijke kandidaten. Ook hier zoeken we natuurlijk naar iemand of een gezin die zich extra willen inzetten in het sportieve landschap in Gooik."

Kandidaatstelling

Kandidaten dienen tegen uiterlijk dinsdag 2 mei 2018 om 10u00 hun dossier te bezorgen op het Gemeentehuis van Gooik, Koekoekstraat 2.

De kantoren zijn geopend elke werkdag van 8u30 tot 12 uur, woensdagnamiddag van 13 tot 16 uur, maandagavond van 18 tot 20 uur.

De kandidatuurstellingen worden uitsluitend gericht aan Autonoom Gemeentebedrijf Gooik, Koekoekstraat 2 1755 Gooik

Plaatsbezoek

De kandidaten kunnen zich desgewenst ter plaatse vergewissen van de bestaande toestand zodat ze volkomen ingelicht zijn over de uit te voeren diensten en zij hun kandidatuurstelling kunnen opmaken op basis van de eigen vaststellingen en bekomen informatie.

Het plaatsbezoek zal doorgaan op woensdag 28 maart 2018 en zaterdag 31 maart 2018 telkens om 10u00.

Gelieve voor een concrete afspraak contact op te nemen met Walter Tielemans, via E-mail walter.tielemans@gooik.be of via GSM 0478 78 14 68

Toewijzing

De uitbating van de cafetaria en de verhuur van de conciërgewoning zal, na een vergelijkende studie en eventueel na onderhandelingen, gegund worden aan de inschrijver die het best voldoet aan de vooropgestelde gunningscriteria en profiel.

De concessie van de cafetaria Koornmolen en de verhuur van de conciërgewoning kan als een eenheid aanzien worden en toegewezen worden aan één en dezelfde kandidaat. Maar kan tevens aan 2 afzonderlijke kandidaten gegund worden.

De overeenkomsten nemen aanvang vanaf 1 augustus 2018.

Inlichtingen

Voor inlichtingen m.b.t. de procedure kunnen de inschrijvers terecht bij Dhr Walter Tielemans, p/a Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen Processiestraat 15 1755 Gooik. of GSM 0478 78 14 68

Eventuele vragen dienen uitsluitend schriftelijk gesteld te worden aan het Autonoom Gemeentebedrijf Gooik via e-mail walter.tielemans@gooik.be

Het AGB Gooik behoudt zich het recht voor om alleen die vragen te beantwoorden die relevant zijn voor de huurovereenkomst en bijhorende taken. Relevante informatie zal aan alle geïnteresseerde kandidaten worden medegedeeld. Vragen die betrekking hebben op zaken die buiten de scope van deze concessie vallen, zullen niet beantwoord worden.

See More

De gemeente Gooik werft aan ... Meer informatie nodig? Surf naar www.gooik.be.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts

Bang voor het nieuws? Informatiesessie van Huis Van Het Kind Pajottenland met dank aan scholengemeenschap zuidwest Pajottenland #gooik

Image may contain: one or more people and people sitting

De laatste 24 uur om je mening te geven over het vrijetijdsbeleid zijn ingegaan. Vul de enquête dus nog snel in en geef je mening over sport-, jeugd- en noord-zuidbeleid.

Vacatures OCMW Gooik
Het OCMW van Gooik is dringend op zoek naar een technisch beambte dienstencheques en een maatschappelijk assistent(e) B1-B3. Meer informatie vind je via de link http://ocmw.gooik.be/

OCMW Gooik
ocmw.gooik.be
Gooik shared a link.
In het Proefcentrum van Pamel werd deze week het project Brussel Lust voorgesteld. Via dat project wil de provincie Vlaams-Brabantse hoeveproducten...
hln.be

Werk maken van optimaal kampklimaat in Gooik? #vvj2d

No automatic alt text available.

Goed nieuws voor Gooikse jeugdverenigingen die willen investeren in nieuwe en aangepaste infrastructuur.

Als ouder heb je vast wel een kind dat in een jeugdvereniging zit, zodat het zich lekker kan uitleven op zondagnamiddagen of in de zomer op kamp. ...
persinfo.org

Tijdens het nieuws krijgen we zoveel informatie. Goed nieuws maar vaak ook veel negatief nieuws. En dan stelt je kind de vraag: “Mama, papa, kan dat hier ook gebeuren?” Hoe leg je het nieuws uit aan je kinderen? Want elke leeftijd heeft een andere aanpak nodig. Hoe leer je ze omgaan met angsten en kan je ze een eerlijk antwoord geven op al hun vragen? Tijdens deze lezing krijg je tips over hoe je hiermee om kan gaan.

MAR13
Tue 8:00 PM UTC+01Gemeentelijke Basisschool De Oester, Strijlandstraat 40, Gooik
5 people interested
Gooik shared a link.
De werkgroep Integratie pakt uit met een nieuw project, De warmste Gooikenaar. Inwoners kunnen iedereen die in Gooik als vrijwilliger actief is ...
persinfo.org
Gooik updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

De Gooikse adviesraden hebben jouw hulp nodig. Reeds enige tijd zijn ze aan het schrijven aan een Vrijetijdsbeleidsplan om te overhandigen aan alle politieke partijen. Via onderstaande enquête kan ook jij je mening geven. Vul ze dus zeker in voor 14 maart en moedig je vrienden, collega's,... aan om hetzelfde te doen. Dank voor de medewerking en we houden jullie op de hoogte van de resultaten.

Vanaf maart gaan 4 klimaatmobielen op rondreis doorheen de Vlaams-Brabantse gemeenten. Alle gemeenten van onze provincie kunnen een klimaatmobiel inschakelen om hun inwoners te informeren over energiebesparing, hernieuwbare energie en andere klimaatacties. Bovendien zet Pajopower, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant een BENOvatiecoach aan het werk. Deze begeleidt mensen met renovatieplannen van a tot z.

Van 3/03 tot 10/03 strijkt de Klimaatmobiel neer in de gemeente... Gooik. Je kan er eenvoudig en snel info krijgen over :

- het BENOveren van je woning: maatregelen om energie te
besparen en je comfort te verhogen
- de mogelijkheid om een BENOvatiecoach in te schakelen voor
begeleiding op maat
- energiepremies en leningen
- de provinciale groepsaankopen
- mogelijkheden om samen te investeren in hernieuwbare
energie via een burgercoöperatie
- andere klimaatacties in jouw gemeente

Kom dus zeker eens langs!

Waar en wanneer?
Plaats Rond Punt drie hamertjes Gooik
Data van 03/03 tot 10/03
Dagen en Uren: woensdag van 14 tot 18 u, donderdag van 15 u tot 19 u.

Om extra informatie te krijgen over het BENOvatietraject organiseert Pajopower vzw samen met Beweging.net en de gemeente Gooik een informatieavond. Deze gaat door op dinsdagavond 13/03 om 20 u. in de refter van de dienst openbare werken, Processiestraat 5 te Strijland. Je krijgt er alle mogelijke informatie over premies voor renovaties, de technische en praktische ondersteuning via de BENOvatiecoach en de provinciale groepsaankopen.

Meer info www.vlaamsbrabant.be/benovatiecoach, Bart Rogiers, benoveren@pajopower.be, 0468/19.07.74

See More
No automatic alt text available.

Complimentjes geven en krijgen is belangrijk. Op complimentendag willen we er dan ook mee voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen een complimentje geven aan mekaar.

Maak jij samen met ons een complimentenketting? Wij starten alvast met 5 complimentjes:

Huis van het Kind Pajottenland: jullie zijn een inspiratiebron voor ouders en grootouders in het Pajottenland. Blijf zo doorgaan en blijf vernieuwend denken....
G-Sport Pajottenland: jullie hebben de kracht om een glimlach te toveren op het gezicht van jullie leden.
VZW Martin De Kegel: hun inzet is goud waard voor de mensen in Sri Lanka.
Intergemeentelijke preventiewerker pajottenland: met veel inzet en enthousiasme laat je jong en oud nadenken over alcohol, drugs en andere verslavingen.
Gooik mondiaal, Cultuurraad Gooik, Jeugdraad, Sportraad, Milieuraad en vele andere raden, instanties en mensen waarmee wij dagelijks op een aangename manier samenwerken. Zij verdienen allemaal een groot compliment op deze dag!

See More
Image may contain: text

Wil je meer weten over Bijeninventarisatie in Gooik. Kom dan zeker morgen naar GC De Cam.

Image may contain: text