Photos
Videos
Proficiat!!! LUMUMBAPLEIN IN BRUSSEL unaniem gestemd in de Brusselse gementeraad Congratulations!!! LUMUMBA SQUARE IN BRUSSELS unanimously voted in at the Brussels city council Felicitations!!! UNE PLACE LUMUMBA A BRUXELLES
28
2
Reviews
4.9
7 Reviews
Tell people what you think
Brent Lahousse
· January 9, 2018
Goedzo
Mia Dedecker
· March 15, 2017
Goed en blijven doorgeven en ons oproepen tot blijvend engagement
Bram Bierkens
June 27, 2012
SCHRIJF JE IN VOOR - UIT DE KAST

Uit de Kast komen als holebi is bijzonder moeilijk. Duizenden jongeren leiden een dubbelleven omdat hun familie en vrienden niet weten wie ze echt zijn. Ze willen he...t wel vertellen maar durven niet uit angst voor negatieve reacties. Ondertussen hebben ouders vaak geen benul van de worsteling die hun kind doormaakt. Uit de Kast brengt die verborgen strijd in beeld en helpt jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben om eindelijk de stap te zetten.

Ben jij (of ken jij?) een holebi die uit de kast wil komen maar niet durft, dan is deelname aan het nieuwe VTM-programma Uit de Kast misschien het duwtje in de rug dat jij nodig hebt. Wij volgen je tijdens je coming-out, rekening houdend met jouw gevoelens. Jij kiest hoe je het vertelt, waar en aan wie. Wij steunen je wanneer nodig. Werk mee aan de sensibilisering rond coming-out. Inschrijven? Surf naar http://vtm.be/uitdekast, mail naar info@brambierkens.be of bel 0498/41.16.45. voor een vrijblijvend gesprek. Twijfel je? Surf snel naar http://uitdekast.kro.nl/ en bekijk online een uitzending van onze Noorderburen!
See More
Posts

Vrije tribune van Hand in Hand op Mo.be. Het verband tussen kolonialisme en hedendaags racisme gaat verder dan standbeelden of straatnamen, maar die zijn er wel een uiting van.

Het debat over de “foute” en inzonderheid de koloniale standbeelden lijkt zich vooral te beperken tot een debat over hoe we de waarheid over het verleden het best recht doen, door de standbeelden te verwijderen of door ze te behouden en te duiden (of voor anderen die geen kritiek dulden, door ze gew...
mo.be
Benoit Dhondt

Leg me uit hoe het kan dat een busje dat er zwaar geladen uitziet 15 combi's aantrekt.

Leg me uit hoe het kan dat er 15 combi's worden ingezet voor een busje w...aarvan men vermoedt dat het stampvol mensen zit en waarvan men weet dat de inzittenden vaak niet 'enkel' volwassenen zijn.

Leg me uit hoe het kan dat men het vuur opent op een busje waarvan men weet dat het stampvol mensen zit en dat het kinderen aan boord heeft.

Leg me uit hoe het leven van een kind op ons grondgebied de inzet kan zijn van een administratief statuut.

Leg me uit hoe het kan dat er verzekerd wordt dat Mawda niet werd doodgeschoten terwijl de volgende dag blijkt dat Mawda wel degelijk werd doodgeschoten.

Leg me uit hoe het kan dat men zegt dat het toezichtsorgaan de agenten al heeft vrijgepleit terwijl dit toezichtsorgaan de volgende dag ontkent al een onderzoek gevoerd te hebben.

Leg me uit hoe het kan dat de ouders van Mawda worden vastgehouden maar degenen die de trekker overhaalden niet.

Leg me uit hoe wij nog vertrouwen moeten hebben in beleidsmakers en ordediensten.

Leg me uit hoe het kan.

See More
Posts