Posts

Ako verujete u pravu ljubav, noćas je kucnuo čas...

Ponedeljak, 5. februar u 00.00 na TV Prva

Legenda o ljubavi

...

Film govori o ženi koju je napustio muž, nakon čega je počeo da je posećuje duh u liku njenog supruga. Za razliku od starog, „novi“ suprug je privržen, zaljubljen i u pravom smislu preuzima sve muževljeve uloge.

Lahki je udata za Kišana, sina bogatog trgovca. Nakon venčanja, Kišan odlazi na poslovnom putovanje s koga se neće vratiti narednih pet godina. Lahki je očajna, oseća se odbačenom i izdanom. Njenim patnjama dolazi kraj kada se pojavi duh u liku Kišana. Novi partner postaje idealan suprug. Lahki je konačno srećna jer je dobila čoveka kakvog je oduvek želela. Njihova idela trajaće nekoliko godina, sve dok Lahki ne ostane u drugom stanju. Tada će na vrata zakucati pravi Kišan.

Produkcija: Indija, 2005.
Uloge: Pah Ruk Kan, Juhi Čavla, Rani Mukeri
Režija: Amol Palekar
Originalni naslov: Paheli

Ponedeljak, 5. februar u 00.00

See More
»Paheli - Die Schöne und der Geist« Ein Film von Amol Palekar Ab 25. Mai 2012 auf DVD Mehr Infos unter http://www.rapideyemovies.de Es war einmal eine bezaub...
youtube.com

Zamijenjeni su snimci kompletne serije Kako da nazovem ovu ljubav na Indijskom i Romantic sajtu.

Image may contain: 2 people, people smiling, text
Videos
USKORO BOLIVUDSKA MAGIJA NA PRVOJ ❤❤❤POGLEDAJTE PROMO
22
BOLIVUDSKA MAGIJA NA PRVOJ ❤❤❤Indijski film Srce ratnika u subotu i nedelju u 19 h ❤❤❤
16
4
Photos
Posts

Srećan Božić svima koji slave danas. Puno zdravlja, sreće i ljubavi. Hristos se rodi !

No automatic alt text available.

Srećna Vam Nova 2018 godina 😊😊😊

Image may contain: text

USKORO NOVA SERIJA NA NAŠEM SAJTU
Seriju "Kako da nazovem ovu ljubav sezona 3" možete pratiti sa prevodom uskoro, samo na našem sajtu www.indijskeserije.com !!!

Indijske Serije - online sa prevodom, trajleri, magazin, radio stanice uživo, TV kanali uživo, prevodi, pesme, spotovi, forum, katalog serija
indijskeserije.com

Obnovljeni snimci serija Zalog Ljubavi i Bio jedan kralj bila jedna kraljica na obadva sajta Indijske serie i Romantic serie!!

Image may contain: 2 people, people standing
Image may contain: 1 person

Svim prijateljima i članovima naše stranice koji slave želim da čestitam Badnje veče i Srećan Božić.Sve najbolje u predstojećim praznicima, puno zdravlja,sreće i ljubavi....

No automatic alt text available.

Zamijenjeni snimci Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (2011) do 186 epizode na obadva sajta - Indijske Serie i Romantic Serie!
🙂

Image may contain: 1 person

Zamijenjeni snimci Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (2011) do 100 epizode na obadva sajta !!!

Image may contain: one or more people and outdoor

Ovog puta Maya media se priključuje i podržava humanitarnu akciju...

Da pobedi život, a vi da uživate zahvajujući svojoj velikodušnosti,
Maya media Vas poziva na projekciju iznenađenja.

...

Postavićemo otvorenu kutiju, u koju možete priložiti od 100 RSD pa do koliko ste u mogućnosti.

Podržimo našu dragu Anastasija Gavrilovic u borbi protiv opake bolesti!!!!
Do pre nepunih godinu dana, Anastasija je vodila normalan život, i više nego ispunjen. Potiče iz mesta Vlajkovci, opština Brus, da bi se sa roditeljima preselila za Beograd gde završava Zemunsku gimnaziju i muzičku školu, klavirski odsek.
Uspešno se bavila orijentalnim plesom, a student je druge godine Fakulteta bezbednosti. Sada, Anastasija se nalazi u bolnici, bori se za svoj život, a da bi živela potrebna joj je pomoć svih nas.

Sasvim neočekivano, usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasija posećuje lekara. Nakon dugotrajnih ispitivanja, krajem maja 2017. godine joj je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene.

Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak su dodatne analize toka bolesti, transplantacija koštane srži i nastavak lečenja u inostranstvu, kao i šansa za Anastasijinu dalju borbu za život i pobedu nad ovom teškom bolesti.

Trenutno se nalazi u Istanbulu, u bolnici Adžibadem, gde se na osnovu rezultata biopsije zaključilo da je hitno neophodna transplatacija koštane srži. Cena haploidentične transplantacije je 130.000 evra, a ne radi se u Srbiji.

Pokaži svoje veliko srce i ne dozvoli da bolest pobedi.

........
........

Anastasia Gavrilovic is a 20-year-old girl from Belgrade who has suffered from acute lymphoblastic leukemia. It is currently located in Turkey where she will perform bone marrow transplantation, and for this it is necessary to acolect 130,000 euros. NGO and many is also collected by SMS BUDI HUMAN, but her family can get it only for two or three months when the operators will pay that money to their account. Her treatment in Turkey has just started, because there is no waiting for Anastasia’s disease!
For Anastasia’s treatment, NGO Maya Media is organizing a humanitarian projection on Sunday, November 26th, at the club Ljubičica with a symbolic appendage, we can help Anastasia. Whoever wants, can also donate to a specialabox that will be placed in the club Ljubičica, from 1e.

See More
NOV26
Sun 6:00 PM UTC+01LjubičicaBelgrade, Serbia
40 people interested

Poceli smo sa obnavljanjem serije Kako da nazovem ovu ljubav.....prvih 10 epizoda su obnovljeni snimci na Indijske serije i Romantic serije!
Ujedno molim sve titlere koji mogu i imaju vremena da nam pomognu u obradi titla na nove snimke !!!

Image may contain: 2 people

Maya media je udruženje koje se bavi bavi promocijom indijske kulture i uspostavljanjem bliže saradnje između prijateljskih država, Srbije i Indije.
Ništa ne dočarava Indiju istinitije i reprezentativnije od njene kulture, posebno ples i muzika, pa vas zato pozivamo da se zajedno družimo i uživamo uz indijski čaj i grickalice slušajući popularne ritmove muzike iz bolivudskih filmova uz naše prijatelje koji su učestovali u manifestaciji "Ritam masala" i nadamo se da ćemo zajedno zaplesati.
Dobrodošli dragi prijatelji !

OCT18
Wed 7:00 PM UTC+02LjubičicaBelgrade, Serbia

Zamjenjeni su snimci serije Madhubala na sajtu RS !!!

Image may contain: 9 people

Zamijenjeni su snimci cijele serije GEET na sajtu Indijske Serije i Romantic Serie !!!

Image may contain: 2 people, closeup

Zamijenji su svi snimci serije Shakti - Astitva Ke Ehsaas Ki na oba nasa sajta. Uzivajte!

Image may contain: 3 people, people standing

Čestitam Kurban Bajram svim našim članovima islamske veroispovesti koji ovih dana slave da provedu u zdravlju i ljubavi sa svojom porodicom i prijateljima.

Image may contain: 1 person, text