Posts
Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 500 Ft - Játékos suliváró - A játék nem csak játék! Kellő szakértelemmel a háttérben a fejlesztés legragyogóbb eszköze - vallja a szerző, aki óvodapedagógusként és a www.gyermeksziget.hu szaktanácsadójaként több, mint egy évtizedes szak…
konyv.vatera.hu
Tisztelt óvónő! Kicsit aggódó középső csoportos gyermek édesanyja vagyok. Aggodalmam oka a következő: 5 éves kislányom gyakran hoz haza az óvódából hibásan, illetve félig hibásan megoldott feladatlapot. Az óvónők felhívták a figyelmemet arra, hogy kislányom figyelme nagyon csapongó, foglalkozásokon…
fejlesztes.gyermeksziget.hu
Posts
Az iskolába készülő gyerekeknél rendkívül fontos, hogy a sorolvasás balról-jobbra, azaz olvasási-, írási irányba történjen. Figyelmeztető jel lehet például, ha az óvodás rajzán a kémény füstje jobbról-balra száll, vagy ha például a fűzött gyöngysor színeit visszafelé sorolja.
gyerekabc.hu
No automatic alt text available.
Gyermeksziget

A HÚSVÉT SZTÁRJAI: ANGRY BIRDS TOJÁSOK

Igazi meglepetést szerezhetünk locsolóinknak az Angry birds tojásokkal, amik mintha a meséből léptek volna elénk.
http://www.gyermeksziget.hu/otletbazar_husvet_angry_birds_t…

Marcella aggódik, hogy 5 éves kislánya nem azt a teljesítményt nyújtja az óvodai feladatlapozás során, ami tőle elvárható lenne. Az óvónők szerint a gyermek figyelme csapong, fluktuál. Hogyan tudná ő szülőként segíteni a figyelemfejlesztést?
gyermeksziget.hu
Minek nekünk iskola előkészítés? Hisz még csak 5 éves!Sok szülő így próbálja elhessegetni magától a néhány éven belül beköszöntő iskolakezdés képét. De vajon tényleg ráérnek, ha jövőre még nem megy suliba a gyerek?
ovi.hu
Molnár jelmez, futkosó egérkével. Osztatlan sikert arathatunk egy végtelenül egyszerűen elkészíthető, ám hihetetlenül ötletes molnár jelmezzel.
gyermeksziget.hu
Gyakran előfordul, hogy az óvodában magatartási problémás és sok esetben tanulási zavarokkal küzdő gyereket a szülő megpróbálja „kimenekíteni“ az iskolába. Azért, hogy óvja a gyereket a további óvodai konfliktusoktól, az iskolát, mint menekülési utat választja.
gyerekabc.hu
Az óvónők jelezték Rózának, hogy 5 éves kislányánál problémák mutatkoztak, ám édesanyja nem volt hajlandó elismerni, hogy gond van a gyermekkel.
gyerekabc.hu
Bizonyára Ön is szembesült felgyorsult világunk egyre sürgetőbb követelményeivel, melyben mind kisebb jelentősége van a gyermek egyéni igényeihez való igazodásnak. A sokszor épp csak 6 éves gyermeknek iskolába kell mennie, mert "a törvény, az törvény", a pedagógus és a szülő pedig kétségbeesve próbá...
fejlesztes.gyermeksziget.hu
Gyermeksziget

BABYSITTERI MUNKA - Bp. I. ker.

9 hónapos kislány mellé leinformálható, tapasztalt, megbízható babysittert keresnek H-P-ig, a délutáni órákra! Bérezés: 800 Ft/óra.

http://www.gyermeksziget.hu/babysitterkeres.php

Gyermeksziget

PEDAGÓGUS ÁLLÁS - Bp. IV. ker.

Tagóvodavezető és óvodapedagógus munkatársakat keresnek újpesti óvodába, teljes vagy részmunkaidőben!

http://www.gyermeksziget.hu/pedallaskinal.php

Az óvodai beszoktatások általában szeptember hónapban zajlanak, ám előfordul, hogy néhány gyermek tanév közben csatlakozik a csoporthoz. Mi a jobb a gyereknek?
ovi.hu
Levélírónk gyermeke 2014. szeptemberében tölti be a 6. életévét. Ezidáig fel sem merült az őszi sulikezdés lehetősége, ám egy várható óvodai változás (óvónő és csoportváltás) miatt felmerült az „előre menekülés“ lehetősége.
gyermeksziget.hu
Sok szülő az utolsó pillanatra hagyja a gyereknek szánt játék megvásárlását, amit sebtében kapkod össze a hipermarketek polcairól. Ne tedd! Válassz inkább minőségi, tudatosan válogatott fejlesztőjátékokat! De az nagyon drága!- jön a válasz. Biztos ez?
gyerekabc.hu
A játék nem csak játék! Kellő szakértelemmel a háttérben a fejlesztés legragyogóbb eszköze - vallja a szerző, aki óvodapedagógusként és a www.gyermeksziget.hu szaktanácsadójaként több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalatta
kopefajatek.hu
Az iskola-előkészítés, az iskolaérettség eléréséhez szükséges játékos felkészítéshez ajánljuk ezt a több száz feladatot tartalmazó gyűjteményt, mely amellett, hogy elsősorban szórakoztató játékgyűjtemény, szülőknek
greenrabbit.hu
Ágnes azt a felvilágosítást kapta az óvodavezetőtől, hogy augusztus 15-én született gyermekének 6. életévének betöltése után, ősztől azonnal meg kell kezdenie az iskolát. Az anyuka bizonytalan: lehetséges ez?
gyermeksziget.hu