Photos
Posts

Ma 19:50-kor a SuoerTv2-n! 😀

Image may contain: 1 person, smiling, standing

A mai epizód tartalmából:

Barbaráék megszenvednek a kisbolti forgatással. Zseni támogatja Kellert, szerinte is nyisson Betty felé. Alex megérti, hogy Szlávik mindvégig ellene dolgozott a kórházban. Szlávik megfenyegeti Alexet, hogy figyelni fogja. Száva csajozási tippeket ad Kellernek. Ági bocsánatot kér Törökéktől. Szlávik nem akar tovább magánnyomozó lenni.

12:00-kor és 19:50-kor a SuperTv2-n! 😀

Posts

Péter átadja a műhiba ügyet Mülleréknek, akik megpróbálják vallomásra bírni Ágit. Böbe egyre sikeresebb az első kuncsaftjával, Szabival viszont annál kevésbé. Konrád azon mesterkedik, hogy összehozza Bettyt Kellerrel. - Jóban Rosszban ma 19.50-től a SuperTV2-n!

20:15-kor kezdődik a Jóban Rosszban a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

Fanni megússza a megtorlást. Alex további ellentétek szítására készül. Közli Patríciával, hogy Fanni marad, ő pedig fizetésemelést kap. Fanni nyilvánosan bocsánatot kér Patríciától. A rendőrség sikeresen zárja az emberrablási ügyet. Péter pénze elúszott. Milánék gyanút fognak Meli viselkedése miatt. Rédey próbál bűntudatot ébreszteni Andreában.

A mai epizód tartalmából:

Enikő kihasználja az elmérgesedő helyzetet és Alexszel szövetkezik. Azzal biztatja Viktort és Verát, hogy az új vezetés díjazni fogja a lojalitásukat. Betti felelősségre vonja Barbarát, amiért hazudott neki. Barbara idegei végképp felmondják a szolgálatot és megüti Bettit. Kardos megtudja Szilárdtól, hogy Patrícia elköltözött tőle.

Jóban Rosszban 11:55-kor és 20:15-kor a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

Péter bemutatja Róbertet és Alexet a kórháziaknak. Alex beszédet tart a dolgozóknak. A megosztottság továbbra is fennáll a kollégák közt. Betti megtudja Noémitől, hogy Barbara megszünteti a modellügynökséget. Világossá válik számára, hogy Barbara nagy bajban van. Aliz konfrontálódik Milánnal, majd közli Tündével, hogy szeretne neki dolgozni.

Jóban Rosszban 11:55-kor és 20:15-kor a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

A klinika új tulajdonosa Faragó Róbert és a fia máris kivillantja a foga fehérjét. Barbara bevallja Bettinek, hogy semmi kedve foglalkozni a modellügynökséggel. Barbara egyre romló lelkiállapota végletes döntéshez vezet. Konrád elmagyarázza Aliznak, hogy a maffiának vége. Aliz felépült, de nem tud belenyugodni, hogy Milán miatt oda a régi életük.

Jóban Rosszban 11:55-kor és 20:15-kor a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

A személyzet továbbra is megosztott. Alex közli az apjával és Kellerrel, hogy igazgatóként rendet fog tenni a kórházban és keménykezű igazgatásra készül. Búzás vallomást tesz, Gabiék pedig elkapják a harmadik csalót is. Bandi nem alkuszik és nem hajlandó békülést kezdeményezni Böbénél. Milán szakít Tündével, Szilárd pedig Patríciával.

Jóban Rosszban a SuperTv2-n 11:55-kor és 20:15-kor!

A mai epizód tartalmából:

Melinek csalódnia kell, az apja nem őt szánja igazgatónak, hanem a bátyját. A csalók kitartóak, de úgy tűnik, Búzást mégis sikerül megtörni. Gyöngyi ráveszi Böbét, hogy hívja fel Bandit, de nem éri el és még jobban megsértődik. Tünde bejelenti Milánnak, hogy folytatja a drogterjesztést. Barbara beszámol Péteréknek a terápia hatásáról.

Jóban Rosszban a SuperTv2-n 11:55-kor és 20:15-kor!

Faragó és Péter meg tudtak egyezni, ezzel a Csillagvirág Klinika is megmenekült.
De Faragó így is feltételeket szabott, miszerint Péter mellé új társigazgatót jelöl ki, aki nem Meli lesz, mint ahogy gondolhattuk volna. A gazdasági igazgató posztjára is mást fog kijelölni.
Vajon kit? 😀

Jóban Rosszban holnap 11:55-kor és 20:15-kor a SuperTv2-n!

...

Ha esetleg lemaradtál az előző részekről, akkor a múlt heti összes epizódot meg tudod tekinteni a UPC és Telekom (T-Home) műsörvisszanéző funkciója segítségével!

See More
Image may contain: 2 people, people standing, suit and indoor

A mai epizód tartalmából:

Péter megegyezik Faragóval, és megosztja a jó hírt a kollégákkal. A klinika megmenekült. Adél segítségével elfogják Búzás feleségét. Gabi elismeri Adélnak, hogy nagyszerű munkát végzett. Milán hazahozza az előzetesből szabadult Tündét, de úgy tűnik, nem jó ötlet az összeköltözés. Az albérlet Bandival együtt már kissé zsúfoltnak bizonyul.

20:15-kor a SuperTv2-n!

Less bele Végh Judit nyaralásába.. 😀

A mai epizód tartalmából:

Faragó egyezséget ajánl Péternek. Adél titokban nyomoz tovább Búzás felesége után, Marci segít neki, megfigyeli Csillát. Bandi szaván fogja Böbét és Szabiékhoz költözik. Gyöngyi és Vera összekap, Péter próbálja kibékíteni őket. Tündét kiengedik az előzetesből és Milánékhoz költözik. Gabi és Szlávik Búzás Csilla cégei után kutakodnak.

20:15-kor a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

Péter nem híve a sajtóhadjáratnak, de Betti és Mónika szerint csak ez segíthet, és úgy tűnik, nem is volt hiábavaló, Faragó kénytelen átgondolni a stratégiáját. Gabiék nem haladnak a nyomozással, Búzás és felesége kemény diónak bizonyul. Böbe aggódik Bandiért, de amikor Bandi előkerül, még jobban összevesznek. Szilárd és Patrícia összevesznek.

20:15-kor a SuperTv2-n!

A mai epizód tartalmából:

Dóra, Szilárd, Fanni és Gyöngyi közlik Péterrel, hogy ha Kardost nem veszik vissza a kórházba, ők sem dolgoznak ott többé. Két pártra szakadnak a kórháziak, Kardos támogatói nem hátrálnak meg. Müller lekapcsolja Búzást. Adél meglepetés bulija remekül sikerül. Adél a komolyan kacérkodni kezd a rendőri hivatással. Misiék sem tudják megbékíteni Böbét.

20:15-kor a SuperTv2-n!

Az utolsó pedig:

Ki alakította Józsi és Luca szerepét?

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

A második:

Kik nem szerepelnek már a sorozatban, akik a földrengés idején benne voltak? (A videóban van egy kis segítség.) 😃

Number Two: Who aren't in the series that were involved in the earthquake? (in the video there's a little help. ) 😃
Translated