Posts

Sungguh Mengecewakan , takde pon yang tekan link yg admin bagi tu !

Photos
Posts

Process Sedang Mengupload Video Sekarang Ini

Process is uploading this video right now :3
Translated

Kepada Sesiapa Yang Nak Download Movie sila Like, Admin Nak tengok masih ada ke Peminat Jieazz !

Asslamualaikum ! Kini ADMIN Kembali lagi Setelah di Penjara

Siapa sangka?

Who would have thought?
Translated
Win RM10,000 by making a promise to yourself. All the details on how you can win and get creative on your Samsung GALAXY Note 3 here.
curium-cr.com

Ade Sesiapa Yang Bleh Ganti Admin tak?
Admin sekrang tengah Busy cari Makwe jgn lah marah kalau xupdate,

Kisah Kancil, Evo 7 dan Ferrari

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya Utara Selatan, kelihatan sebuah Kancil putih tersadai di sebelah lane kerosakan.

Ada orang tua yang berdiri disebelahnya, pemilik Kancil tu sedang berjalan ke hulu ke hilir cuba menahan kereta supaya membantu. Tidak ada sebuah kereta pun berhenti.

...

Tiba-tiba datangla sebuah kereta Evo7 berhenti di sebelah Kancil tadi. "Ada apa nie pakcik, kereta rosak ke?" tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an. "A'ha rosak " jawab pakcik tu simple aje....

"Ok, cam nie, saya ada tali. Nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol" mamat nie bagi idea. "Worrait gak tu...tapi....nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam". "Ok pakcik"..

Mamat nie pun ikatlah tali kat kereta Kancil di depan dan hujungnya diikat dibelakang bumper Evo nya. Dia pun jalan la...dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le sikit, apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat mamat tu. Mamat tu pun slowkan balik...

Tiba-tiba ada sebuah Ferrari datang dari belakang dan press minyak kat mamat Evo7. Apa lagi, jiwa muda pantang dicabar, dia pun tekan la minyak rapat nak kejar Ferrari nie...lupa la pulak dia dengan Kancil orang tua yg diikat kat belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan, dia pun hon dan bagi hi beam bagai nak rak. Mamat Evo7 tu dah tak sedar dah angin punya pasal.

Kebetulan pulak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Zooommmmmmmm!!......lalu Ferrari.

"Bola satu ke bola dua....tolong tahan Ferrari merah....kelajuan 230km/j"

ZOOOMMMMMMM....melintas Evo7 pulak.

"Bola Satu ke bola dua.....tahan juga Evo7 kuning.....tgh racing dgn Ferrari!!"

ZOOOMMMMMMMMM.....melintas Kancil!!

Terkejut beruk polis tu, sebuah Kancil mengikut rapat and siap highbeam2 Evo 7!

"BOLA SATU KE BOLA DUA!!!....lupakan Ferrari dan Evo7, tahan KANCIL PUTIH!! Kelajuan 230km/j dan cuba memotong Evo7!!!"

See More

DAMPAK - Filem Ini Memang Best, Admin dah tengok 2,3 KALI !
Jadi admin nk share sekarang ! jgn lupa download ! xde charge duit pon, HEHEH!

Download Link --> http://billionuploads.com/3v3x30rcdi1j

Image may contain: 6 people

Sorry Kepada Pendownload Setia Jieazz !
Admin tak Boleh nk Update Sebab Line asyik Busy jer !

Ade Peminat Anime tak dekat sini?
Nie Admin nk Kongis Cerita DragonBall Z Battle Of Gods

Download Link --> http://a.tusfiles.net:182/…/%5BTaka%5D_Dragonball_Z_Battle_…

...

Video 500MB // 720p // DirectLink

Jangan Lupa Untuk Klik Link Dibawah !

http://bit.ly/19VLdIo

See More
No automatic alt text available.

Jangan Lupa tekan Ads nie, tunggu Loas pastu bleh tutup!
Sedekahlah dkt admin 20sen! utk isi minyak motor!

http://bit.ly/19Sougz

Lagenda Budak Hostel , Sorry Lambat Update *BUSY

Download Link --> http://ufox.com/r9mkw2lmf2lj
Password --> downloadur

...

Tolong tekan link dibawah!

http://bit.ly/19Sougz

See More
Image may contain: 17 people

Kl Zombie !

Download Link --> http://ufox.com/8a39kji4fcdl
Password --> downloadur

...

Tolong Tekan Link DiBawah

http://bit.ly/19Sougz

See More
Image may contain: 1 person

Lagi 20 Orang utk link ke dua , dan lagi 35 orang utk link pertama !!,cukup 50 automatic super spontan 2 episode 3 akan dikeluarkan !

http://bit.ly/1aPYMzB
http://bit.ly/198V4Kv