Photos
Posts
Image may contain: one or more people and indoor
МАЛКИ ИСТОРИИ с ГОЛЕМИ ПОУКИ

"ЗДРАВЕЙ" И "ДО УТРЕ"
Младен работил в месокомбината.
Един ден, завършвайки работния си ден, отишъл в един от хладилниците, за да провери нещо. В този момент в...ратата се затворила, устройството за безопасно заключване блокирало и Младен останал вътре затворен като в капан. Макар че удрял силно по вратата и крещял, никой не можел да го чуе.
Повечето от работниците напуснали работните си места и се завърнали по домовете си. Пет часа по-късно, и на прага на смъртта, някой отворил вратата на големия хладилник. Бил e охранителят на месокомбината, който влязъл и го спасил.
Младен попитал спасителя си как така му е хрумнало да отвори хладилната врата - нещо което не е част от работата му и той обяснил:
"Работя в тази компания 35 години, стотици работници влизат и излизат всеки ден, но ти си единственият който ме посреща сутрин с едно "Здравей" и се сбогува с мен със "До утре". За останалите работници съм като невидим.
Днес, както всеки ден, ми казахте "Здравей" на входа, но не чух като всеки ден "До утре". Чакам за това "Здравей" и "До утре" всеки ден. За теб съм човек, и това ме кара да ходя на работа със желание всеки ден. Когато не чух поздрава за раздяла, знаех, че нещо ти се е случило ... потърсих те и те намерих!"
Размисъл: бъдете добри към ближния си, всички сме важни!

See More
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,088,466 Views
Документални филми

Имаме ли всички равен старт?

Bennigan's Limassol are hiring!
-Waiter's / Waitresses
Contact:
Mr. Martinos
99465683

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,733,213 Views
Evangelist Reinhard Bonnke - Official Page

Hello, this is REINHARD BONNKE sending you the video of a mighty miracle. This happened in a CfaN Gospel Crusade in Accra/Ghana conducted by my successor Evangelist Daniel Kolenda. Please let me know if you are blessed and encouraged to trust Jesus.

Potamos restaurant

Η Ψαροταβέρνα "Ποταμός" στο Λιοπέτρι ζητά να προσλάβει σερβιτόρους-ες για πλήρη απασχόληση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά στο 99361756

Lachezar Georgiev

Какво е вярата? (4) - "А вярата е даване на ТВЪРДА УВЕРЕНОСТ в ония неща, за които се надяваме - УБЕДЕНОСТ (ТВЪРДО УБЕЖДЕНИЕ) в неща, които не се виждат." - Евр...еи 11:1‭
Именно това представлява ИСТИНСКАТА ВЯРА, дадена от горе и вложена вътре в теб от Самия Бог - Ти си ТВЪРДО УБЕДЕН и НЕПОКЛАТИМО УВЕРЕН в това, на което се надяваш!!! Нищо в тая вселена няма силата и потенциала да те разубеди, защото най- голямата съществуваща Сила стои зад тази твоя вяра; И нямаш нужда от каквито и да е доказателства, за да вярваш това, което Бог ти открива чрез Своето Слово, защото Неговия Всемогъщ Дух свидетелства вътре в теб, че това което Той е казал, е точно така както Той го е казал!!!
What is faith? (4) - "Faith is giving FIRM CONFIDENCE to those things we hope - FIRM CONVICTION in things that are not visible." - Hebrews 11:1 (Holy Bible)
This is exactly the TRUE FAITH, given from above and put inside of you by God Himself - You are FIRMLY CONVINCED and UNSHAKABLE CONFIDENT in what you hope! Nothing in this universe has the power and potential to dissuade you, because the greatest existing Power is behind this your faith; And you do not need any evidence to believe what God reveals to you through His Word because His Almighty Spirit testifies inside you that what He has said, is just as He has said it !!!

See More
Todor Mariyana Dobrevi

ЗДРАВЕИТЕ,,,ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ ЕДНА ИСТЕНСКА СЛУЧКА КОЯТО СЕ СЛУЧИ ТУК В КИПЪР..НА 21.06.2017 ОТИДОХМЕ В БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В НИКОЗИЯ-КИПЪР ЗА ПЪЛНОМОЩНО..ТАКА... ПЪРВИТЕ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ СА ЧЕ ТОВА ПОСОЛСТВО НЕЕ КАКТО СИ ГО ПРЕДСТАВИХ -ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕДНА ОБИКНОВЕНА КЪЩА НИЩО ПОВЕЧЕ,НО НАДАЛИ КИПЪРСКОТО ПОСОЛСТВО В БЪЛГАРИЯ ИЗГЛЕЖДА ТАКА.....ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ТОВА КОЕТО ИСКАХ ДА СПОДЕЛЯ...ПРИ ВЛИЗАНЕТО МИ В ПОСОЛСТВОТО ИМАШЕ ДОСТА ЧАКАЩИ ,НАРЕДИХМЕСЕ И ПО ЕДНО ВРЕМЕ ЗАБЕЛЯЗАХ ЕДНО МОМЧЕ ДА ИЗЛИЗА ОТ ПОСОЛСТВОТО С КУФАР В РЪКА И БЕШЕ ДОСТА ОМЪРЛУШЕН КАТОЧЕЛИ ИЗЛИЗА ОТ ЗАТОЧЕНИЕ,,,НО НЕСЕ ЗАДЪЛБОЧИХ ЧАК ТОЛКОВА,,СЛЕД КАТО СИ СВЪРШИХМЕ РАБОТАТА...ОТВЪН ХОРАТА ПОЧНАХА ДА ГОВОРЯТ КАК МОЖЕ ТАКА ,КАК НЕГИЕ СРАМ И ТН...ПОПИТАХ КАКВО СЕ Е СЛУЧЕЛО ...РАЗБРАХ ВСИЧКО..ЗА МОМЧЕТО ЗА КОЕТО ВИ ПИСАХ ПО ГОРНИТЕ РЕДОВЕ -ЗАПОЗНАЛ СЕ ПО ФЕИСБУК С ЕДНО МОМИЧЕ КОЯТО ТАКА И НЕРАЗБРАХ ОТ КОЙ КРАЙ НА КИПЪР Е ЧЕ ГО ИЗПЪДИЛА НА УЛИЦАТА И НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ,ПИЕ И СПИ, НЕ ЗНАЕ ИЗИКА ,,БИЛ ОТ НЯКОЛКО ДЕНА В КИПЪР,,И СЕ ОБЪРНАЛ КЪМ ПОСОЛСТВОТО ЧЕ НЕЕ ЯЛ ОТ ДНИ И НЯМА КАДЕ ДА ИДЕ И НЯМА КАК ДА СИ ИДЕ В БЪЛГАРИЯ....НЕМУ ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ В ПОСОЛСТВОТО , КАЗАЛИ МУ ДА МУ ПРАТЯТ ПАРИ РОДНИНИ ТЕ МУ..НО ТОЙ ИМ КАЗАЛ ЧЕ ИМА САМО ЕДНА БАБА КОЯТО ВЗИМАЛА 130ЛВ ПЕНСИЯ...ЕДИН ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ ОТ РОМСКИ ПРОЙЗХОД МУ ДАЛ 20 ЕВРО ДА СИ КУПИ НЕЩО ДА ХАПНЕ.ПОВЕЧЕ НЕГО ВИДЯХ...МОМЧЕТО Е ОТ КАРЛОВО И Е ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН, НЕЕ РОМ,,,ТА ТАКА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАКВА Е РАБОТАТА НА ПОСОЛСТВАТА ПО СВЕТА ,,,ДА ОБРЪЩАТ ГЪРБОВЕ ЛИ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ.....ТАКА ЛИ СИ ПОМАГАТ БЪЛГАРИТЕ.....ДАВИ КАЖА ЛИ ЦИГАНСКАТА КРЪВ Е ПО ТОПЛА ВИНАГИ КОГАТО МОЖЕ ЩЕ ПОМОГНЕ ДОРИ И ДА НЕМОЖЕ......когато излязох от посолството момчето си беше тръгнало....но на каде незнам....има и нещо друго което ме възмути...на плномощното си написах имената ръкописно -направихами забележка за буквата ,,,,,Г.....аз я написах ръкописно но госпожата ми казва че буквата която съм писал била ...Ф....аз се засмях и отговорих госпожо искам вие да ми напишете буквата....Г...ръкописно и кво си мислите че направи взе един лист да ми покаже как се пише и кво написами буквата ...Г...печатно...аз и казах искам ръкописно но тя се замисли над листа с хартия как да напише ръкописно буквата ...Г...И ми отговори ...добре ,добре без значение...щего приемем както кажеш......изкараха ме че немога да пиша,,,смешни хора ...тази госпожа не знае колко докоменти съм подписвал и съм си писал името милиони пъти в българия ....но както и дае ...ДАНО Е ЗАПОМНИЛА ръкописно как се пише буквата ,,,Г...

See More
Svilen Yordanov Zhelev

Много бих искал да видя, Българският бизнес в Кипър обединен. Всички заедно, ВСИЧКИ УСЛУГИ на едно място. Имаме толкова много чудесни специалисти и професионали...сти, лекари и зъболекари, фризьори и маникюристи, зидари и бояджии, адвокати и счетоводители, учители и преводачи. Мога да продължа да изброявам, но няма смисъл! Единственото смислено нещо е да си подадем ръка, да търсим БЪЛГАРСКОТО да си помагаме и подкрепяме. Ще се радвам на всякакви идеи за обединението на бизнеса в Кипър, било то легален или нелегален! Очаквам вашите предложения, готов съм да отделя от личното си време, за да обсъдим ОБЕДИНЕНИЕТО!

See More
Вдъхновяваща реч от Чарли Чаплин!
youtube.com
Веселин Йорданов updated his status.

За атентата на концерта в Англия - нямало е нито един, който да се моли за тези хора. От моленето на християните пред БОГ зависи живота на целия свят. Докато им...а и един който да се моли за вас, вие ще сте добре. Ако спрат да се молят за вас, и вие сами не се молите за себе си какво очаквате да намерите в този свят на адска лукавост и суета?! Докато има и един Божии Избран в този град, БОГ пази живота на целия град заради Него. Амин?

See More
Yulia Bachinskaya to Jobs in Cyprus

Customer support specialist (full-time job in Limassol)

Duties and Responsibilities:
- Learning existing Customer Support protocols and procedures
- Answering K...ayako tickets from users
- Provide support, including technical issues, payments and purchases
- Investigate complaints from users
- Report and follow-up bugs regarding the website
Requirements:
- Fluent English language, the second language will be a plus
- Excellent client management skills, both through verbal and written interaction
- Ability to work independently and collaboratively, outside of comfort zones
- Good project management skills; ability to coordinate with colleagues on the project team; capacity to deliver results on time
- Outstanding communication skills including the proven ability to convey complex ideas through clear communication, concise reports, and effective oral presentations
- Power computer user (PC/Mac)
PLEASE SEND me your full CV on yuloby@wisebits.com

See More
Laurynas Juozas Liutkus to Jobs in Cyprus

Watching for promo team. Agia napa. English and russian languages. Pm

Шанел Тасева to Jobs in Cyprus

LOOKING FOR A JOB
I am nail technician from 9 years.I work with gel ,acryl, gel polish,nail extention,pedicure,decoration.

Веселин Йорданов updated his status.

Станете мъртви, съживете се! Възкръснете в Името На ХРИСТОС!
- Римляни 5:6-11 -
6 Понеже когато ние бяхме още немощни, на определеното време Христос умря за не...честивите.
7 Защото едва ли ще се намери някой да умре даже за праведен човек (при все че е възможно да дръзне някой да умре за добрия).
8 Но Бог показва Своята любов към нас в това, че когато още бяхме грешници, Христос умря за нас.
9 Затова много повече сега, като се оправдахме чрез Неговата кръв, ще се избавим от Божия гняв чрез Него.
10 Защото ако бяхме примирени с Бога чрез смъртта на Неговия Син, когато бяхме неприятели, колко повече сега, като сме примирени, ще се избавим чрез Неговия живот!
11 И не само това, но и се хвалим в Бога чрез нашия Господ Исус Христос, чрез Когото получихме сега това примирение.

- Римляни 4:15 -

15 понеже законът докарва не обещание, а гняв; а където няма закон, там няма престъпление.

- Римляни 5:20 -

20 А отгоре на това дойде и законът, за да се умножи прегрешението; а където се умножи грехът, преумножи се благодатта;

1 Коринтяни 15:56

56 Жилото на смъртта е грехът и силата на греха е законът;

Амин и Амин!

See More
George Vlotomas to Jobs in Cyprus

Bubblepark, the fun park near the Limassol Marina is looking to employ the following:

1. Experienced Barista/waiter - FULL TIME
2. Experienced waiters - FULL TI...ME
3. Experienced Waiters - Part time weekends only 11.30 - 20.00 - salary 5 euro/hr

VERY COMPETITIVE SALARY & BENEFITS

Interested applicants should send their CVs at hr@bubblepark.com.cy or call at 70008586 stating their position of interest.

See More