Posts

#Kilakoltatás megakadályozása 2018.05.08-án, Budapest, 15. ker.!

Koppány csoport

KILAKOLTATÁS!

Részletek

Szeretett Koppányosunkat egyszer meg védtétek, de a végrehajtó újra rátámad.

...

Lasztóczi Tündit és egy 56-os hőst akarnak kilakoltatni. Ő mindig ott volt mindenhol velünk. Segítsünk neki mi is. Nem engedhetjük,hogy elvegyék az otthonát. Mert ma őt,holnap minket tehetnek az utcára ha hagyjuk a hiénáknak.
Nem szavak kellenek, inkább tettek.

Koppányosok!

3 napunk van, hogy meg mozgassuk az országot. Nem győzhet a végrehajtó. Szójatok mindenkinek, szervezzetek közös felutazást és főleg a kilakoltatás híre legyen ezerszám megosztva.

A kilakoltatás helye: 1157 Bp. Zsóka vár u 19. 8. 26.

A kilakoltatás napja: 2018.05.08. – 06:00 óra. Már előtte érdemes ott lenni .Mivel hajnalra tették a kilakoltatását ezért előtte éjszaka ott kell aludnunk.

KOPPÁNYOSOK AKIK MEGVÉDIK TÁRSAIKAT!

See More

ADD TOVÁBB! ► "Több tagunk leellenőrizte és két-három olyan párt jelöltjeinél szerepelnek, akiknél soha nem írtak alá. Sorozatba másoltak, egyik párt adta a másiknak!" Részletek itt: ahazapartja.hu/?p=12899

Eddigi visszaélések:

• Kassai Dániel, az LMP helyi országgyűlésiképviselő-jelöltje szerint például a választási iroda jelezte neki, hogy több párt ívén is szerepel az aláírása, ő azonban azt állítja, csak egyetlen pártnak írt alá.

...

• Az Index azt írja, vizsgálat indult Lévai Katalin volt MSZP-s politikus és miniszter zuglói ajánlásai miatt: a portálnak Komlódi Gábor, a helyi választási bizottság MSZP-s delegáltja azt mondta, az aláírások nem egyeztek a kettős ajánlásoknál, ráadásul a zuglói önkormányzat több fideszes képviselőjének neve is szerepelt a politikus ívein.

• Ugyancsak az Index számol be arról, hogy az Együtt mezőhegyesi tagja, Kovács István két pártnak adott be ajánlást a Békés megyei Orosháza központú választókerületben, de a helyi választási bizottságtól kikért adatokból az derült ki, hogy a két párton kívül további 11 párt ívein is szerepel a neve;

• A 24.hu értesülései szerint elhunytak aláírásával adtak le ajánlásokat egyes képviselőjelöltek Monoron. A portálnak a Pest megyei város aljegyzője megerősítette a választási csalás gyanúját, azt azonban nem árulta el, hogy mely pártok éltek vissza a halottak kegyeleti jogaival.

• A helyi választási bizottság vasárnap közölte, hogy hamisított aláírásokat talált az LMP kisvárdai ajánlóívein, emiatt rendőrségi feljelentést tesz.

• A Jobbik szombaton jelentette be, hogy Békés megye 4. számú választókerületében csalásra utaló körülmények merültek fel: egyes pártok ajánlóíveinek az átvizsgálásánál több esetben is megegyező sorrendben követték egymást ugyanazoknak a választásra jogosult polgároknak az adatai. Az is feltűnő volt, hogy a több lapon is szereplő, ugyanazon névvel és adatokkal megjelölt személynél eltérő az aláírás.

• Az Alfahír azt írja, a Hajrá Magyarország Párt ívein szerepel Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének neve is. Péterfalvi a portálnak világossá tette, hogy nem adta ajánlását ennek a pártnak.

• A Momentum még egy felvételt is közzétett arról, ahogy egy férfi, aki tájékoztatásuk szerint a Tempo Párt képviselőjelöltjeként tünteti fel magát, választási csalásra buzdítja aktivistájukat.

Forrás: https://mno.hu/…/ajanlasgyujtes-igy-ellenorizheti-visszaelt…

See More
Minden párttagunkhoz és a honlap minden olvasójához! Holnap, azaz hétfőn mindenki menjen be a lakhelye szerinti illetékes választási irodához és kérje ki, hogy
ahazapartja.hu
Videos
4.21 Összefog A Nemzet - Hősök tere
248
56
Photos
Posts

Ugye mellettük is kiállunk?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
745,824 Views
745,824 Views
Országos Mentőszolgálat was live.

EZEKBEN A PERCEKBEN

Őri Kiss Zsolt mentőgépkocsivezető mutatja meg Nektek milyen is egy vonulás a délutáni csúcsforgalomban

Jó reggelthez jó hír! Megalakult az adóskamara!
Figyeljétek az X-Televízió (YouTube csatornája: youtube.com/channel/UCOtVNQXwvbI6GwEI-y8qgcw) és a Hiteles Harsona (Hiteles Harsona TV) oldalait!

Tóth Zsuzsanna added 9 new photos — with Horvath Krisztina and 6 others.

FIGYELEM! FONTOS HÍR!

NAGY ÉRDEKLŐDÉS MELLETT MEGALAKULT AZ ADÓSKAMARA, AZ ADÓSOK EGYSÉGES ÉRDEKKÉPVISELETI SZERVEZETE!

Mottó:...
AHOL A TUDÁS ÉS A CIVIL KURÁZSI TALÁLKOZIK, ott kő kövön nem marad, de legalábbis jogtalan banki követelés biztosan nem!

Hívtunk Benneteket - jöttetek!
Megfogalmaztuk a követeléseinket - elfogadtátok!
Elmondtuk, mire van szükség a győzelemhez - megteszitek!

Így tudunk erőt felmutatni, hatékonyan érvényesíteni az érdekeinket!
Ha a horvátok és a románok meg tudták csinálni, akkor mi is!

HAMAROSAN RÉSZLETES VIDEÓS BESZÁMOLÓ ÉS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG!

Figyeljétek az X-Televízió és a Hiteles Harsona oldalait!

Köszönjük az aktív részvételeteket!

EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT A GYŐZELEMIG!

See More

Segítsünk az apukának, lehetőségeinkhez mérten!

Gyermekremény alapítvány added 9 new photos.

Karácsonykor ,a rákban elhunyt édesanyját gyászolta 3 gyermek Debrecenben. A legkisebb fiúcska tartósan beteg ,nincs még 3 éves sem.
Kérjük,segítsenek a rák...ban elhunyt édesanya félárván maradt 3 gyermekének!
Móriczné Betti / volt Hajdúszoboszlói lakos: Kovács Veronika Bernadett / Megtért Teremtőjéhez és itt hagyott 3 gyermeket
Önkéntes segítőnk 2 éven át küzdött a rákkal.
Mindig optimistán látott mindent, zokszó nélkül viselte el a kemót vagy éppen a sugárterápiát. Csodás édesanya és ember volt, aki magát, mindig utolsónak hagyta és másokat segített ,amikor tudott, erőt adott vagy éppen szolgált az elesettekért.
Mélyen és erősen hitte, hogy meg fog gyógyulni.
Sajnos győzött a gyilkos kór
Karácsonykor volt egy hete, hogy Bettike, örökre megpihent
A legkisebb fiúcska, MÉG NINCS 3 ÉVES és DOWN SZINDRÓMÁS !
Az édesapa, nagyon nehéz hónapok sőt évek elé néz, hiszen egy beteg gyermek állandó fejlesztésre szorul.Eddig is szerényen éltek, de dolgozott és, amit tudott előteremtett a családnak. A betegség, Bettike kezelései miatt a munkából kiesések, és a kicsi fejlesztései,és más egyebek minden tartalékot felemésztettek.
De, Bettike, soha nem panaszkodott, sőt, segített bármikor, bárkinek, örökké mosolyogva.Soha nem láttuk, sírni vagy szomorúnak lenni. Betti elment és nem tudtunk elbúcsúzni sem Tőle,annyira váratlan volt, pedig tudat alatt tudtuk, hogy nem győzhet már
Az apa, helyzete kilátástalan ,hiszen a munkáját is fel kell adnia
Neki kell GYES-re kell mennie, s napi 24 órában ellátni a kicsit és emellett a nagyobb gyermekeket is nevelni.A gyász fájdalmát az anyagi nehézségek mellett, a beteg kisgyermekkel járó nehézségek is fokozzák.
A gyermekek segítésére,életük könnyebé tételére ,a Gyermekremény alapítvány adománygyűjtést szervez és a család alapítványunkon keresztül fogadja a segítséget . Kérik : az alapítványt keressék és személyesen, ne zavarják őket és emiatt, szíves megértésüket is, mivel, most a gyász elfogadása és az életük újraépítése, az édesanya nélkül egy igen nehéz próbatétel lesz nekik.
Segítséget alapítványunk számlaszámára várjuk:
Tiszántúli Takarék Bank : 60600170-11110859
Nemzetközi IBAN sz: HU26-6060 0170 1111 0859 0000 0000
SWIFT/BIC kód: TAKBHUHB
megjegyzésbe kérjük beírni: Adomány -M. Bernadett gyerekeiért
Köszönjük.
R.I.P. Bettike. Emléked legyen áldott

See More

"Kérlek, osszátok! Ha van olyan beteg ember, gyerek aki nem tud karácsonyra hazamenni a kórházból, mert nincs pénze, buszra, taxira, az jelezze nekem, Önkéntes Tűzoltó szervezetünkkel hazavisszük, Budapest 25 km. - es vonzáskörzetében, majd ha szükséges, az ünnepek után visszavisszük a kórházba!
Érdeklődni és jelezni itt a Facebookon (facebook.com/keszenletionkentesek) vagy a 70/333-3941 telefonszámon lehet." - Forrás, idézet: fb.com/sandor.asztalos.313

#karácsonyotthon #készenléti #önkéntes #tűzoltók
Kép forrása: www.keszenletituzoltosag.hu

Image may contain: one or more people and outdoor

SOS! Az elhunyt hármas ikres édesanya párjának, Fábián Tamásnak (fb.com/tamas.s.fabian) így tudtok segíteni, idézet Balogh Orsitól:

"Bankszámlaszám: 11738008-20899541 (OTP)
Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány
NAGYON FONTOS, hogy a közleménybe írjátok bele:...
►”HÁRMAS IKREKNEK”◄

Mivel rengeteg tárgyi felajánlás érkezett, így főként az ANYAGI támogatás jelentené a legnagyobb segítséget, legyen az akármilyen kis összegű is. Csomagot is lehet küldeni az alábbi címre:

Monoszi Nóra
Hajdúszoboszló
Rezeda u 21
4200

A csomagokba 1 éves kortól vár babaruhákat a család két kislány és egy kisfiú részére, kisebb méretűekkel rendelkeznek.

Az alapítvány számlájára bárki utalhat, akár külföldről is.

OTP Bank
IBAN: HU85-11738008-20899541
SWIFT: OTP VHUHB
Számlatulajdonos:
Tündérkör Alapítvány"

NAGYON FONTOS, hogy a közleménybe írjátok bele:
►”HÁRMAS IKREKNEK”◄

Az adatok forrása: fb.com/borsolyaa/posts/1542666762435734

JAVASLAT! ► Mielőtt bármit is küldenétek az apukának, ill. a kicsiknek, egyeztessetek vele privátban vagy a segítőin / alapítványon keresztül, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket, éppen nem szükséges holmik felhalmozódását!

Előzmények: http://civishir.hu/…/harmas-ikrek-edesanyja-halt-meg-debrec…

Az okokról: http://civishir.hu/…/debreceni-egyetem-ez-okozta-a-harmas-i…

See More
Image may contain: one or more people and stripes

Mindent vagy semmit, avagy a #devizahitel-esek négypontos követelése:

Devizahitelesek négypontos követelése. Nyomtassák ki és terjesszék! A tét: MINDENT vagy SEMMIT. Letölthető, nyomtatható anyagok: A/5 színes
kaslerarpad.hu

Ki kell álljunk egymásért! Ahogy Teo és Dr. Hosszu Istvánné is!

"Csak tájékoztatásul a vélemény nyilvánítóknak elmondom, hogy a szegény kilakoltatott házaspár felvállalta a nyilvánosságot az érintett tömeg érdekében. Ezért hála és köszönet nekik!"

Teo Fiser

A tegnapi KŐBÁNYAÍ KILAKOLTATÁS margórája!

Csak az jár az eszemben, hogy tényleg ilyenek a magukat felnőttnek tartó emberek?
Tényleg olyan nagy a vélemény nyilv...ánítási kényszerük, hogy nem is gondolkodnak???
Tényleg nem sikerült felfogni semmit abból, hogy milyen iszonyatos folyamat kezdődött el tegnap a Kőbányán ??????
Tényleg nem sikerült felfogni semmit abból, hogy a devizában nyilvántartott 5 millió Ft kölcsönből lett több mint 30 millió tartozás ???
Nem sikerült felfogni, hogy (leegyszerűsítve a lényegre):
- először is az 5 millió Ft-ból lett a már ismert tragikus módon 15 millió Ft,
- és ezt a 15 millió Ft -ot végrehajtotta egyszer a Raiffeisen Bank és még egyszer végrehajtotta az ARGENTA is???
Értitek már??? Értitek????????
DUPLÁN végrehajtották a 15 millió Ft-ot!!!!
És tudjátok miért történhet ez meg??
Az ÖNNÁLLÓ JELZÁLOG intézményének létezése okán!!!
És tudjátok, hogy ez szinte mindekivel megtörténhet a jövőben??????
Hogy hogy mindenkivel megtörténhet????????
Hát egyszerűen!
Törvénytelenül !!!!
Mert ÖNNÁLLÓ JELZÁLOGJOG intézménye létezik és a rendszer így is tud a gyakorlatban működni!!!
Mindenki, aki ide juttatta ezt a 2 gyekeres családot, az „csak” a munkáját végezte!!!!
Igen, „csak” a munkáját végezte! Ezt bizonyított be a tegnapi kilakoltatás!!
Akkor is „csak” a munkáját végezte mindenki, amikor az 5 millió Ft-ból 15 millió Ft-os végrehajtás lett, és akkor is, amikor 2 cég is végrehajtotta ugyanazt a 15 millió Ft-ot, tehát így lett 30 millió Ft tartozás végrehajtva!!!
Ezt tényleg természetes felnőtt emberek agyának??
Természetes, hogy:
- nemcsak az 5 millió Ft-ból lett aljasul 15 millió, amit végrehajtottak,
- hanem ezt a 15 millió Ft-ot 2 cég is végrehajtotta??
Azt mondjátok, hogy ez borzalom?????
Igen, valóban borzalom!
Szerintem is az!
Szerintem ennek mindenképpen nagy nyilvánosságot kell kapnia!
Valahogyan ennek nyilvánosságra kell kerülnie, mert a következmények olyanok, hogy az eddigi tragikus helyzet felfoghatatlanná fog fokozódni!
Még egy fontos dolog: a házaspár nem ült tétlenül, ők megpróbálták intézni az ügyüket, mégis ez lett a vége.
Na akkor!
Ha eddig érthető volt, amit leírtam, akkor most megkérdezem:
tényleges egyeseknek a saját magamutatása történt tegnap mindenféle politikai, meg a jó isten
sem tudja milyen okból, akik tegnap a kőbányai kilakoltatásra demonstrációt szerveztek, médiát
hívtak, hátha oda jönnek és nyilvánosságra kerül ez a borzalom??????
Ezt döntsétek el magatok!
De én azt mondom, hogy nem magamutogatás volt! Azt mondom, hogy jó lenne, ha minden felnőtt ember gondolkodna, mielőtt elkezdi nyomogatni a billentyűket és kritikát mond másokról elegendő valós információ, a tények ismerete nélkül.
Igen, tudom, a vélemény nyilvánítás szabadság jog. Már csak az a kérdés, hogy hogyan illik élni és hogyan, mikor, miről kell véleményt nyilvánítania egy felnőtt embernek. De ez már messzire vezet.
Maradok inkább a konkrét ügynél.
1/ Csak tájékoztatásul a vélemény nynvánítóknak elmondom, hogy a szegény kilakoltatott házaspár felvállalta a nyilvánosságot az érintett tömeg érdekében. Ezért hála és köszönet nekik!
Hozzájárultak tehát, hogy legyen demonstráció a nyilvánosság tájékoztatása érdekében, legyen sajtó, de kifejezetten kérte a házaspár, hogy balhé ne legyen!!!!
Tehát ezért lett a demonstráció szervezve!
Természetesen a helyszínen is minden megtörtént, amit mindezekekre tekintettel a helyszínen még meg lehetett kísérelni.
2/ Vannak eljárások a hatóságoknál még folyamatban, ezek alapján jogszerűen is leállítható lett volna a kilakoltatás, de azt már ti is tudjátok, hogy ez bizony kevés, ha az erre illetékesek nem hajlandók, mert semmitől nem kell tartaniuk sajnos, legalábbis egyelőre biztos nem!
Tehát megtörtént a kilakoltatás, mert érintett házaspár úgy döntött már a héten, hogy nem teszik ki sem magukat, sem a két gyereküket annak a felesleges borzalomnak, ami a rendőri közreműködéssel történő kényszer kilakoltatással jár. A barátok, rokon segítségével héten elkezdték a csomagolást, költözést. Az egyikük édesanyjához költöztek.
Tették ezt olyan körülmények között, hogy naponta, akár este 9-kor is odajártak „illetékese” zaklatni őket, például, hogy csomagoljanak, költözzenek, mert elveszik a gyereküket is, ha kényszer kilakoltatás lesz, stb…… .
Csak megjegyzem: szerintem helyesen döntöttek.
3/ Tegnap a helyszínen hozzájárultak kérésre ahhoz, hogy az épület elől majd a lakás bejáratáig felmenjük, de majd akkor, ha a tegnap délelőttre maradt kipakolással készen vannak, minden lekerül a gépkocsira.
Ez így is történt.
4/ Amikor megjött a végrehajtó, a rendőrökkel és az egyéb érintettek - utóbbiak csak meghatalmazottat küldtek - akkor már fent voltunk az ajtó előtt!
Természetesen azért volt hangos vélemény nyilvánítás, de balhé nem volt.
Kb 2 óráig tartott a lakásban a hivatalos ügyintézés.
Amikor a házaspár eltávozott, szegények nagyon ki voltak készülve, de megköszönték az együttérzésünket és hogy kiálltunk mellettük.
Befejezésként csak annyit mondok: talán nem ártana mindenkinek elgondolkodni, ami kor ítélkezik mások fölött, mikor állítólag véleményt nyilvánít.
Egyébként pedig ne csodálkozzon senki azon, hogy egyre kevesebb tisztességes szándékú ember próbál tenni valamit, mert nem igen szereti senki vállalni azt, hogy mocskolódásoknak tegye ki magát.
Azon meg főleg ne csodálkozzon senki, hogy a kifosztás folytatódik, hiszen nincs tömeges ellenállás. Nem jár, nem is járt az érintett tömeg 100 ezer számra SZEMÉLYESEN - ha fél, akkor 2-en, hárman együtt - a saját ügyében az illetékesek nyakára, nem szembesítették ott helyben a bankokban ülőket (ezáltal a bankárokat is!!), nem járnak a követelés kezelőkhöz, közjegyzőkhöz , végrehajtókhoz személyesen is, hanem várják a megmentőket. Csak azt nem értem, hogy ez miért akadályozza meg az embereket abban, hogy akár hetente bemenjenek és elmondják a magukét. Médiscsak 100 ezrek járnának cseszegetni őket! Az azért mégiscsak tömeges cseszegetés, akár honnan is nézem!
Tudom a választ: mert úgyis mindegy. Na de ha úgyis mindegy, akkor így is fog maradni . Akkor mi értelme a FB-on hablatyolni???
Hát ennyit akkor az un. devizás ügyekről. Lehet tovább a csodát várni , lehet mocskolódni, stb…….. .
Azokat az egyszerű embereket sajnálom csak, akik viszont nagyon magukra maradtak.

bejegyzést tette : Dr Hosszu Istvánné

See More

"... a bíróság végzésének indoklásában leírták, szó sem lehet arról, hogy kétszeresen követeljenek a bankok egyetlen hitelügylet kapcsán. Ám mint a mostani eset mutatja, erre rácáfolt az élet."

Segítsünk munkát és szállást találni Attilának!

Attila Farkas

Nagyon köszönöm a kb. ezernyi ajánlatot és a több mint 23 ezer megosztást!
Találtam számomra megfelelő megoldást! Köszönet, hogy ennyi ember megmozdult értem!!!...

Üdv.
51 éves,elvált, devizahitel miatt hajléktalanná vált ffi. vagyok, 13 éves ikerlányaim vannak.
Olyan munkát keresnék, amely mellé fizetésen kívül szállást is adnak egy különálló kis szoba reményében.
Bármilyen munkát elvállalok, kivéve az állatgondozást.
Pl.: karbantartó, gondnok, telephely őrzés, vagy bármi,stb... Könnyen tanulok!
"B" kategóriás jogosítványom van.
A fizetést heti rendszerességgel kérem.
Egy megosztás is segítség lehet a számomra.
Köszönöm

See More

Judit nem adja fel, reméljük támogatói körünk se!

Image may contain: one or more people, people sitting and text
Kiállunk melletted

Frissítve 2017.09.10 ► "2017. januárjában Pet CT kimutatta a csont és csontvelő rosszindulatú daganatát. Sajnos a sugárkezelés sem volt eredményes. Ugyanis máju...sban újabb Pet CT kimutatta, hogy a tűdön, májban és jobb mellben, gerincemben áttét van. Sajnos sokat kell járni illetve vigyenek sürgősségire szüleim, hogy a fulladást elkerüljük.
Most már a közgyógy keret is elfogyott, mivel nutridrink és étvágycsinálót kaptam, ami horribilis összeg.
Most kaptam szteroidokat is, aminek ára szintén magas.
Kérem, aki tud, segítsen kupakgyűjtéssel vagy bármilyen támogatással, hogy amíg lehet, mindent meg tudjunk tenni! Elérhetőségeim az írás legvégén ▼ találhatók. Köszönettel: Judit"

2016.11.09: ► "Sajnos mire tünetmentessé nyilvánítottak volna, Nov. 4-én kiderült, hogy petefészek rákom van. Előttem áll egy nagy műtét, és annak következményei, amit már 5 év harc után saját erőnkből nagyon nehéz finanszírozni. Ezért aki tud, segítsen."

Előzmények:

"Szabó Judit vagyok. Egy fejér megyei kis faluban, Dégen élek szüleimmel. 1980.01.23-án agyvérzéssel születtem. 1982-től 1989-ig a Pető András intézetbe hordtak, ahol megtanultam ülni, állni és járni. Az első osztályt is ott végeztem, majd hazakerültem Dégre, mivel három nővéremről gondoskodni kellett. Magántanulóként elvégeztem az iskolát Dégen.
Közben kiderült az epilepszia betegségem és mellette sok más, amit évekig anyukámmal küzdöttünk le, már amit lehetett!

2011. januárjában derült ki, hogy melanoma, azaz Her2-s mellrákot diagnosztizáltak nálam.

Ezt követően 2011.04.27-én eltávolították a daganatot, majd 8 nap után amputálni kellet a mellemet, mert előrehaladott volt a rák.

Műtét után 2011.06.14-én kezdetét vette a 6db taxol-epi kemoterápia.
2011.11.7-től 27 db sugár kezelést kaptam.
2012.01.11-től 3 hetente 1 évig Herceptin biológiai kemot kaptam.

Ez után 2012. júliusában volt egy műtéti beavatkozás, mely közben eltörték a bal csuklómban a sajkacsontot!

2013. január 8-án megműtötték a csuklómat, mely csontpótlással és csavarozással történt. Mivel a műtét után is problémák voltak, ezért 2014.01.08-án újabb kézműtétet végeztek el, melyet újabb csontpótlással tudtak megcsinálni. A bal csípőlapátból vettek ki csontot, majd drótozással rögzítették.

Újabb problémák merültek fel, ami elkeserítő és aggasztó! Ezért újabb hosszú utak várnak ránk, amelyeket már tényleg egyre nehezebb megoldani!

Anya is daganatos beteg! 2015.06.23-án derült ki, hogy bőrrákos és agydaganata van. Azóta folyamatos kontrollok és műtétek!

Nálam kiderült hogy sclerosisom van.

Most kiderült, hogy a bal csípőmnél elég komoly gondok vannak. Protézist kellene beültetni. De egyelőre a daganatos betegségem miatt kapok 5 sugarat.
Írtak ki gyógyszereket. Egyet ki tudtunk váltani, a másik, mivel nagyon drága, így azt nem tudjuk megvenni, mert nem megy közgyógyra.

Aki tud, kis segítséget nyújtani, köszönettel fogadom!

Kupak és sörös doboz gyűjtéssel pótoljuk, amit lehet, de sajnos ez is kevés, hogy előbbre jussunk!

Kérjük, aki tudd segítsen, hogy kicsivel jobb legyen!
Van egy Judit története oldalam, ott mindent elmesélek és nyomon követhettek.

Aki esetleg kételyt érez, bátran hívjon!
Minden kis segítség sokat jelent!

Telefonszámom:
20 /496-3941

Számlaszám adatok:
Szabó Judit
B3 Takarékszövetkezet, Dég
58100099-10005910
BIC kód:
TAKBHUHB
IBAN szám:
HU47 5810 0099 1000 5910 0000 0000

A közlemény rovatba feltétlenül írjátok oda:
ADOMÁNY

Köszönettel:
Szabó Judit"

____________________________
Kérjük kedves követőinket, ha mással nem, egy megosztással támogassák Judit törekvéseit, kövessék oldalát, bátorítsák! Köszönjük nevében is!

See More

Egy utcára tett családnak keresünk albérletet itt: #Debrecen

Kerékgyártó László

Tisztelt Sorstársak!
Egy nyugdíjas korú debreceni társunkat a végrehajtó családostul kitette az utcára.
SOS albérletet keres, bútorozatlant!
Kérem a debreceniek...et ha tudtok, segítsetek, vagy lagalább osszátok meg a kérést, vagy adjátok tovább!

Köszönöm!

See More

"Tudja meg a magyar nép milyen visszaélést, jogszerűtlen hatalomgyakorlást próbál a #NAV foganatosítani az embereken!" - Daru Mihály

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Mihály Daru
708,459 Views
708,459 Views
Mihály Daru

A "NAV" törvénytelen, jogellenes közhatalom gyakorlásának bejelentése.

Egy megosztással mi is kiállunk mellettük! Ugye?

Image may contain: 1 person, standing, hat and outdoor
Vincze Péter is with Sándor Elek.

Majd egy éve írtam ezeket a sorokat. Most ért meg annyira, hogy megosszam azzal akit érdekel és elolvassa. Ezzel zárom le életem egy nagyon fontos korszakát:

Ne...m kérek bocsánatot

Többé nem kérek. Elég volt. Tudom, te nem érted meg. Nem érted, mert nem is érzed mi a problémája hatezer tűzoltónak. Azoknak, akik hamarabb voltak itt. Akiket most egy c betűvel megkülönböztettek. Nem érted, miért nem tetszik nekünk hogy benne lehetünk ebben a díszes társaságban. Pedig nekünk nem tetszik. Nem mi választottunk titeket. Kellettünk, nagyon kellettünk, lássa a nép a szép autókat. Igaz a felirat változott rajta. Profin beavatkoztak? Eloltották? Leszedték? Kivágták a roncsból? A katasztrófavédelem csinálta! Nem értek ki időben? A tűzoltóság nem ért ki. Kellettünk, hogy legyen aki lemossa az összekoszolt autódat. Szisztematikusan lejáratjátok azt az igazi családot ami soha nem fog titeket befogadni, mert ti soha nem is akartok közéjük tartozni. Takartál már le összetört halott gyermeket? Miközben látod a társaidon hogy fáj nekik. Nem csak a szemükben, hanem a tartásukban, a mozdulataikban. Tudod hogy örökké látni fogod azt a kis fekete csomagot. Tudod milyen kicsi kis csomag lesz a végén? Milyen kicsi és milyen szomorú? Lesz még egy karácsonya a szüleinek hogy nem azt a magányos ki csomagot látják a fa alatt? Hoztál már ki gázpalackot lángok közül? Válogattál már leszakadt testrészeket, hogy minden a helyére kerüljön? Egyezzen a zokni meg a cipő? Tudod ez a hatezer családtag ezt csinálja. Nem a pénzért. Nem a szolgálati nyugdíjért. Nem az életpálya modellért. Nem az ígéretekért. Hivatásuk van, segítenek másokon szolgálatban, szolgálaton kívül. Tudod ezért egy szűk család ez. Nem lehet csak úgy bekéredzkedni. Ők sem akartak sehova tartozni, csak a saját fajtájukhoz. Senki sem kérdezte meg őket akarnak-e katasztrófavédők lenni. És nem érdekel minket az a sablon duma, hogy ez van, ezt kell szeretni. Nem. Mi nem szeretjük ezt, mi nem szeretünk téged. Elviselünk - egyre nehezebben - de elviselünk. Nekem viszont itt a vége. 20 év után már elég volt. És nem fogsz hiányozni. Mert szánalmas vagy az önámító valódban. Mert magad is elhiszed már hogy ez így jó. Átverhet az ember bárkit, még saját magát is, de engem nem sikerült. Tudom hogy ez az egész nem működik, mutassunk bármilyen rózsaszín képet a külvilágnak. Annak a külvilágnak ami embereket jelent. Embereket akiket mi a hivatásunk szerint megmentünk. Mentenénk. De már azt se hagyja a rózsaszín rendszer. És én ezt nem akarom. Nem akarom hogy emberek haljanak meg a rendszer miatt aminek én is része vagyok, bár nem kértem. Ahogy az emberek se kérték. De ők elhiszik, hogy ez a hologram ami lettünk, ez valami. Ez megfogható. Van tartalma. De mi akik részei vagyunk tudjuk, hogy ez a semminél is kevesebb. Csak máz. Ha egyszer rájön a nép erre elszámoltat majd. És akkor fejek hullnak. Akkor amitől most reszketsz, az eljön. Lehajtott fejjel kozmetikázod a statisztikákat, a csak pozitív tartalmú jelentéseket, mert ha valami rossz hír jut fel akkor te nem végzed jól a munkádat, és a szánalmas kis irodádban a szánalmas kis íróasztalod gazdát cserél. Ezért inkább hazudsz reggel délben este. Felfelé, lefelé, és a végén magadnak is, hogy elhidd ez így van, és ettől megnyugszol. És nekem nem megy az hogy eljátszam, soha nem is ment. A hatezer fős családomnak még megy. Kinek tovább, kinek kevesebb ideig. Te nekem nem fogsz hiányozni. Nem fog hiányozni a tűzoltó kiskosztümöd, a bakter jellegű tányérsapkád. Az én hatezer fős családom egyenruhában szolgál. Neked csak jelmez a mundér, igaz jóval díszesebb mint azoké, akiknek csizmája is van. Mert tizenkétezer tűzoltóból csak hatezernek van sisakja, csizmája. És égett emberhús kitörölhetetlen szaga az orrában. Te nem fogsz hiányozni. A családom az igen. Mind a hatezer tagja. De minket összeköt valami amit te soha nem fogsz megérteni. Ott van az a tizenöt év, amire büszke vagyok. Meg az az öt amire nem, és el szeretném felejteni. Te nem fogsz hiányozni kicsit sem...

See More

A Kecskés család mellett a helyünk!

Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor
Rotary Club Győrújbarát added 2 new photos.

HÁROM ÁRVÁN MARADT GYERMEKNEK GYŰJTÜNK.
Kecskés Tamás mindig derűs, sportos alkatú édesapa volt. Erre nevelte lányait is.
2017 április 30.-án., a 26. Fertő tav...i maraton kerékpárverseny reggel indult 1200 versenyzővel. Közöttük volt Tamás is. Rajt után, amikor a mezőny Fertődön haladt át, egy nyílegyenes szakaszon összeakadtak a párhuzamosan haladók. Több versenyző kibillent egyensúlyából, közöttük Tamás is, aki a menetirány szerinti bal oldalon érintőlegesen ütközött egy arra haladó magyar rendszámú személyautóval.
Esés közben olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a kiérkező mentők az életét már nem tudták megmenteni. Tamás két nap múlva ünnepelte volna a születésnapját. Családja nehéz helyzetbe került, lányai még iskolás korúak.
Kitti, most szeretné megszerezni az érettségi bizonyítványát, Kata is ezen dolgozik. A legkisebb lány Kinga 9. osztályos tanuló.
A sors kegyetlensége, hogy 5 nappal a tragikus haláleset után, abban a műhelyben ahol Tamás dolgozott, a nem hozzá tartozó szomszédos helyiségben keletkezett robbanás gyakorlatilag megsemmisítette azt, amiért eddig dolgozott. Tamás lányai és édesanyjuk nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

Támogatásokat gyűjtünk a családnak az
MKB: 10300002-33221397-00003285
számú bankszámlára. A közlemény rovatba ezt írja be: Kecskés.
Ha teheti, segítsen, hogy segíthessünk!

See More