Posts

Klubi futbollistik ,, Bashkimi ,,
Njoftim

Njoftohen të interesuarit , ish fubolistët si dhe dashamirët e futbolit në Krushë e Madhe se ka filluar një iniciativ nga disa aktivist të fshatit për të Riorganizuar përseri klubin tonë futbollistik ,, Bashkimi ,, Krushë e Madhe !
Takimi mbahet sonte në qendren rinore në ora 20 ....
Ju mirëpresim !

See More
Image may contain: text
Videos
KF BASHKIMI.
44
Photos
Posts
KF.BASHKIMI added a new photo.
Image may contain: 13 people
KF.BASHKIMI added a new photo.
Image may contain: 4 people, indoor
KF.BASHKIMI updated their profile picture.
Image may contain: text

Foto e marre nga Faik Berisha.

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing
KF.BASHKIMI shared their video.
May 17, 2016
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by KF.BASHKIMI
KF.BASHKIMI

KF BASHKIMI.

KF.BASHKIMI ne kohet e vjetra.

Image may contain: 11 people
Image may contain: 8 people
KF.BASHKIMI added a new photo.
Image may contain: one or more people
KF.BASHKIMI added a new photo — with Kadri Dellova.
Image may contain: 18 people, outdoor
KF.BASHKIMI is with Valon Zeqiri and 3 others.
July 5, 2014

1996

Image may contain: 16 people, people standing

KF BASHKIMI.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by KF.BASHKIMI

Eshte arritur marrveshja ne oret e para te mengjesit
ndermjet Liverpool Fc dhe Kf Bashkimit.

Image may contain: 4 people

Foto turniri ne Krushe te Madhe

Image may contain: 9 people

Tashme nje muaj kan rifilluar punimet ne fushen e Sportit.Ne plane eshte te rregullohet edhe rruga me kubza qe qon deri te fusha e Bashkimit lart ne periferi te fshatit.
Shpresojm te perfundoj sa me shpejte dhe punimet te mos ndalen!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.