Posts

Jäähallin katolla jatkuu lumenpudotustalkoot!

Huomenna tiistaina 13.2. talkoot klo 16-19 ja torstaina 15.2. klo 16-19. Mukaan talkoisiin voi ja saa tulla myös lyhyemmäksikin aikaa, miten vain talkoisiin pääsee.

Toivomme runsasta osallistumista talkoisiin, jotta saadaan urakka päätökseen.

Roope Korhonen otteli lauantaina nuorten SM-hopeaa Vantaalla sarjassa U21-66. Onnea Roope!

Roope ears fought Saturday at the youth sm silver in vantaa in the series u21- 66. Good luck roope!
Translated
Image may contain: 4 people, people standing
Videos
Tällä viikolla on salilla vilskettä natsa- ja vyökokeissa! HUOM! Villen kahvakuularyhmä on helatorstaina 25.5. tauolla, mutta Markon ryhmä kyllä treenaa ja aloittaa jo kello 17. Runsain joukoin paikalle!
40
Tässä Roopen upea lonkkaheitto, jolla tuli lauantaina SM-kultaa!
128
3
Tervetuloa sankoin joukoin judonäytökseen ma 21.8. klo 18 Judokerhon salille (Vienankatu 5). Judo sopii kaikenikäisille, uudet kurssit alkavat nyt!
24
1
Photos
Posts

https://yle.fi/urheilu/3-10066923

Ollaan ns näköalapaikalla! Käykäähän lukemassa Jorkin mietteitä.

Tänään meidän "kuuskutoset" eli Sami, Kristian ja Roope lähtevät nuorten sm-kisoihin Vantaalle. Sami ja Kristian ottelevat U18-66 sarjassa ja Roope U21-66 sarjassa. Matseja voi seurata judoshiai.fi-sivuston kautta. Toivotaan pojille tsemppia ja hyviä matseja!

Jorma Korhonen, 49, on viimeisin suomalainen judon aikuisten arvokisamitalisti peräti neljännesvuosisata sitten. Onneksi suomalainen lajisuuruus on lupautunut pistämään kortensa kekoon potentiaalisten nuorten eteen.
yle.fi

Hei!

Muistutuksena: tänään tiistaina 6.2. lumenpudotustalkoot jäähallilla klo 17-20! Toivottavasti saadaan paikalle iso talkooporukka, niin saadaan urakkaa päätökseen. Talkoisiin voi tulla lyhyemmäksikin aikaa, kaikkien työpanosta tarvitaan. Judokerholta löytyy kolia, jos omaa kolaa ei ole.

Rovaniemeläisiltä muutama makoisa kuvatallenne alueleiriltä!

Koyama Ry added 7 new photos.

Lisää kuvia isoista ja pienistä Kajaanin alueleiriltä. Opetuksesta vastaavat Barcelonan 1992 olympiajudokat Jorma ja Marko Korhonen.

More pictures of the big and small kaj district camp. The teaching is responsible for the Barcelona 1992 Olympic Jud and Marko ears.
Translated

Tiistaina 6.2. pudotellaan jälleen lunta jäähallin katolta klo 17-20. Eli mahdollisimman moni mukaan talkoisiin, jotta saadaan urakka päätökseen! Talkoisiin voi tulla lyhyemmäksikin aikaa, jos ei pääse heti klo 17 paikalle.

On Tuesday, 6.2., it will fall again from the roof of the ice hall from 17-20. To 17-20., so as many as possible to raise it so that we If you don't get to 17, it can be a little shorter.
Translated

Pohjois-Suomen alueleirille osallistuu viikonloppuna yhteensä 90 judokaa. Kaukaisimmat tulevat Murmanskista. Mukana on myös itäsuomalaisia judokoita.

Image may contain: one or more people and indoor
360

https://yle.fi/urheilu/3-10048464

Ylen selostustoivekonsertissa pala suomalaista judohistoriaa! Konsertti on tänään keskiviikkona eikä tiistaina.

Yleisissä sarjoissa Suomi on saanut kerran viettää suuren kamppailulajin judon superpäivää. Helsingin jäähallin hetkiä 14.5.1989 muistellaan keskiviikkona.
yle.fi

Huomenna tiistaina 30.1. jatketaan lumenpudotustalkoita jäähallin katolla. Talkoot klo 17-20. Kaikki mukaan talkoisiin!

Raahen Pulttikupista kotiin tuomisina muutamia mitaleja, onnistumisen iloja sekä tappioihin tutustumista. Nämä kaikki yhdessä kasvattaa luonnetta. Pääasiallisena asiana mielessä että oli kivaa! Maaliskuussa sitten Pulttikupin toiselle kierrokselle!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Huomenna sunnuntaina 28.1. lumenpudotustalkoot jatkuvat jäähallilla klo 12-16!

Seuran puolesta on lumikolia tarjolla, mutta myös oman kolan saa tuoda.

Lumenpudotustalkoot jatkuvat!

Huomenna torstaina 25.1. aloitetaan uutta pudotusurakkaa jäähallilla klo 18-20. Kerho tarjoaa kolan, jos itseltä ei löydy, joten ei muuta kuin mukaan talkoisiin ja hyötyliikunnan pariin!

Samurai Cup 1 Nummela 20.1.2018

Kristian Heikkinen otteli seitsemänneksi sarjassa BP-66. Kristianin saldona kolme matsia joista yksi voitto. Samassa sarjassa otteli myös Sami Rönty, jolle saldona tällä kertaa kaksi tappiota. Sarjassa kokonaisuudessaan oli 13 ottelijaa ja sarjan voitto matkasi Hämeenlinnan Turpal Djoukaeville. Pojat jäi vielä täksi päiväksi tehostamisleirille ja sen jälkeen nokka kohti kotia Jorkin Lantikan kyydissä.

Seuraavat kisat tulevana viikonloppuna Raahessa ja muistakaapa Kajaanissa järjestettävä Pohjois-Suomen alueleiri parin viikon päästä!

Huomenna lauantaina 20.1. lumenpudotustalkoot Foxin katolla klo 14-17. Judokerholta löytyy lumikolia ellei itsellä sellaista ole, joten ei muuta kuin talkoisiin mukaan!

Huomenna tiistaina 16.1. vielä tarjolla hyvää hyötyliikuntaa, kun lumenpudotustalkoot jatkuvat Foxin katolla! Talkoot klo 16.30 - 19.00. Judokerholla löytyy lumikolia, mutta toki oman kolankin saa tuoda.

Huomenna tiistaina 9.1. tarjolla jälleen hyötyliikuntaa, kun lumenpudotustalkoot jatkuvat Foxin katolla! Talkoot klo 16.30 - 19.00. Judokerholla löytyy lumikolia, mutta toki oman kolankin saa tuoda.