Photos
Videos
Impressions of Tosca, 28/5/2015, Amuz. Met Willem Van der Heyden, Jef Smits, Karen Vermeiren en Hannes Vandersteene.
11
1
Posts

©Giu Behringer

© Giu Behringer
Translated
Image may contain: 1 person, closeup
Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Karen Vermeiren

Mensen gelukkig maken door een rijk muzikaal programma te brengen... heerlijk!

Posts

De eerste helft van Karen Vermeiren & Strings zit er op, zou CC Deurne klaar zijn voor deel twee, vol operette en operadeuntjes? 🤗

Performance & Event VenueDeurne, Belgium
2,090 people checked in here

Met veel genegenheid en plezier denk ik terug aan de schitterende productie van Don Giovanni afgelopen zomer! Hierbij een stukje waar ik de aria van Elvira “Mi tradi” zing. Veel luisterplezier!

Midsummer Mozartiade - Théâtre des Martyrs Bruxelles 2017 Orchestre Royal de Chambre de Wallonie Direction musicale : David Miller, Mise en scène : Eric Gobi...
youtube.com

Vorig weekend waren de concerten in Lier bijzonder spannend, doordat ik ziek was. Desondanks is alles goed verlopen en kijk ik ondertussen uit naar het volgende concert, ditmaal in Merchtem, nu zondag om 17u. Hopelijk zijn tegen dan alle stoorzenders de deur uit en kan ik zelf ook terug volop genieten van een heuse zangstonde!

Nieuwjaar vieren doe je niet alleen met gratis pintjes of jenevertjes. Het mag ook een beetje meer cultureel zijn. Daarom organiseert het gemeentebestuur van
goeiedag.be
Karen Vermeiren - soprano updated their cover photo.
January 16
Image may contain: 9 people, people smiling, people standing, crowd, shoes, wedding, night and outdoor

Voor allen die niet tot in Brussel zijn geraakt om naar Don Giovanni te komen kijken, hieronder kan je de nieuwste link terugvinden. Prachtig in beeld gebracht door Jarek Frankowski en zijn team, bravo! Ik ben super dankbaar voor deze mooie kans die ik van Eric Gobin en Keith Tillotson kreeg om te groeien als persoon en als artiest. Mijn fantastische collega’s tijdens deze productie, Yoann Dubruque, Laurie Janssens, Laura Telly Cambier, Pierre Derhet, Kamil Ben Hsain Lachiri, Shadi Torbey, Antoine Makhoul, Jeremy Grynberg, Pier Antoin Mart, de schitterende notities van Sabrina Avantario en Francoise Ponthier, de schitterende dirigent David Miller..... merci à tous !!!!

Een unieke kans doet zich voor: wie mij het eerst een privé bericht stuurt, ontvangt een gratis kaartje voor het concert van vanavond in de Jezuïtenkerk te Lier om 20u! Veel succes en tot vanavond!

Voor allen die niet tot in Brussel zijn geraakt om naar Don Giovanni te komen kijken, hieronder kan je de link terugvinden. Prachtig in beeld gebracht door Jarek Frankowski en zijn team, bravo! Ik ben super dankbaar voor deze mooie kans die ik van Eric Gobin en Keith Tillotson kreeg om te groeien als persoon en als artiest. Mijn fantastische collega’s tijdens deze productie, Yoann Dubruque, Laurie Janssens, Laura Telly Cambier, Pierre Derhet, Kamil Ben Hsain Lachiri, Shadi Torbey, Antoine Makhoul, Jeremy Grynberg, Pier Antoin Mart, de schitterende notities van Sabrina Avantario en Francoise Ponthier, de schitterende dirigent David Miller..... merci à tous !!!!

Midsummer Mozartiade - Théâtre des Martyrs Bruxelles 2017 Orchestre Royal de Chambre de Wallonie Direction musicale : David Miller, Mise en scène : Eric Gobi...
youtube.com

Vanavond in Aarschot, maar volgende week ook nog in Lier op zaterdag en zondag. Happy New Year!!!!!

Image may contain: 1 person, smiling, phone
Karen Vermeiren checked in to CC Het Gasthuis.

En we zijn vertrokken met het eerste Nieuwjaarsconcert! Met dank aan Sara Oul, visagiste, voor de schitterende make-up en haar!

Het eerstvolgende concert is morgen in Aarschot om 20u! Samen klinken op het nieuwe jaar, met een vleugje operette, opera en een glaasje bubbels!

Aleydis nieuwjaarsconcert De Lier
hetgasthuis.be

Happy 2018, may you all have a wonderful year!

Image may contain: 1 person, smiling, selfie and closeup

Merry Christmas!!! 🎄🎁❤️

Image may contain: 1 person, smiling, closeup and indoor

Het was weer een mooi concertweekend!

Image may contain: 4 people, people smiling, wedding

Vandaag zingen De Drie Sopranen in Ukkel, waar ze ten voordele van het dierenasiel hun kerstprogramma zullen brengen!

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and text
Les Trois Sopranos

Anne Renouprez, Elise Gäbele, Karen Vermeiren et Lionel Bams seront le 17 décembre au Kapelleveld pour donner Go Christmas au profit des chats du Fanal des Animaux. Partagez et surtout venez nous voir !

Vanavond hebben De Drie Sopranen Ans betoverd in een weelderige kerstsfeer! 🎄

Image may contain: 1 person, smiling, phone, selfie and closeup