Photos
Videos
hahahahah sa ushtar budall ki hahaha
11
1
Posts

Ahahah

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Frame Press
24,391 Views
24,391 Views

😂😂😂

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
259 Views
259 Views
Posts
Image may contain: one or more people and people standing
Katundaret Ene Sheherlit

Ene Majmunat Martohen Ne Mbetem Na Kan Mar Naper Kom Majmunat .......... ZOTI Muhabet Vu Dhasht ( \/ )

Image may contain: text
Adm Katundaret Ene Sheherlit

Kongresmeni Elliot Engel ndihet i nderuar që ka ditëlindjen në të njëjtën ditë me përvjetorin e Pavarësisë

Pas fjalimit hyrës të kryeparlamentarit Kadri Veseli, fjalën i pari e mori kongresmeni amerikan dhe ndihmësi i madh i çështjes së shtetit të Kosovës, Elliot Engel.Madje, ai ishte duke tha “Urime Ditëlindja Kosovë”, kur Kadri Veseli i mori fjalën t’ia
tetovasot.com
Image may contain: 1 person
Katundaret Ene Sheherlit

Follow n instagram @katundaret_ene_sheherlit

Follow n instagram @katundaret_ene_sheherlit

Image may contain: 1 person
burhansejfuli77.wixsite.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
228 Views
228 Views

Prsh

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
198 Views
198 Views
Katundaret Ene Sheherlit added a new photo.
Image may contain: one or more people
Katundaret Ene Sheherlit added a new photo.
Image may contain: night