Photos
Videos
Inilah org yg mencari syahid dijalan jihad fisabilillah , menolon
4
Syiah suke menghina / mencela isteri2 rasulullah saw , tp telah t
3
Rasulullah saw tidak pernah mengajar atau membuat sedemikian ...h
Posts

KENAPA AKU KELUAR AGAMA SYIAH?

Seorang bekas pengikut Syiah mengakui fahaman tersebut menyeleweng dari sudut akidah, khususnya amalan nikah muta’ah dan konsep imam 12.

Pensyarah Institut Antarabangsa Pemikiran dan Tamadun Islam (ISTAC), Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Prof. Dr. Mohamed Ajmal Abdul Razak al-Idrus berkata, selama lima tahun menjadi pengikut Syiah, beliau juga mendapati para pengikut fahaman itu terlalu mengabaikan ibadah.

...Continue Reading

Allahuakhbar. Mujahidin telah menewaskan puak syiah la'natullah.

Posts

Syiah kafir, musuh Islam! - Yusuf al-Qardhawi

*SEMUA DIMINTA AGAR MENYEBARKANNYA SUPAYA RAKAN-RAKAN LAIN JUGA DAPAT MEMBACA SERUAN DAN FATWA YANG SANGAT PENTING INI.

Baca lebih lanjut di: http://www.utusan.com.my/…/Yusuf-al-Qardawi-isytihar-Syiah-…

Yusuf al-Qardawi isytihar Syiah musuh Islam

KUALA LUMPUR 1 Ogos - Ulama tersohor, Dr. Yusuf al-Qardawi telah mengisytiharkan golongan Syiah sebagai golongan kuffar serta merupakan musuh umat Islam keseluruhannya.

Kenyataan keras itu telah disebut oleh Yusuf al-Qardawi dalam satu wawancaranya dengan stesen televisyen al-Jazeera dalam rancangan 'Syari'ah dan Kehidupan' pada bulan Jun tahun ini.

...

Beliau berkata, golongan Syiah sebenarnya telah mengkhianati umat Islam dan perkara itu terbukti dengan pembunuhan saudara seakidah di Syria bersama-sama dengan puak Hizbollah.

"Jangan panggil mereka Hizbollah, mereka selayaknya digelar Hizbosyaitan dan Allah tiada kaitan dengan mereka.

"Saya menyeru seluruh umat melawan kuffar dan Syiah di dalam Hizbollah. Mereka ternyata kuffar tanpa sedikit keraguan. Mereka sedang menjalankan operasi etnik di Syria dengan tujuan membina negara Syria Barat di barat Syria," katanya dalam rancangan tersebut.

Kenyataan al-Qardawi tentang isu tersebut mendedahkan lagi siapakah Syiah sebenarnya terutama kesannya terhadap penyebaran fahaman itu ke seluruh dunia termasuk Malaysia.

Malaysia baru-baru ini dikejutkan semula dengan isu Syiah dan pada masa sama tiga siri laporan khas telah dibuat dalam Utusan Malaysia.

Pendakwah bebas, Dr. Zahazan Mohamed pula berkata, Syiah bukan sahaja tidak diiktiraf sebagai Islam, malah kemunculan fahaman itu dianggap sebagai ejen Yahudi bertujuan menghancurkan umat Islam.

Yusuf al-Qardawi berkata, dengan terhasilnya negara baharu itu umat Islam akan dibahagi-bahagikan dan bertambah kecil.

Ujarnya, beliau juga telah menyeru dalam khutbah solat Jumaat agar semua umat Islam seluruh dunia yang memiliki kekuatan dan alternatif segera menentang Iran dan Hizbosyaitan dengan membantu saudara-saudara mereka di Syria.

"Saya juga mengucapkan tahniah kepada saudara-saudara kita di teluk Arab atas keputusan, Hizbollah adalah organisasi pengganas dan jika mana-mana ahlinya ditemui di negara-negara Teluk akan dibunuh sebagai murtad kafir.

"Semoga Allah mengutuk Iran, ketua segala kejahatan dan semoga Allah mengutuk Hizbosyaitan dan tulang belakangnya di Iraq dan menyembuhkan mereka yang tercedera dan membebaskan mereka yang diculik. Seterusnya negara Syam yang dicintai akan kembali kepada kita, insya-Allah," ujarnya.

Dalam temubualnya bersama stesen al-Arabiya juga bulan Jun, beliau turut mengakui para ulama di Arab Saudi lebih mengetahui secara mendalam mengenai bahaya Hizbollah dan gerakan Syiah Iran berbanding dirinya.

"Pada satu ketika saya pernah mempertahankan gerakan Hizbollah kerana keberanian mereka berhadapan dengan Israel. Pendapat saya pada masa itu bertentangan dengan pandangan ulama-ulama tersebut. Mereka menentang Hizbollah.

"Namun setelah saya melihat apa yang dilakukan oleh Hizbollah terhadap saudara-saudara kita di Syria barulah saya sedar yang ulama-ulama di Arab Saudi lebih matang dan mempunyai pengetahuan cukup luas tentang Hizbollah dan Iran," ujarnya.

See More
Kesesatan syiah updated their cover photo.
Image may contain: text
Kesesatan syiah added 5 new photos to the album: Keratan akhbar MALAYSIA.
July 31, 2013

JAKIM & Jabatan Agama Seluruh Negeri Benteras Syiah

http://www.youtube.com/watch?v=MErz9PtDiGA

Syiah ejen Yahudi hancurkan Islam

KUALA LUMPUR 30 Julai - Syiah bukan sahaja tidak diiktiraf sebagai Islam, malah kemunculan fahaman itu dianggap sebagai ejen Yahudi bertujuan menghancurkan umat Islam.

Pendakwah bebas, Dr. Zahazan Mohamed (gambar) berkata, fahaman itu dibawa oleh seorang Yahudi bernama Abdullah bin Saba' ketika keadaan politik tidak stabil di zaman pemerintahan khalifah keempat, Saidina Ali bin Abi Talib.

...Continue Reading

Tubuh markas di beberapa negeri

FAHAMAN Syiah yang digelar sebagai anak Yahudi merupakan satu fahaman yang benar-benar mengelirukan serta berlawanan daripada ajaran Islam sebenar terutama dari segi akidah.
Tindakan mereka mencela para sahabat besar Rasulullah SAW, para isteri baginda, mengubah ayat-ayat al-Quran selain terlalu memusuhi orang Islam Sunni jelas memperlihatkan penyelewengan yang berlaku.

...

Fahaman itu telah tersebar di seluruh dunia dan Malaysia tidak terkecuali, malah pengikut-pengikut Syiah di negara ini semakin berani menonjolkan diri mereka secara terbuka terutama di media-media sosial.

Wartawan Utusan Malaysia SAIFULIZAM MOHAMAD, MAISARAH SHEIKH RAHIM, JUANI MUNIR ABU BAKAR dan NAZMIL NASIRUDDIN dalam laporan bahagian kedua berhubung fahaman ini mengupas secara terperinci mengenai latar belakang Syiah, pengakuan seorang bekas pengikut Syiah selain hubungan Syiah dan Yahudi.

Bahagian akhir laporan khas ini esok akan mendedahkan mengenai penubuhan markas Syiah di beberapa negeri, penggunaan program kebudayaan sebagai platform menyebarkan fahaman itu dan helah pemimpin Syiah berlindung di sebalik nama pertubuhan hak asasi manusia agar diterima masyarakat.

KUALA LUMPUR 30 Julai - Penganut fahaman Syiah di Malaysia dikesan tidak lagi berselindung dalam aktiviti keagamaan mereka sebaliknya mula mengatur strategi supaya kerajaan dan masyarakat mengiktiraf fahaman mereka sebagai satu mazhab yang sah diamalkan di negara ini.

Salah satu cara adalah dengan menubuhkan markas atau pusat kegiatan di setiap negeri bagi meluaskan pengaruh Syiah di negara ini.

Siasatan mendapati, sekurang- kurangnya enam pusat kegiatan Syiah telah bertapak di Lembah Klang, Kedah, Perlis, Perak dan Kelantan.

Markas utama penganut Syiah ini dikatakan terletak di Gombak dan Ukay Perdana, Ampang sebagai pusat aktiviti golongan Syiah di Lembah Klang.

Selain itu, mereka juga dikesan mewujudkan markas Syiah di utara tanah air iaitu di Pendang, Kedah. Terdapat juga markas untuk golongan ini di Kota Bharu, Kelantan manakala pusat aktiviti mereka turut wujud di Taiping, Perak.

Siasatan mendapati dua premis di Lembah Klang itu sebenarnya telah aktif sejak Oktober 2003 dan dijadikan tempat pertemuan ahli, kelas pengajian serta lokasi bagi menyambut hari-hari kebesaran Syiah.

Siasatan juga mendedahkan, kelas-kelas pengajian Syiah itu dilakukan pada setiap malam Rabu dan Jumaat secara bergilir-gilir dan antara subjek yang diajar di situ adalah pemahaman tentang Syiah yang didakwa sebagai ajaran Islam.

Mereka juga dikesan membuat kelas sembahyang yang didakwa betul mengikut ajaran Ahlul Bait selain mengajar tentang akidah, ilmu mantik (ilmu logik) dan falsafah.

Pengikut-pengikut Syiah juga diberi peluang untuk belajar bahasa asing bagi memudahkan mereka memahami kitab-kitab Syiah yang kebanyakannya ditulis dalam bahasa Arab dan Parsi.

http://utusan.com.my/…/dn_04/Tubuh-markas-di-beberapa-negeri

See More
No automatic alt text available.
Ahmad Vahidi Iskandar

Utusetan yakni Utusan Syiah selalu melaporkan kehebatan tentera Bashar Al assad dan masih menamakan pejuang FSA sebagai pemberontak..
Tiada beza sengan TV3 suku..
Tidak pelik jika Syiah dah menular kat Malaysia..
Celakalah ke atas Syiah..

Image may contain: 1 person
PemudaGombak.com

Lagi pemimpin UMNO memainkan isu perkauman. Malu orang Melayu ada pemimpin seperti Ali Rustam....

gurau sikit

Image may contain: 2 people
Rykarl Iskandar

Kapten Malaysia vs Captain America. ..

Ayuh Sepakat Tolak Syiah

Adakah Mustahil Syiah Berkuasa di Malaysia?

5 Stages Of Grief.

Denial -->Anger --> Bargaining --> Depression -->Acceptance.

...

Mohon baca dengan teliti dan berfikir panjang.

Mengapa kita tidak perlu calon Pro-Syiah?

1. Kita perlu faham bahawa di Malaysia, kuasa politik sangat berpengaruh. Lagi-lagi jika ada kuasa politik, mampu untuk melawan agensi kerajaan dan penguatkuasaan agama.

2. Bila sudah dapat kuasa, duit, pengaruh akan bertambah juga.

3. Jika perubahan kuasa dapat dijalankan, teori Sunni-Syiah bekerjasama menumbangkan kezaliman akan menjadi halal, seterusnya menjadi rujukan pada masa akan datang.

4.Akhirnya, ingatlah apa yang terjadi di Syria sekarang. Populasi Ahlus Sunnah sangat banyak melebihi populasi Syiah, tetapi kita lihat apabila Syiah menduduki tampuk kekuasaan, nyawa Sunni jadi taruhannya.

5.Kita bimbang, kita cakna, kerana kita sayang pada agama kita. Jangan sampai keadaan kita TERPAKSA menerima kerana mereka mempunyai kuasa untuk MENAWAR.

Semoga Allah menyelamat Muslim di Malaysia daripada bahaya ajaran Sesat.

Jalan Penyelesaiannya ;

Kita perlukan orang dalam Parti yang sentiasa cakna dan letupkan isu Syiah ini. Orang PAS di dalam Parti PASnya. Orang UMNO @ ILmu di dalam UMNO.

Kami sudah buat apa yang termampu, kami bising di FB untuk memberikan tekanan pada mereka (PAS dan UMNO), kami berdakwah di luar, mengedarkan flyer dan kuliah2 penerangan bahaya Syiah.

Jika anda sayangkan cucu dan generasi anda akan datang, bantulah kami membanteras SYIAH dan menolak mereka yang menyokong baik dari MANA-MANA Parti.

Jika Jalan Tun Razak dinamakan sempena Tun Razak yang banyak berjasa, dan generasi kini melihat penaman itu sebagai simbol penghormatan dan akhirnya mereka melihat ia sebagai keredhaan, maka nilailah benda yang sama apabila mendengar cadangan jambatan Khomeini.

Jadilah orang yang bekerja untuk agamanya. Hadirilah kuliah-kuliah ilmu dan dalamilah ilmu akidah supaya tidak mudah terpengaruh dengan ajaran-ajaran sesat. Jadilah orang yang muttabi3(yang mengkaji) bukan orang yang bertaqlid(mengikut tanpa ilmu) samada dalam berpolitik dan sebagainya, dan tetaplah dengan kebenaran walaupun kamu berseorangan.

Kita adalah Muslim yang mengucap 2 kalimah syahadah yang sama, iaitu La Ilaha Illa Allah, Muhammadur Rasul Allah.

"Nataakha, Wa Natawasha, Summa Nastaqim Hatta Nalqa Allah Fi Haza Tariq, Fi Hazihi Millah "

Kita bersaudara, Kita saling menasihati, kemudian kita beristiqamah sehinggalah kita semua bertemu Allah di dalam jalan ini, di dalam Agama ini.

Ayuh Bersama Kami Tolak Syiah. Kita buat perubahan menolak kezaliman. Kita tentang Syiah dan pengaruhnya. Kita boikot calon Pro-Syiah.

Terima kasih pada yang menghampirkan sokongan, seterusnya menyertakan bantuan, dan akhirnya meletakkan kepercayaan.

Admin.

See More

Syiah kafirkan sahabat Nabi
Syiah mendakwa isteri-isteri Nabi pelacur
Syiah mendakwa al-Quran tidak sempurna
Syiah menghalalkan darah orang-orang Sunni

...

''Tak apa...mereka baik sikit''. Demi politik semuanya halal belaka.

See More
Kesesatan syiah updated their cover photo.
May 7, 2013
No automatic alt text available.