Photos
Videos
Éjjel kettőkor tömeg van a stúdiónkban!
46
3
Rádiótörténelmet írunk, első alkalom, hogy a Kolozsvári Rádió teljes terjedelmében, élőben közvetít labdarúgó mérkőzést. Polacsek Péter és Boros Miklós kommentálja a FCSB - CFR Kolozsvár meccset.
71
5
KEZDÜNK!!!
55
8
Reviews
4.7
75 Reviews
Tell people what you think
Vincze Zoltán
· October 27, 2017
Nagyon örvendek, hogy a Kolozsvári Rádió termében nyitották meg a Kolozsvári Zsidó Napok harmadik sorozatát. Jól esett együtt lenni másokkal, jól esett meghallgatni a Liszt-, Schubert-, Debussy-, Kodá...ly-darabokat, köszönjük szépen a szép estét.
(Mivel Sebesi Káren Attila, volt zenesulisként, is ott volt és úgy tűnt, hogy furcsállva fordult felém, amikor először tapsra emeltem kezem, muszáj tisztázzam: a művészt tapsoltam meg. És most felteszem az ide kapcsolódó kérdést, minden rosszindulat nélkül, tudván, hogy egy csomó megszorítás történt az utóbbi évben - csak örvendeni tudok annak, hogy a rádiósok még bírják folytatni munkájukat -: nem lehetne megjavíttatni azt a zongorát? Esetleg lecserélni, ha már nem érdemes gyógyítani? Akár egy olcsóbb digitálissal is. Rengeteget javítana a koncert-hangulaton.)
Hajrá, Kolozsvári Rádió!!!
See More
Keresztes Sarolta
· November 2, 2017
Veletek tartottam az utolsó percekben, jót derültem! Grat, grat, grat!!!
Margit Bedo
· December 30, 2017
Nagyon boldog Újesztendőt kívánok a Kolozsvári Rádió
munkatársainak és Köszönöm a felkérést! !
Sára Szántó
· February 14, 2018
Nagyon sokat jelent nekem a nep hagyomany kislany koromba mar edesapam muzsikalt, enekelt furujazott a gyujtoknek. Vagyis ezzel nottem.Nagyon vartuk es szerettuk oket.A Zoli bacsi is meg fordult nalun...k akire nagy szeretetteles tisztelettel fogunk emlekezni.Mar o is mint az edesapam csak fentrol figyelnek rank ezutan! See More
Emil Kovacs
· February 12, 2018
ilyenkor mi van?
Ivan Karamazov
· November 1, 2017
Öt csillag és egy szív :)
Ildiko Pop
· January 1, 2018
Boldog Uj Evet!!!orvendek hogy vannak nekunk nagyon jo a musoruk csak igy tovabb!
Zola Laszlo
· November 8, 2017
nincs nala jobb.......
György Bányai
· September 17, 2017
Ha kissé kritikus hangot ütne meg az ember már is a gyülölködési hangok törnek elöre a hazai emberek szájából !!! Hiába vagyok Kolozsvári születésü akkor is elindul a pofázás minden formája !!! Mi mar...ad amit még kedvelni lehet az üres néma épületeken kivül !!! See More
Szabó Béla
· November 1, 2017
Végre köszi .igy vagyis a világ tetejéig jok vagytok. na ne bizakodj
Edit Másody
· May 19, 2017
Minden alkalommal meghatódom, ha a szülővárosomat látom vagy hallok róla!! Örökre a szívembe zártam és az emlékek bűvkörében élek a mai napig is!! Köszönöm a lehetőséget, hogy újra betekintést nyerhet...tem az Önök jóvoltából a város életébe!! Hálás vagyok A Kolozsvári Rádió nyújtotta lehetőségért!!! See More
Edina Dunkler
· October 17, 2017
Tartalmas es sokszor szivhez szolo.Egyszeruen tokeletes. Koszonjuk
Zoltán Boruzs
· July 24, 2017
Öszintén fogalmaz,cdak mahyar zene van nefekszik le le holmi orbán tőkés mesterkedésnek.
Ha tehetem hallgatom,és nem kossuth vagy petőfit.
Rozalia Ballai
· November 1, 2017
EGY NAGY NAGY CSILAGOT !!!!HAJRA KOLOZSVARI RADIO!!!!
Syra Stoica
· July 21, 2017
Mult succes ca il meritati !
Jusztina Doczi
· February 23, 2015
Kedves Kolozsvári Rádió! Kedves Mindenki akik ott dolgoztok! Én innen a magyar Alföld egy picike zugából nem tudom hallani a hangotokat. Ám azt tudom, hogy ez a Rádió helyt állt a legnehezebb időkben ...is. Hogy ez a Rádió szolgálta a magyar lakosságot akkor is, amikor ez a szolgálat nagyon veszélyes "játék" volt a számotokra. Hogy ez a Rádió azért dolgozott és dolgozik, hogy a csodálatos magyar nyelv tovább éljen Romániában. Az én szememben Ti együtt és, külön - külön is HŐSÖK vagytok! Isten áldjon Titeket! Boldog születésnapot. Nagymágocsról: Dóczi Jusztina See More
Szekely Jutka
· June 3, 2017
szivesen halgatom a kolozsvari radiot mikor van alkamam
Oscar Debreczeni
· May 17, 2015
Üdvözlöm a kolozsvári Rádió munkatársait sok szeretettel. Évának pedig kézcsókom, amiért elővett a téli hiányzásom miatt.
Posts

Nyári étel? Igen! És mindez februárban a Gasztrobetyárban!

Summer food? Yes! And all this in February in the gastropub!
Translated
Tepsiben sült lecsót ajánlunk ma figyelmükbe.
kolozsvariradio.ro

Ma ezek mellett döntöttünk.

A Kontűr hármasfogata hat szerző műveivel ünnepelte élő adásban a Magyar Széppróza Napját.
kolozsvariradio.ro
Posts

Lehetőségek, buktatók, veszélyek, esélyek, kilátások az online térben. Erről lesz szó a mai Sajtóklubban, tartsanak velünk.

Amiről a ma szól – Cseke Péter Tamással és Oborocea Mónikával beszélget Mihály István
kolozsvariradio.ro

Prózában is hármasban szép az élet! A magyar szépprózát ünnepeljük a mai Kontűrben.

Image may contain: one or more people and text

Újra hétfő, elindult az új hét!
Hamarosan kezdődik a Hangoló, Varga-Mihály Márton és Ambrus István műsora. Hallgassanak bennünket a reggeli forgalomban, munkahelyen, parkolóban.

Image may contain: one or more people

Mozartok, Verdik és Puccinik után a Nürnbergi mesterdalnoktól egyenes út vezetett Németország és a Wagner szerepek felé, ám Kovácsházi István ennek ellenére nem híve a Wagner tenor-szerű operai "skatulyáknak".
Milyen életszakasz milyen tenorszerepek megszólaltatására alkalmas, mikor ajánlatos elénekelni a Bánk bán címszerepét és hogyan lehet manapság a hosszú pályaépítés útján járni-ezekre a kérdésekre is választ keresünk együtt. További szerepálmait illetően nem sikerült minden titkot kiderítenünk, az viszont biztosnak tűnik, hogy Kolozsváron még megtapsolhatjuk.
Vendégünk a Páholyban a neves magyarországi tenor, Kovácsházi István.

Image may contain: 7 people, wedding

A ma 16.30-kor kezdődő Nem élhetek muszikaszó nélkülben, Szilágyi Sándor énekel.
Szerkesztő: László Tibor

Image may contain: indoor

A 2 és fél órásra bővült Dalpostában ma 14 órától Csatári Melinda várja önöket és üzeneteiket. Elküldhetik jókívánságaikat sms-ben a 0743 253 487-es számon, e-mailben a dalposta@kolozsvariradio.ro címre vagy Facebook-üzenetben.
Ma Bernadett névnap van, hétfőn pedig a Zsuzsannák ünnepelnek. Akinek van e szép női nevek valamelyikét viselő rokona, ismerőse, az ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a rádió hullámhosszán is felköszöntse az ünnepelteket!

Image may contain: mountain, sky, outdoor, nature and text

Kereszténydemokrata pártok politikájának összehangolásának ülésén vett részt az RMDSZ

A Kereszténydemokrata Internationálé végrehajtó bizottságának ülésén vett részt pénteken a Kelemen Hunor szövetségi elnök vezette RMDSZ-küldöttség.
kolozsvariradio.ro

Visszapillantó a Kolozsvári Rádióban: Serestély Zalánnal Az állomás 3 kutyái című prózakötetéről beszélgetünk 10 órától a Kontűrben, majd 11-től Függőágyban Vincze László bábszínésszel. Ha lemaradtak, hamarosan bepótolhatják.

Image may contain: one or more people and text
No automatic alt text available.

9.30-kor kezdődik Egyház a mindennapokban műsorunk Rácz Mária unitárius lelkész szerkesztésében. Ezúttal bemutatjuk az Unitárius Bölcsődét. Tartsanak velünk.

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting and child

A kolozsvári CFR, élőben a Kolozsvári Rádióban, 2-0 arányban győzte le az Astra Giurgiu csapatát. Jövő héten, az alapszakasz utolsó fordulójában a vasutasok a Juventus Bukarest, a Sepsi OSK pedig a FCSB vendégei lesznek. Mindkét meccset élőben közvetítjük. Nézze a tévében, hallgassa magyarul a rádióban. (Fotó: digisport.ro)

Image may contain: one or more people, people playing sports and outdoor

Boros Miklós és Moldován Árpád Zsolt kommentátorok a sajtószektorból köszöntik a CFR szurkolókat. 20.45-kor kezdődik az Astra Giurgiu elleni meccs, nézze a tévében, hallgassa magyarul a rádióban.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,645 Views
1.6K Views

Fúj a szél a KVSC galeri törzshelyén, a Domino Sport Bárban. A fiúk már a stadionban hangolnak. 20.45 órai kezdettel CFR-Astra Giurgiu ÉLŐBEN a Kolozsvári Rádióban. Nézze a tévében, hallgassa magyarul a rádióban.

Image may contain: outdoor
Image may contain: indoor

Emlékszik Culio góljaira a római Olimpico stadionban? Ma este 8.45 óra kezdettel szurkoljunk együtt a CFR csapatának a Champions Leaugeba vezető úton. Nézze a tévében, hallgassa magyarul a Kolozsvári Rádióban.

Image may contain: 2 people