Photos
Videos
Rail Bike
65
10
Everland.
27
8
Only with us....
33
3
Posts

Alhamdulillah bermula hari ini page Kampungku Malaysian Cuisine beroperasi sepenuhnya. Sebarang booking boleh dibuat melalui page ataupun whatsapp di nombor tertera di dalam page. Dalam masa terdekat Full Menu akan diupdate di dalam Galeri Foto.
p/s: Untuk lokasi restoren, sila rujuk gambar yang sudah di upload^^

Halal Malaysian Cuisine near Myeongdong Street, Seoul, South Korea.
Enjoy the authentic taste of the only Malaysian Food in Myeongdong.
Myeongdong Station Exit 3

Makanan Malaysia di Myeongdong~!

Jangan lepaskan peluang untuk pergi dan snap gambar;)♡

Image may contain: food
Qayyum Irwanzi is feeling excited at Kampungku Malaysian Cuisine.

satu-satunya Restoren Masakan Melayu Halal di tengah-tengah bumi Seoul Restoren Kampungku [IG @kampungkuseoul] terletak di bandar Myeongdong! (psst pakatlah rer...amai share post nie promote kat kenalan di wall anda sampai jadi tular hehe kamsahamnida 😍)

walaupun sekadar menu2 harian biasa di tanah air sendiri tapi Yum Oppa bangga bawa nama negara ke tahap antarabangsa, dulu masa nasi lemak anak dara tue viral hari-hari dok post nak jual nasi lemak haha so nah! akhirnya impian jadi cita-cita, cita-cita jadi realiti, nasi lemak rendang ayam air tangan Abam Sado berurat dawai 😘

terima kasih semua yg beri tunjuk ajar & tips resepi vavavoom ini tapi Yum Oppa dah improvise sikitlah bersesuaian dgn bahan mentah yang ada di Korea #muahlebihciket 💪🏻

See More
Posts

Ke mana Cuti Sekolah nanti~?

Kalau belum pasti PM kami yukkk!

Selain Korea ada lagi destinasi lain yang kami cover🤗🤗

...

PM untuk details dan booking ya. Lambat book~ full~😎

See More
Image may contain: 1 person, smiling
AirAsia is with तुकाराम सुरवसे and Moon Lim.

So, bercuti ke mana 2017 ni? Ni promo khas untuk anda, diskaun 20% untuk semua penerbangan! Jangan lepaskan peluang ni.

Tempah di http://bit.ly/AirAsia20off

*not available during embargo.

Wow~!Don't miss the chance to have it!

#KoreaTourCard, an exclusive card for international tourists, has been released! The Korea Tour Card is available for sale at Seven Eleven convenience stores i...n the metropolitan area and in Jeju-do, as well as AREX Travel Centers. Get one during your #VisitKorea trip to receive 💲discount benefits💲!

See More
Korea Tour Card provides the card-holder with countless benefits and discounts in all areas of tourism, from attractions to shopping to K-culture, performances and more.
english.visitkorea.or.kr

MUST VISIT!

Good News! Transfer or overnight passengers can catch some sleep💤 within #Incheon_International_Airport at the newly opened capsule hotel, "#Darakhyu!" Check it out!

Located on the first floor of Incheon Airport’s Transportation Center, capsule hotel Darakhyu is expected to provide comfort and convenience for transfer and overnight passengers.
english.visitkorea.or.kr

Having problem with your bulky keys?
Smart Key organizer can solve it..
Get one of these now..
Whatsapp 016-3806086
RM25/piece....
Shipping RM5.
Buy 2 and u will get free delivery...
Thanks

See More

Halal mart in Singarea. Korea.

Halal Korea added 6 new photos.

Singarea Halal Mart

now in COEX building, there is a new musollah.

Mahmud Lee added 13 new photos — with Huseyin Jang.

코엑스 3층에 이슬람 예배소가 만들어졌다는 소식을 후세인 장 형제님이 알려주셨습니다.

많은 형제자매분들이 아셨으면 해요!

"앗쌀라무 알라이쿰 주마 무바락 형제님 어제 코엑스 전시회 3층에 무슬림용 예배실이 개원되었어요. 알함두릴라." - 후세인 장

Seoul Lantern festival along the ChunGyeChun(City Man-made Creek)

Dae-Chun Beach Zip-Trek 52m high.

Bo-Ryung Dae-Chun Beach.
The largest beach in west coast.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Korean apple is more fresh and sweeter than any other country's. Sweet, juicy and crunchy. You have to taste it to appreciate the distinctive quality.

Image may contain: plant, fruit, outdoor and food

we are offering pocket wifi to Korea as low as RM12/day.

E-Content Snd Bhd company tour around seoul..

Image may contain: 8 people, people smiling
Image may contain: 3 people

main ski and salji ramai2 best kan? jom pegi dengan Korea Budget Travel

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

E-Content Snd Bhd boss at Nami Island

Image may contain: 12 people, people standing and outdoor