Photos
Videos
Kuih muih by susierna enterprise
Posts

Order from hatten hotel..

Kami menerima tempahan kuih muih tradisional mengikut citarasa anda..

Minimum order 50pcs, ...
Terdapat pelbagai jenis kuih muih tradisional yang pasti memukau selera anda..

See More
Image may contain: 1 person, smiling, sitting
Image may contain: food
Image may contain: food and text
Image may contain: food

Customer dari kajang order kuih sempena tahlil..

Terima kasih order dengan kami..

Harap halal terlebih terkurang ye..

... See More
Posts

Alhamdulillah customer suka kami lagi suka.. .
.
.
.
.terima kasih daun keladi, esok lusa order lagi dik..

...

Nak order kuih sesedap?
Boleh wassap akak..

http://www.wasap.my/60193050901/Nakorderkuih

See More
Image may contain: food
Image may contain: 1 person, text and food
Image may contain: 1 person, text

Masih open order lagi hingga ke saat ni. Boleh wassap
0193050901

Or mesej 012-3184202

Order pulut kuning for today..
Kami beri harga terbaik siap rendang..
Kepuasan anda keutamaan kami..
Boleh order untuk sekilo,atau per bekas...
Rasa dijamin sed...appp...
012-3184202..

See More

Assalamualaikum..

Ramai yang pm bertanyakan lokasi kami..
Kami beroperasi di taman bukit beruang utama, melaka..
(kak ina kuih)

...

Untuk dapatkan beberapa jenis kuih, boleh lah datang di alamat..
No 4,jalan bukit beruang utama, 75450 melaka.. Bermula 12 tengahari hingga habis..
Berniaga depan rumah sahaja..

Untuk tempahan, atau quotation boleh wassap saya..

0193050901

Mengambil tempahan :
-kenduri kahwin
-kenduri kendara
-birthday party
-semua majlis

Untuk pengetahua,kami merupakan supplier kuih muih di hospital pantai,hotel seri Malaysia,hotel mitc, dan beberapa hotel lagi sekitar melaka..

#kuihviral #kuihmuihtradisional #kakinakuih

See More

Live dari kenduri kahwin bukit beruang melaka..

Untul tempahan, sila tinggalkan komen di bawah. .

stay tune guys..

Kuih muih by susierna enterprise

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
491 Views
491 Views

Salam semua..
Maaf agak lama tak aktif, admin sangat bz..
Kami masih operasi seperti biasa ye..

Admin payung gambar kuih-muih di bulan ramadhan ye.

...

Nak order?
Wassap admin
0193050901..

Have a nice day!!

See More

Layankan kuih di petang hari..

Nak order dengan kami??
Senang je wassap admin 019-3050901..
😀😊

Rezeki

Kuih Muih Tradisional added 16 new photos.

Alhamdulillah..
chinese pon percaya dengan kelazatan kuih-muih kami sampai order untuk dorang punya wedding taw...dy dapt contact nom pon dri page ni..tq likers.....
antara kuih yg menjadi kuih pilihan yang menjadi kegemaran pengantin ni
-bingka jagung
-seri muka
-talam beras
-kuih lapis
-karipap
-pulut panggang
-kuih ku(free gift dari pihak kami)😀
...........................................................
jom awak2 order untuk sebarang majlis dan kenduri kendara..hiasan dan susun atur sperti gmbar di atas adalah permintaan customer
(cust boleh request sendiri susunan untuk event yg mcam mana eg wedding,kenduri,majlis ckur jambul,open house dan sebagainya..
untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi
(kak ena 012-3184202)
(kak ena 012-3184202)
#adafreegiftkuihtaw
#kuihmuihtradisional

See More

Selamat menjamu selera...
Maaf ye nak tambah order semua dah bertuan n petang kami ada tempahan kuih hotel...

Wassap saya
#0193050901 susy...
012-3184202 mak saya..

Jemput tengok semua..
😁😆

See More

Warna warni di pagi hari..
Happy deepavali..😁

#kuihmuihtradisional
019-3050901...

Image may contain: food
Image may contain: food

Berita baik utk semua customer...sabtu 22.10 kami ada delivery...

Cust bole pilih nk kombo A kombo B atau kombo C....

Setiap delivery minima 2 set kombo dan setiap kombo cust bole request pape perisa air...(bole request dlm whtsp bile oder)

...

Setiap delivery kami hanya cas Rm3 melaka tengah dan Rm5 luar kwsan melaka tengah

Untuk order air sahaja pon boleh, rm 5 semua jenis flavour..

Berminat bole whatsp
019-3050901 susy
0176765170 dayah
(Valid oder jumaat 3ptg)

Jom ape tngu lg...kami hantarkan depan pintu rumah anda...pastinyer kualiti yg kami dahulukan...tq

See More
Image may contain: food
Image may contain: text and food
Image may contain: food and text

Standby for minum petang gais...

Wassap for order 019-3050901..sis susy