Posts

Een originele locatie zoeken voor de eerste date...

Een eerste date gaat vaak gepaard met zweethanden, rode kaken en veel nervositeit. Weten dat je op de goede plek afspreekt, kan al een heel stuk helpen.
nl.metrotime.be

Iets zegt ons dat dit niet de sleutel tot Swift haar hart is

De politie heeft een bankovervaller gearresteerd aan het huis van Taylor Swift in Rhode Island. Hij probeerde zijn buit over de muur van de tuin te gooien. Hij vertelde de politie dat hij het deed om indruk te maken op de zangeres.
nl.metrotime.be
Photos
Posts

Eerst en vooral van jezelf (leren) houden...

De meeste mensen hebben het moeilijk om spontaan te lachen als er een foto van hen genomen wordt. Ook over het eindresultaat zijn we zelden tevreden. De reden hiervoor is vrij simpel.
nl.metrotime.be

Hier krijg je toch echt wel een warm gevoel van vanbinnen 😊

Katie Crenshaw heeft haar dochter een opvallend kerstcadeau gegeven: een pop die als twee druppels water lijkt op het meisje, inclusief moedervlek.
nl.metrotime.be

Hem of haar op een originele manier ten huwelijk vragen... 💕

Trouwen doe je normaal maar één keer, dus dan moet het natuurlijk ook goed zijn. Ook waar je ten huwelijk gevraagd wordt, is van belang. Instagram lijstte de meest populaire plaatsen voor kersverse trouwers op.
nl.metrotime.be

Wie gaat er nu niet graag op honeymoon 😇 ?

De traditie van een klassieke en vooral lange huwelijksreis heeft lang standgehouden, maar moet nu toch meer en meer de duimen leggen voor een manymoon.
nl.metrotime.be

Een modern sprookje! 👑

Velen van ons kunnen er enkel van dromen: je uitleven in de nachtclub en ondertussen per toeval iemand van de koninklijke familie aan de haak slaan. Een Amerikaanse vrouw slaagde erin toen ze in 2005 op de dansvloer van nachtclub Pearl in Washington letterlijk haar prins op het witte paard vond. Dat...
nl.metrotime.be

Té cute die twee!

Enkele weken geleden kwam aan het licht dat Danira Boukhriss en Bouba van ‘De Mol’ al een tijdje een stel vormen. Nu steken ze hun relatie niet meer onder stoelen of banken. Dat de twee tortelduifjes dol zijn op elkaar, merk je duidelijk aan hun verschillende posts en stories op sociale media. H...
zita.be

Trouwplannen maken 💘💝

Wie op de Vlaamse feestdag, 11 juli, naar de Brusselse Grote Markt afzakt, zal kunnen trouwen met Brussel. Op een grote volksreceptie zullen mensen hun jawoord kunnen geven aan Brussel om zo hun liefde voor de hoofdstad uit te drukken. Elke deelnemer aan de volksreceptie krijgt één gratis drankje....
nl.metrotime.be

Samen een uitstap plannen om van het prachtige weer te genieten 🌴🌞🌴

Tien vrijdagen lang laat Metro je kennis maken met de verschillende troeven van Wallonië, en dat in samenwerking met Wallonië België Toerisme.
nl.metrotime.be

Samen op restaurant gaan 💝

De Italianen deden een fantastische uitvinding met hun pasta, alleen werd er jarenlang beweerd dat we er dik van werden. Die claim weerleggen Canadese onderzoekers nu. Het zou juist goed zijn voor je figuur.
nl.metrotime.be

4 manieren om te zien of iemand een oogje op je heeft

Verliefd zijn, het kan je doen zweven van geluk maar ook een berg frustraties opleveren. Met deze signalen weet je of je crush wederzijds is.
nl.metrotime.be

Nooit opgeven!

In Australië heeft een vrouw een opvallende vondst gedaan. Op het strand zag ze een fles met daarin een bericht. Na wat onderzoek bleek het om de oudste boodschap in een fles te gaan die voorlopig is gevonden. Tonya Illman was met haar man aan het wandelen op een Australisch strand, waar ze een oud...
zita.be

Denken aan de toekomst...

Elk jaar voorzien Protos en zijn lokale partners drinkwater en sanitair voor ongeveer 100.000 mensen in ontwikkelingslanden. Daarnaast focust de ngo op andere aspecten van SDG 6, zoals hygiënevorming.
nl.metrotime.be

Niet alles geloven wat je op het internet leest...

Monogame koppels zouden niet zo gelukkig zijn met hun seksleven als singles. Dat blijkt uit een onderzoek dat gepubliceerd werd in Journal of Social and Personal Relationships. Terry Conley en zijn onderzoeksteam aan de Universiteit van Michigan hebben twee studies gedaan naar het seksleven van mens...
zita.be

Samen van het prachtige weer genieten... 🌞😎

Dit weekend zullen we waarschijnlijk doorbrengen in zachte weer en met een twijfelachtige zon, maar begin volgende week komt er beterschap. Dinsdag stijgt de temperatuur tot boven de grens van 20 graden.
nl.metrotime.be

Zorg maar dat jij ook op een goed blaadje staat bij haar BFF 🤐

Het is dé vraag van 1 miljoen euro. Ben je liever bij je beste vriendin of bij je echtgenoot. Uit een Brits onderzoek blijkt dat mannen het onderspit moeten delven voor de beste vriendin van diens levenspartner.
nl.metrotime.be