Photos
Reviews
5.0
9 Reviews
Tell people what you think
Petre Romeo Andrei
· May 24, 2017
Foarte interesant.gasesti tot ce-ți trebue , la prețuri avantajoase.��
Videos
SUPER OFERTA DE PRIMĂVARĂ!!! ▪ Plic seminte ( legume si flori): >> de la 1 leu/buc ▪ Bulbi de flori ( zambile/ begonii/ gladiole/ cane/ cale/ dalii/ narcise, etc): >> 8 lei/ buc ▪ Butaşi trandafiri (tufă şi agățători): >> 8 lei/ buc ▪ Butaşi viță de vie ( peste 20 de soiuri - de masă si vin): >> 10 lei/ buc ▪ Semințe lucernă, trifoi: de la 20 lei/kg ▪ Semințe gazon: de la 18 lei/kg ▪ Semințe de porumb si floarea soarelui ▪ FURAJ pentru pui ( de o zi sau de creştere) ▪ Hrană animale de companie. ▪ Ingrăşăminte, pământ de flori, diverse accesorii! PS: Daca menționați că ați aflat de magazinul nostru prin intermediul acestei pagini de facebook, beneficiați GRATUIT de un plic de semințe ( legume sau flori, la alegere), "din partea casei"! Vă aşteptăm cu drag!!!
16
SUPER OFERTA DE TOAMNĂ!!! ▪ Plic seminte ( legume si flori): >> 2lei/buc ▪ Bulbi de flori ( lalele/zambile/ begonii/ narcise, etc): >> 8 lei/ buc ▪ Butaşi trandafiri (tufă şi agățători): >> 8 lei/ buc ▪ Butaşi viță de vie ( peste 20 de soiuri - de masă si vin): >> 10 lei/ buc ▪ FURAJ pentru pui ( de o zi sau de creştere) ▪ Hrană porumbei, canari, papagali (Versele-Laga) ▪ Hrană animale de companie (caini, pisici) ▪ Ingrăşăminte, pământ de flori, diverse accesorii! PS: Daca menționați că ați aflat de magazinul nostru prin intermediul acestei pagini de facebook, beneficiați GRATUIT de un plic de semințe ( legume sau flori, la alegere), "din partea casei"! Vă aşteptăm cu drag!!!
5
AU INTRAT PREȚURILE LA APĂ!!! Va aşteptăm la noua gamă de produse specifice sezonului de toamnă! Cu SUPER REDUCERI! - Semințe de legume şi flori - Bulbi de flori ( lalele, zambile, narcise) - Butaşi trandafiri - Viță de vie Deasemenea, mai comercializăm: - Furaje pentru pui, rațe, curci, porci, iepuri, etc - Hrană pentru porumbei, canari, papagali, rozatoare mici. - Mâncare pentru câini şi pisici - Diverse accesorii. * Clienții care ne vor vizita şi cumpăra în perioada 20-31 oct 2016, vor beneficia de o reducere de 10% la toate produsele noastre, dacă dau like sau share la pagina noastră! Va mulțumim şi vă aşteptăm cu drag!
17
Posts