Photos
Videos
Pehmotasuri on ristitty Simoksi. Kavereiden kesken sitä voi nimittää Simpaksi. Tässä Simon uintia pesuhuoneessa.
20
1
#simo #kesäsimo #pike #pikefishing #gädda #gäddfiske #handmadelure #softlure #softbait #hauki #kalastus #handmade #lure #bait
19
1
Simo-pehmotasurin uintia
29
5
Posts

Tällä kertaa viehepajalta valmistuikin jotain, millä sain elämäni saaliin rengastettua.

#handmade #handmadering #koivu #pahka #norway #finnmark #ifjord #engagement

Image may contain: outdoor and water

Verkkokauppaan on lisätty todennäköisesti viimeiset lipat ennen syksyä. Nopeat syövät hitaat ja varmistavat samalla takuu varman saalin kesän kalareissuilla!

www.manterevieheet.com

Image may contain: plant
Posts

Aina ei ole helppoa!

EPISODE 21. Vätsäri.
Urpoerämies Productionsin seikkailu Vätsärin erämaahan videon muodossa. Kahdeksan yötä luonnon armoilla todella vaihtelevissa sää olosuhtei...ssa. Video näyttää erämaan haastelliseedun ja luonnonvoimien mahtavuuden. Ihminen tuntee loppujen lopuksi itsensä aika pieneksi keskellä ei-mitään. Kalan tulo oli tiukassa, välillä paahtavan kuumaa, välillä pitkiä sadejaksoja. Salamankin isku ei ollut kaukana. Vätsäri oli seikkailu, joka ei unohdu koskaan.
TYKKÄÄ, JAA, TILAA, KOMMENTOI!

See More
Sync and corrected by n17t01 I mean, it's just a little bit of a big, fat-ass man production in the Eight nights at the mercy of nature in really varying weather conditions. The video shows the challenge of the wilderness and the greatness of the natural forces. At the end of the day, people feel pretty small in the middle of nowhere. Fish Income was tight, sometimes scorching hot, sometimes long rain episodes. The lightning strike wasn't far too far. Vätsäri was an adventure that will never be forgotten. Like, share, subscribe, comment!
Translated
Urpoerämies Productions valtasi seuraavaksi Vätsärin Credits: Kuvaus: Pauli Varsila, Jani Laitinen, Teo Rohkimainen, Niko Rohkimainen Editointi: Jani Laitine...
youtube.com

Kauppaan lisätty nyt myös pieni erä 1-koon lippoja! Painoa näillä pienokaisilla on n.6g

https://holvi.com/shop/Mantere/section/lipat/1-koon-lipat/

Avajaistarjouksena kaikki tilaukset ilman toimituskuluja! Tykkää meistä myös Facebookissa
holvi.com

Nyt takuuvarmasti toimivat ja käsityönä valmistetut lipat syvienkin monttujen tai virtaavan veden kalastamiseen suoraan verkkokaupasta! Pakkohankinta jokaisen kalamiehen pakkiin, oli kohteena Lapin tunturivedet tai oma pieni mökkijärvi.

Ostaessasi vähintään viisi Mantere-lippaa suoraan saat -10 % alennuksen lipoista käyttämällä alennuskoodia "LIPPA1"!

www.manterevieheet.com

Avajaistarjouksena kaikki tilaukset ilman toimituskuluja! Tykkää meistä myös Facebookissa
holvi.com

Varastosaldoja päivitelty muutaman värin kohdalla nettikauppaan! www.manterevieheet.com

Avajaistarjouksena kaikki tilaukset ilman toimituskuluja! Tykkää meistä myös Facebookissa
www.manterevieheet.com

Pitkään kyselty verkkokauppa nyt avattu! Avajaistarjouksena nyt kaikki tilaukset ilman toimituskuluja. www.manterevieheet.com. Specialvärejä ja muita erikoisia tilauksia(esim lahjauistimet) saa kysellä esim yksityisviestillä.

Avajaistarjouksena kaikki tilaukset ilman toimituskuluja! Tykkää meistä myös facebookissa
Www.manterevieheet.com

Vielä ehtii käydä erämessuilta hakemassa herkut omaan pakkiin! Valajärven Kartanon osastolta löytyy

No automatic alt text available.

Pikku skabaa pystyyn kevään korvilla!

Kuulin vahvaa huhua että Urpoerämies-porukka on jälleen tulevana kesänä lähdössä valloittamaan lappia. Ja tällä kertaa kalantulo on muuten enemmän kuin varmaa, sillä heidän uistinpakeista löytyy entistä kovempia ottipelejä! Punamusta väri on heidän oma suunnittelema ja teksti kyljessä kertoo kaloille heti kuka on siiman toisessa päässä. Jännityksellä odotamme miten kalat suhtautuvat tähän. Lähtevätkö kirkuen karkuun vai nappaavatko heti k...iinni että pääsevät urpojen pussailtavaksi?
Innolla odotamme tulevaa koitosta!

Arvomme jokaisen lapinkävijän selviytymispakkauksen. Pakkaus sisältää 2 kpl Urpo-väriä, sekä värikartastosta 3 kpl vapaavalintaista väriä. Arvontaan osallistut tykkäämällä tästä kuvasta sekä tykkäämällä sekä Urpoerämies Productions-sivusta että Mantere-vieheet sivustosta. Kilpailuaikaa on huhtikuun 2016 loppuun ja arvonta suoritetaan välittömästi toukokuun alussa! Voittajan tykkäykset tarkistetaan tai palkinto siirtyy seuraavalle.

Urpoerämiehet Facebookissa: https://www.facebook.com/Urpoeramies/?fref=ts
Mantere-vieheet Facebookissa:https://www.facebook.com/pages/Mantere-vaaput/283761448312160?ref=hl

Facebook, Urpoerämiehet, eivätkä muutkaan tahot ole vastuussa tässä arvonnassa, vaan kyse on Mantere-vieheiden omasta arvonnasta.

See More
No automatic alt text available.
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Mantere-vieheet
998 Views
998 Views