Photos
Videos
"Aristorate", pentru cine nu stie, inseamna aristocrate. Alex nu este inca la scoala. In prima zi de teme nu stia sa faca nici-un bastonas, linie sau litera, acum stie sa citeasca si sa scrie. MERCI celor care au sprijinit pana acum proiectul Teme si joaca si celor care doresc sa il sprijine in continuare. Pentru donatii alimente, rechizite sau haine: 0752593736. Pentru donatii materiale: RO39RNCB0074129193980001, Asociatia Merci Charity Boutique. Merci voluntarilor la teme: George Avramescu, Dan Manasescu, Daniela Staicu, Luiza Veisa, Violeta. SHARE-ul e considerat o fapta buna! MERCI
31
El este Alex, unul dintre copiii care beneficiază de tratament stomatologic gratuit, prin proiectul nostru Zâna Merciluță. Astăzi a primit o plombiță şi are un mesaj pentru cei care au susținut Zâna prin donații: #zanamerciluta #merci Merci special catre Maria, Cosmina-Tony, Roxana, Alex, Lexy, Diana, Diana, Evelin, Alice, Iulia, Ana, Carmen, Lia, Tudor, Laura, Monica.
47
Fapte bune la sat
65
1
Reviews
4.9
63 Reviews
Tell people what you think
Cristina Bolohan
· November 20, 2017
Oameni frumosi cu saci plini de fapte bune! Ma bucur ca pot contribui si eu :)
Andreea Toma
· September 9, 2017
Oameni frumosi, fapte bune facute cu bucurie si fara interes personal material, loc foarte primitor, hainele si accesoriile pentru troc sunt alese cu foarte mult bun gust. Ma bucur pentru existenta ac...estui loc si sper sa fie descoperit de cat mai multi oameni, pentru ca zambetele copiilor, la primirea lucrurilor de care au nevoie, sa nu inceteze! See More
Adela Zaicenco
· August 17, 2017
Merci pentru faptele bune, merci pentru că ne ajutați să fim oameni puțin mai buni.
Mersi pentru super energia pozitivă pe care mi-ați transmis-o când v-am vizitat!
Irina Butnariu
· May 16, 2017
Merci pentru concept și pentru lucrurile minunate pe care le-am primit. Dar mai ales Merci pentru ca existați și faceti lumea mai frumoasă prin acțiunile voastre!
Gabriela Barbeli-Petu
· March 16, 2017
Mi-a plăcut foarte mult mica surpriza din pachet, felicitarea este semnată "Alex"...Așa il cheamă și pe băiețelul meu �. Merci!
Anne Marie Metzger-Naoumis
· July 31, 2015
Un loc frumos cu oameni frumosi unde te poti simti din nou frumos si tu,pentru ca poti contribui la fericirea si starea de bine a unui om care are nevoie de tine.
Flavia St
· April 5, 2017
Felicitări pentru ce faceți!
Andre Yla
· November 20, 2015
Oameni buni, intenții faine, proiecte frumoase, rezultate excelente si copii un pic mai fericiti!
Laura Dima
· March 11, 2015
Admiratie si respect pentru Oamenii Frumosi. Iar daca nu s-a intamplat inca, va doresc sa deveniti contagiosi cu pofta asta de iubire, cu generozitatea in toate formele ei, cu lectia despre cum sa fim... fiinte! MERCI ♥ See More
Posts

Il ducem pe Dintica acasa

No automatic alt text available.

Pe langa activitatea ei de zi cu zi, Zana Merciluta pregateste o carte pentru copii "Dintica in regatul Zanei Merciluta".

Daca vrei sa o sprijini pe Zana si copiii pe care ii ajuta, poti comanda cartea online pe www.zanamerciluta.ro, sectiunea Shop.

MERCI entru SHARE!

Image may contain: 2 people
Image may contain: car and outdoor
Zâna Merciluță added 2 new photos — with Daniela Staicu and 2 others at Institutul Oncologic București.

Andrei este primul baietel curajos pe care Zana Merciluta l-a consultat astazi.
Merci medic voluntar Anca Alegica!