Photos
Videos
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
212 Views
212 Views
Doktor Hysni Dankshi i ftuar ne kongresin boteror te mjeksise alternative qe u zhvillua ne kontinentin e Afrikes ne Tunizi, ku u dekorua me nje certifikate nderkombetare nga universiteti i mjeksise alternative Tuniziane per kontributin qe dha ne kongres. Ishte i vetmi perfaqesues i ftuar nga Ballkan
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
Posts
Bime mjeksore per cdo semundje eshte libri i dyte i mjekut dhe specialistit te mjeksise alternateve Z. Hysni Dankshi. Ne kete liber, lexuesit do te gjejne: bimet, semundjet dhe recetat me te cilat mund te kurohen ne kushtet e shtepise. Ky liber, ju ofron metoda te mjeksise se hershme dhe asaj altern
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
Ne kete faqe mund te shkruani per problemet tuaja shendetsore, ku do te merrni dhe pergjigje nga mjeku yne me fame nderkombetare ne mjeksine alternative Z. HYSNI DANKSHI
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
ASTMA Ndihma e ekspertëve kundër astmës - Këshillohet të pihen sa më shumë çajra me përzierje bimore, të nxehtë, pasi ato ndihmojnë në largimin e kollës. Këshillohet uji me mjaltë dhe limon, ndihmon në zbutjen e fytit. Këshillohet mbajtja pranë e 1 gote uji, lehtëson kollën, nëse kollitesh gjatë nat
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
Shkaktarët e tumoreve, frutat dhe ushqimet që parandalojnë sëmundjen-Nëse frikësoheni nga kanceri në prostatë, atëherë përdoreni qumështin pa yndyrë. Ky është rekomandimi që jep mjekësia alternative për parandalimin e kancerit në këtë organ. Nga studimet e bëra kohët e fundit nga mjekësia alternativ
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
Ne kete faqe mund te shkruani per problemet tuaja shendetsore, ku do te merrni dhe pergjigje nga mjeku yne me fame nderkombetare ne mjeksine alternative Z. HYSNI DANKSHI
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
Bime mjeksore per cdo semundje eshte libri i dyte i mjekut dhe specialistit te mjeksise alternateve Z. Hysni Dankshi. Ne kete liber, lexuesit do te gjejne: bimet, semundjet dhe recetat me te cilat mund te kurohen ne kushtet e shtepise. Ky liber, ju ofron metoda te mjeksise se hershme dhe asaj altern
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com
mjeksiaalternative.regjistrishqiptar.com