Posts

Kalau lelaki HANDSOME pendiam, perempuan akan cakap: "woow, cool giler..."
Kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: "Eh, perasan bagus..."

Kalau lelaki HANDSOME berbuat jahat, perempuan akan kata: "nobody's perfect"
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan cakap: "Memang.... muka pun macam pecah rumah!"

...

Kalau lelaki HANDSOME menolong perempuan yg diganggu, perempuan akan cakap: "Wah.. machonya.. macam hero filem!"
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan kata: "entah2 kawan dia..."

Kalau lelaki HANDSOME dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: "Sepadan sangat..."
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: "Mesti kena bomoh perempuan tuh!"

Kalau lelaki HANDSOME ditinggal kekasih, perempuan akan kata: "Jangan sedih, kan saya ada.."
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata: "...(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)..."

Kalau lelaki HANDSOME penyayang binatang, perempuan akan cakap: "Perasaannya halus...penuh kasih sayang"
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: "Sesama keluarga memang harus menyayangi..."

Kalau lelaki HANDSOME bawa BMW, perempuan akan cakap: "Matching... hebat luar dalam"
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: "Bang, bosnya mana?..."

Kalau lelaki HANDSOME menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap:"Ini barulah lelaki gentlemen"
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: "Naluri pembantu, memang begitu...."

Kalau lelaki HANDSOME hantar komen dlm myspace..cepat2 dibalas..kalau lelaki tak handsome dia akan ckp "buang masa je layan."
chit,,apa pon xboleh!!hahaha!!!!!

See More

Sepasang kekasih baru yang bekerja sebagai pekerja sosial.. Hamid
dan Rosni selalu bersama walau kemana jua.. Suatu malam ketika
mereka berdua keluar berdating...
Hamid : "Kita nak kemana nie?"
Rosni : "Tak kisah la.. mana-mana pun boleh"...
Hamid : "Apa kata kalau kita ke pantai.."
Rosni : "Saya ok aje.."

Apabila sampai dipantai mereka berdua tidak keluar
dari kereta..
mereka hanya berehat sambil berbual-bual
didalam kereta..
Mulanya berbual biasa..
lama-kelamaan..
Hamid meletakkan tangannya dipaha Rosni..
nampaknya Rosni tidak membantah..
Beberapa minit kemudian..
Hamid mengerakkan tangannya beberapa inci ke atas...
Rosni masih tidak membantah...
hinggalah akhirnya ketika Hamid mengerakkan tangannya
beberapa inci lagi.. Rosni berkata dengan sopan..
"Abang Hamid... ingatlah pada akta 15 dalam
perlembagaan pekerja sosial"
Setelah mendengarkan teguran Rosni itu..
Hamid terus menarik tangannya
menjauhi Rosni.. walaupun sebenarnya dia tidak berapa
ingat isi kandungan akta 15 itu..
Hamid : "Maafkan saya"
Rosni : "Tak apa"
Lalu mereka pulang... Di rumah.. Hamid terus masuk ke
bilik dan membuka buku perlembagaan pekerja sosial dan
mencari akta 15.. lalu dia membaca kandungannya...
"Teruskan Usahamu.. Jangan lakukan Separuh Jalan
Sahaja"

hahahaha

See More
Posts