Photos
Reviews
4.5
10 Reviews
Tell people what you think
Patty Wojsznis
· May 19, 2017
Beste, kan u uw chauffeurs, of meer bepaald de ‘chauffeur’ met nummerplaat 1LRL??? (heb de cijfers niet onthouden) die omstreeks 17u15 door de Dorpsstraat thv het gemeentehuis in Stabroek reed, erop w...ijzen dat hij ‘chauffeur’ is en dus verantwoordelijk is voor zijn passagiers. Hiermee bedoel ik dat hij niet met mensenlevens mag spelen. Ik spreek over zowel de mensen (al dan niet op die moment) in zijn bus, als mezelf en mijn kinderen in mijn wagen.
Ik zet chauffeur tussen aanhalingstekens omdat ik deze persoon niet waardig vind om chauffeur te noemen.

Als ik als ervaren chauffeur uit mijn parkeerplaats op een heel voorzichtige manier probeer te geraken aan de creche, waar ik dus elke dag dit ritueel mag herhalen en waar ik me er heel erg van bewust ben dat de zichtbaarheid heel slecht is, moet deze ‘chauffeur’, die met veel te hoge snelheid kwam aangereden mij niet ook nog eens op 5 cm van mijn wagen klem rijden! Ten eerste zaten mijn kinderen op een enkele meter van de voorkant van zijn bus die enorm geschrokken waren. Ten tweede, als je ziet dat iemand reeds half op de baan is, geef je die persoon de kans om ook zijn plaats helemaal te verlaten. Doe je dit niet, zoals deze ‘chauffeur’ het dus nodig vond en om zo tot bijna tegen mijn wagen te rijden en nadien ook te blijven staan, dan rij je er maar voorbij. Er waren geen tegenliggers waardoor dit perfect kon maar toch vond deze ‘chauffeur’ het zo nodig om mijn blok te houden… dus mocht ik mezelf terug in mijn parkeerplaats zetten zodat uw ‘chauffeur’ door kon. Dit allemaal met het nodige geclaxonneer…
Nadien had ik de ‘eer’ om nog achter deze chauffeur een heel stuk te mogen rijden en wat me opviel is dat verkeersregels duidelijk niet aan hem besteed waren. Als je maar 50 km/u mag rijden en de bus verdwijnt in een oogslag uit mijn zicht is het duidelijk dat hij veel sneller dan dat reed.

Als deze persoon kinderen moet vervoeren (zoals het bordje op zijn achterruit aangaf) dan hoop ik dat mijn kinderen nooit met deze persoon in de bus belanden! Dit is ongepast gedrag en zeker in zo iemand z’n functie!

Het is trouwens niet de eerste keer dat ik geconfronteerd met agressief en egoïstisch gedrag van chauffeurs van uw bedrijf in dezelfde omgeving. Ik hoop dat u dit niet zo laat en uw mensen hierover aanspreekt.

Alvast bedankt voor uw medewerking
Mvg
Patty Wojsznis
See More
Arco Zwijnenburg
· October 18, 2016
Was midden in de nacht de oplossing
George Hermus
· April 23, 2016
Met muys reizen vindt je de weg overal
Karin van Kaam
· November 13, 2015
Al jaren een begrip voor jong en oud
Herald Vermeulen
· February 24, 2014
hierbij wil ik de groeten doen aan de chauffeur Cecilia
Videos
Een mooie fotoreeks van een weekje Slowakije & Tsjechië.
27
1
We komen eraan!! Otobusrellie
43
10
Dat was weer een gezellig weekend met de Stichting Floriana!
23
Posts

Morgen, zondag 25/02, de laatste dag van de huishoudbeurs 2018. Er is nog plaats op de bus! Bel ons op 0165342351 of boek via de website http://www.muysreizen.nl/dagtochten/huishoudbeurs/

Image may contain: sky and outdoor

Onze nieuwste bus onderweg naar de huishoudbeurs! Veel plezier vandaag!

Image may contain: sky, tree, bus and outdoor
Posts