Photos
Reviews
5.0
10 Reviews
Tell people what you think
Ljiljana Mitrovic
· March 20, 2018
Sva lica na ovoj stranici ulivaju povjerenje i prekrasno djeluju,to je moj utisak.
Gezim Kasmi
· November 14, 2017
Ljepse je kad covek ima zdravlje ima sve u zivotu
Videos
Pogledajte performans zagovornika legalizacije marihuane ispred zgrade Ujedinjenih Nacija u Becu u kojoj se trenutno odrzava Pregled na visokom nivou i Komisija za droge (CND) 2014.
3
Otvaranje Dnevnog centra za zavisnike/ce od droga
3
Posts

Roditelji, partnerke i partneri, članovi porodica zavisnika/ca, pozovite, posavjetujte se i testirajte ih, sve besplatno u NVO 4 Life.

Danas uradjen test, pozitivan na heroin, kokain i tablete. Sve češći slučajevi upotreba više različitih droga uporedo, u kombinaciji sa tabletama. Kao u ovom slučaju.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Danas je održan protest Nvo okupljenih oko Otvorene platforme zbog loše bezbjedonosne situacije u zemlji.

"Smatram da ovaj protest treba organizovati ispred zgrade Vrhovnog suda, zato što su oni - Viši, Apelacioni i Vrhovni sud, uticali svojom blagom kaznenom politikom na povećan broj krivičnih djela i tim poslali poslali poruku da se za najteža krivična djela učinioci mogu naći nakon samo par godina na slobodi i nastaviti svoj kriminalni život", kazao je direktor NVO 4Life S...aša Mijović.

On je dodao da treba tražiti ličnu odgovornost od onih koji su odgovorni za bezbjednost svih građana.

"Amandmanski ćemo djelovati na izmjenu Krivičnog zakonika Crne Gore, i to da se poveća minimalna zakonska zatvorska kazna za sve stavove krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Odnosno da bude minimalna kazna dvije godine, jer je sada od tri mjeseca do tri godine", kazao je on.

Istakao je da će tražiti maksimalne kazne za krivična djela ubistava, pokušaje ubistava, podmetanje bombi... i obračune kriminalnih bandi gdje je ugrožena bezbjednost drugih, nedužnih građana, pogotovo djece, na javnim mjestima."

See More
Posts