Posts

Salam Jumaat...Pagi ni Kedai Amal Sunnah nak buat garlic oil buat si manja dan ahli keluarga yang batuk selesema serta berkahak... Garlic Oil atau minyak bawang putih dapat membantu melegakan selesema dan membuang lendiran mukus...
Dekat mana nak dapatkan stok minyak zaitun ya???
Boleh dapatkan stok minyak zaitun.. Di kedai Amal Sunnah kami memiliki 3 jenis minyak zaitun... Ada Extra Virgin olive oil( Rm13 ), Pure olive oil(Rm11 )n olive oil for hair and skin ( Rm13) . bole pilih mana sahaja dihati.. harga berpatutan..

No automatic alt text available.

Alhamdulillah..siap dibotolkan 500ml setiap satu...boleh dapatkan daripada kedai amal Sunnah...

Image may contain: drink and indoor
Image may contain: drink
Videos
Lets Dhuha..
2
Photos
Posts

Produk-produk Sawanah wow berada di Kedai Amal Sunnah

Image may contain: 13 people, people smiling
Image may contain: food
No automatic alt text available.
Image may contain: 2 people

Kurma safawi RM5/100g
Kurma zehdi@susu@lobana RM3/100g
Kurma rotab nastaran RM11(sekotak)
Kurma tangkai nastaran RM17(sekotak)
Kurma tangkai deglet nour RM17(sekotak)...
Cuka kurma 400ml RM8
Cuka delima 500ml RM20
Cuka epal 500ml RM11
Extra virgin olive oil 250ml RM13
Pure olive oil 250ml RM11
Olive oil for hair n skin RM13
Minyak habbatussauda RM20
Almanna(gam arab)RM8
Madu 250g RM13
Jus delima golshan 280ml RM1.70
Jus anggur golshan 280ml RM1.70
Peanut candy RM4/100g

See More

Kedai buka seperti biasa...Salam Ramadhan mubarak...

No automatic alt text available.

Limited stock...kedai amal sunnah baru restock jus delima golshan...tapi dah habis 2 karton..tinggal 1 karton tu pun xbanyak pek...sebab apa??sebab kami jual murah..rm1.60 per pek... kalau beli satu karton (40 pek) sepatutnya rm64 tapi kami beri rm60 sahaja.. boleh cod tapi kami ada cas penghantaran..

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Alhamdulillah selain kami jual Produk2 di kedai kami...kami juga ambil tempahan goodies bag atau berkat kata orang melayu..khas untuk mereka yang berminat dengan produk2 amal sunnah seperti buahan2 kering, jus, kekacang dll..kepada yang berminat bole direct contact kami...01128841073..terima kasih kepada customer yang mempercayai perkhidmatan kami..

Image may contain: shoes
Image may contain: food
No automatic alt text available.

Assalamualaikum...selamat pagi...selamat permulaan bekerja bagi yang bercuti weekend..dah lama xupdate produk2 #KedaiAmalSunnah..selalu update terus kat page..hari ni tergerak nak update kat fb personal.. Sahaha Natural Pure Honey dan Al-Zahra Blackseed cold press Oil antara produk yang laku habis di kedai Kami selain Kurma2 dan kekacang... Yang bawah ni 2 botol madu dan sebotol BSO dah berpunya tinggal nak post je..regular customer kami yang setia membeli dengan kami every m...onth..terima kasih kerana membeli dengan kami...set ni hanya rm54 include postage semenanjung malaysia..berminat bole contact kami atau direct pm ke page kami.. Kedai Amal Sunnah...
Yang belum like jemput like page kami Kedai Amal Sunnah.. Banyak lagi produk2 sunnah dah timur tengah yang lain..barangan tuk pergi Haji dan Umrah pun ada insyaAllah...boleh sahaja request jika hendak kami carikan barang lain yang berkaitan...

See More

Assalamualaikum...ahli keluarga Kedai Amal Sunnah telah berangkat mengerjakan Haji Dan Umrah..sebarang pembelian barang atau tempahan goodies bag bole direct contact 011-28841073. Sila msg atau whats app terlebih dahulu sebelum call.

New product....kasut tawaf..
Material/kain daripada baldu..
Tapak ada bintik2 getah..tidak licin..
Boleh pakai atas marmar yang licin
4 design warna...
Cokelat
Kelabu
Hitam
Biru
Hot item..sesuai tuk dipakai tawaf mahupun di rumah..sesuai untuk ibu2 berpantang..sesuai untuk mereka yang tidak tahan pijak marmar yang sejuk..sensitif kepada lantai simen...
Harga terlajak murah...promosi syawal sahaja..
Habis syawal harga lain...
Sepasang rm16
2 pasang rm30
Postage not included...

See More

Promosi Hari Raya!!!
Kurma Badam dan Kurma Cokelat Badam

HANYA

...

RM8/100g!!!

Berminat whatsapp atau PM kami segera

Ps: Selagi Stok masih ada

See More
No automatic alt text available.

Alhamdulillah..terima kasih kepada anda semua yang membeli produk produk terutama kurma daripada kedai kami.. mula Ramadhan ni kami telah membuka gerai di Tapak Bazar Taman Palas... Telok Panglima Garang..Selangor..

Assalamualaikum..Salam Jumaat... Kami memohon maaf kerana Kedai Amal Sunnah tidak beroperasi hari ni kerana kami menziarahi ahli keluarga kami meninggal dunia...sebarang pengeposan dan penghantaran terpaksa ditangguh dahulu.. kepada yang telah membuat bayaran untuk sedekah kurma Hari Jumaat kami akan teruskan sebaik sahaja pulang daripada ziarah kematian atau kami akan hantar ke masjid2 yang buat program ilmu weekend ni..terima kasih..maaf di atas kesulitan..

Malam ni nak berkongsi cerita pasal kurma..kurma terlalu banyak khasiat seperti yang kita ketahui.kita biasa dengar dan makan kurma ajwa..kurma mariami...kurma safawi...sebab semua ni antara kurma popular yang selalu org balik umrah beli.. Tapi saya nak berkongsi tentang 2 jenis kurma yang jarang kita dengar namanya..
1. Kurma lobana@lubana@lubanah.. Kurma lubanah bererti kurma susu.. Warna kurma yang kekuningan seperti warna susu ibu yang baru melahirkan anak..warna colostru...m... Kurmanya agak keras dan kenyal.. Dikatakan khasiatnya bagus tuk wanita secara amnya dan khususnya ibu2 menyusukan anak..orang kata sebagai milkbooster..cara pengambilannya direbus kurma lubanah tuk melembutkan isinya..dan bole dimakan dan minum air rebusan kurma lubanah..
2. Kurma lulu@kurma ceri memiliki struktur yang comel2 buahnye seperti kurma ajwa tapi lebih kecil sedikit drp kurma ajwa. Isi kurma yang lembut dan sedikit kenyal..warna kulitnya yg gelap dan isinya yang manis sesuai tuk dijadikan jus kurma atau pes kurma..sedap juga dimakan begitu sahaja..
Semua kurma yang saya nyatakan di atas bole diperoleh di Kedai Amal Sunnah.. Deretan kedai berhampiran masjid al hidayah telok Panglima Garang..
Pembelian boleh juga melalui poslaju atau direct terus ke kedai.
Sebarang pertanyaan boleh terus wassap 01128841073/0135944274/0123158774
#kedai Amal Sunnah
#KedaiAmalSunnah
#SayasukamakananSunnah
#Sunnahku

See More