Photos
Reviews
Mohd Azfar Jamal II has no reviews yet.
Tell people what you think
Videos
#VIRAL Pemandu lelaki nyaris maut dipercayai terlelap selepas merempuh belakang sebuah lori muatan telur ayam di Kilometer 115.3 Lebuh Raya Utara Selatan arah utara, dekat Kepala Batas. . . #RISIKO kemalangan ada dimana-mana even kita rasa dah cukup selamat, walau kita di lampu isyarat berhenti, siapa tahu musibah itu nak datang? . . #SAYANGKELUARGA Jadi buatlah persediaan ketika anda sihat😌. Serius!!. Dengarlah nasihat ini!! DEMI DIRI & YANG TERSAYANG❤️❤️ . . #JOMBERTINDAK segera. PM #AbamJepar #NOW untuk keterangan lanjut. . . ☎http://AzfarTakafulMan.wasap.my . . ☎http://AzfarTakafulMan.wasap.my . . ☎http://AzfarTakafulMan.wasap.my . . Pesanan buat sahabatku. Ingat lima perkara sebelum lima perkara : . . ⏰Sihat sebelum sakit. . ⏰Muda sebelum tua. . ⏰Kaya sebelum miskin. . ⏰Lapang sebelum sempit. . ⏰Hidup sebelum mati.
Posts

#JAWATAN KOSONG #5KEKOSONGAN
.
.
PENGAMBILAN UNTUK KAWASAN #JOHORBAHRU | #BANDARPENAWAR | #BATUPAHAT.
....
.
CIPTA INCOME DENGAN KERJAYA ALAF BARU
.
.
Kami di Muqmeen Group Malaysia membuka peluang seluasnya untuk anda, dengan kelas persediaan "From Zero to Hero". Menjadi hero di dalam kerjaya takaful.
.
.
Mengapa kami?
🔰Agensi Melayu Islam terbesar di Prudential.
🔰Memenangi top award di semua peringkat, Agency Manager,Unit Manager & Top Agent.
🔰Ada sistem lengkap yang melahirkan "success pattern"
🔰Rakan niaga yang saling menyokong ke arah kejayaan.
.
.
Kelebihannya?
🔰Freedom of money
🔰Freedom of time
🔰Peluang trip oversea percuma
🔰Peluang gadget percuma
🔰Bonus 3 tahun berturut
.
.
Klik Borang Online dibawahuntuk masukkan maklumat diri anda untuk kami hubungi.
.
.
Tarikh Tutup Pengambilan 31 JUN 2018
#PENGAMBILANJUN2018
.
.
Mohd Azfar Jamal
Reqruitment Teams
PruBSN Takaful
Muqmeen Group

See More
Anda warga profesional yang mencari cabaran baru? Pekerja yang mahu melakukan lebih dari yang biasa? Atau graduan yang bersedia untuk memulakan kerjaya? Apa pun impian anda, kami di PruBSN mahu menyerlahkan potensi anda untuk mencapai kejayaan. Sertai kami dan nikmati kerjaya dan insentif yang anda....
docs.google.com

#PERSAMAAN MUDAH MENGENAI TAKAFUL.
.
.
Persamaannya mudah mengenai keperluan Basic Sum Covered & Riders dalam takaful.
....
.
Ramai orang keliru, termasuklah yang sudah memiliki polisi, akan content dalam buku polisi masing-masing.
.
.
Persamaan mudahnya begini. Tiba waktu lunch hour dan anda bergegas ke kafe untuk makan tengah hari. Biasanya nasi campurlah. Anda akan ambil:
.
.
1. #NASI
.
Nasi makanan ruji orang kita. Tanpa nasi, lunch tidak sempurna. Dalam takaful, nasi adalah basic sum covered. Life policy. Takaful hayat. Anda meninggal atau hilang upaya kekal, sejumlah wang yang situlis dalam polisi anda, dihibahkan kepada penama. Pastikan hibah dan bukan wasi. #HUBAH boleh kepada sesiapa pun. Letak nama #AbamJepar sekali pun tak pe.😂😂
.
.
2. #AYAM | #DAGING | #IKAN
.
Ini bahagian lauk. 3 jenis lauk ni biasanya menjadi pilihan. Ia berada di ranking pertama dalam carta lauk-pauk yang wajib ada dalam hidangan makan tengah hari. Lauk pertama ini, dipanggil #KADPERUBATAN. Kad perubatan berfungsi membayar bil perubatan untuk kemasukan ke hospital. Ianya penting kerana bil hospital bukannya kecil, lebih-lebih lagi di hospital swasta. Jarang pemegang kad perubatan mendapatkan rawatan di hospital kerajaan.
.
.
3. #SAYURSAYURAN
.
Sayur-sayuran pelbagai jenis. Ada sawi, tauge, kailan ikan masin dan lain-lain. Sayur-sayuran ini pun ada ranking mengikut favourite kita. Ada sukakan sawi. Lantas dia ambil sawi lebih berbanding tauge. Dalam takaful, ini adalah pampasan yang lainnya. Seperti pampasan untuk #SAKITKRITIKAL, #PERSONALACCIDENT dan lain-lainnya.
.
.
4. #SAMBALBELACAN | #BUDU | #TEMPOYAK
.
Ini kecil, kurang penting. Kalau ada, sedap. Kalu tak ada, xde masalah. Perut masih kenyang. Ini adalah #INVESTMENT atau #SAVING. Ianya paling tidak penting dalam takaful. Tujuan takaful adalah untuk perlindungan. Tujuan makan tengah hari adalah untuk kenyang. Makan hidangan tadi tanpa belacan masih lagi membuatkan perut kenyang.
.
.
Tujuan Abam Jepar ini adalah untuk menggambarkan kepentingan setiap polisi dalam perlindungan lengkap takaful.
.
.
Ramai orang mengutamakan lauk ayam |daging | ikan terlebih dahulu tapi terlepas pandang untuk melengkapkan keperluan nasi.
.
.
#JOM hubungi Abam Jepar untuk pertanyaan.
.
.
http://AzfarTakafulMan.wasap.my
.
.
http://AzfarTakafulMan.wasap.my
.
.
http://AzfarTakafulMan.wasap.my
.
.
Andai bermanfaat boleh TAG | SHARE | LIKE.

See More
Image may contain: food