Photos
Videos
Cantik tak sequin ni..wow!!our new design..sequin. harge berbaloi2..quality setanding gedung2 terkenal #pradalace #pradalacemurah #kainpradalace #kualalumpur #brunei #singapore #syjualonline #sayajualpradalace #pemboronglace #pemborongpradalace #sayajuallace #sayajualmurah #sayajual #roseslace #sequinmurah #pradalacegradeaaa
6
1
Nantikan kemunculan product baru kami hanya di rara textile #pradalace #pradalacemurah #kainpradalace #kualalumpur #brunei #singapore #syjualonline #sayajualpradalace #pemboronglace #pemborongpradalace #sayajuallace #sayajualmurah #sayajual #roseslace #sequinmurah #pradalacegradeaaa #pegantin
2
4
santai pagi. By @faizdickievp "Haaa kau tu dari kecik dah tanam dalam kepala bahawa 'Customers always right' sampaikan terkikis sudah common sense dan rasa berperikemanusiaan kau kepada peniaga. Yelah. Kau gi order krim pembesar dahi dari satu online seller ni. Kemain kau suruh dia reserve barang bagai. Bila seller ni dah simpankan barang, punyaaa lah liat kau nak gi bayar. Kau tangguh dari sehari ke sehari. Demi customers, seller pun gigih la menunggu. Then. One day ni, kau pun bayar. The moment selepas kau bayar je, terus kau dok menanti depan pintu, tunggu barang sampai! Tunggu 5 minit, barang tak sampai, terus dok emel selller sebanyak 17 juta kali tanya 'sis, barang dah post ke?' Lulz #komiksengal #kaklehabunting #truestorybro #onlineseller #sayajual Haha abang paham sangat situasi ni. As a customer, memang kita camtu selalunya. Bayar lambat tapi nak dapat barang cepat. Haha Tapi, kena paham juga yang online sellers ni manusia gak. Dorang ada life, ada family, ada kawan. Dorang perlukan masa untuk makan, tido, berak, bersenggama dan sebagainya. Haha so kita kena sama-sama memahami okeyyy. Takkan dorang nak dok pegang phone 24 jam kann haha P/S: Soooo, kalau abang lambat reply emel korang pasal iklan tu mohon paham-paham la yee haha P/S/S: Thank you @wakdoyok and @asyraffmazlan sebab pos kan krim jambang sampai ke Sussex yaaa! Haha" via @PhotoRepost_app
6
Posts

JOM KEMBALIKAN ZAMAN KEGEMILANGAN TUDUNG BAWAL.

Kini kami tampilkan Tudung Bawal dengan wajah baru..jarang-jarang anda lihat di pasaran kan.

ape yg best dengan tudung bawal eyelash kami ni....
➨ mudah je pakai, tinggal nk pin kan je..x de la cik abam bising lama sgt dok belek tudung kat cermin kan
➨ kalau akak,adik di luar sana kreatif, tudung bawal ni boleh buat style shawl taw.
➨ x panas pon..mateial kain kami sgt sedap taw,sejuk je pakai sesuai sgt la dgn cuaca Malaysia ni yg panas. (cotton kangaroo).
➨sape nk nyorok kan lemak2 pipi ni, meh pakai tudung bawal ni, silap2 orang panggil kita adik taw..hehe
➨ yang penting skali, tudung bawal kami lain dari lain, penambahan lace di tudung mmg menaikkan seri muka pemakai..mesti org sebelah jeling2 tgk tudung bawal kami

Nak beli boleh je wasap kami +60122059824.

See More
Image may contain: 8 people

THERMAL PRINTER TO LET GO!
.
Khas untuk peniaga yg masih mencari printer resit dgn harga yang berpatutan, disini kami ade satu thermal printer untuk dijual.
.
WhatsApp kami untuk makluman lanjut tentang printer resit ini....
RM350 sahaja.
.
📲0122059824.
.
#sayajual #sayajualmurah #malaysia #singapore #brunei #printerresit #thermalprinter

See More
No automatic alt text available.
Posts

CLEARANCE SALE!
.
Bagi penjual online yang selalu membuat pengeposan, kami nak let go plastik poslaju dengan harga yang rendah.
.
plastik poslaju Medium size- 13pcs....
plastik poslaju large size- 94pcs.
plastik kurier (kosong- warna kelabu)- 485pcs.
.
whatsapp kami untuk penerangan lebih lanjut seperti ukuran dan lain2.
📲 +60122059824.
.
#raratextile #sayajual #sayajualmurah #plastikposlaju #plastikposlajumurah #plastikkurier

See More
No automatic alt text available.

Mencari kain sequin dgn harga yg murah?
.
kami telah pon buka "pre order" utk sequin..bagi sesiapa yg masih mencari kain sequin boleh la buat pre order sequin dgn kami di +60122059824.
tarikh last order 22/7 ni.lepas tu kami akan tutup utk pre order kain sequin.
....
whatsapp kami utk sebarang pertanyaan mengenai pre order sequin ini - +60122059824.
.
#raratextile #sayajualsequin #sayajual #sayajualmurah #sequin #sequinmurah #lacepengantin #pradalacemurah #malaysia #singapore #brunei

See More
Image may contain: text

morning😃

Image may contain: ocean and text

PENGHABISAN STOK DOKOH PATCH.
selepas ni tiada dah stok dokoh patch ye.
so untuk penghabisan stok ni kami tawarkan harga yg terlajak murah..semua dokoh hanya berharga
RM1/pcs.
RM1/pcs....
.
untuk makluman lanjut boleh wasap kami di 📲+60122059824.
.
#raratextile #sayajualmurah #sayajual #dokohpatchmurah #dokohpatch #malaysia #singapore #brunei

See More
No automatic alt text available.

PENGHABISAN STOK DOKOH PATCH.
selepas ni tiada dah stok dokoh patch ye.
so untuk penghabisan stok ni kami tawarkan harga yg terlajak murah..semua dokoh hanya berharga
RM1/pcs.
RM1/pcs....
.
untuk makluman lanjut boleh wasap kami di 📲+60122059824.
.
#raratextile #sayajualmurah #sayajual #dokohpatchmurah #dokohpatch #malaysia #singapore #brunei

See More
Image may contain: one or more people
Rara Textile added a new photo.
Image may contain: ocean, text, nature and outdoor

PENGHABISAN STOK.
.
jenis kain: cotton kangaroo.
bidang : 45' inch.
warna : red bean....
.
WhatsApp📲+60122059824.
.
#raratextile #tudungbawaleyelash #tudungonline #tudungbawal
#sayajual #sayajualmurah #malaysia #brunei #singapore

See More
Image may contain: 1 person, text

PENGHABISAN STOK.
.
jenis kain: cotton kangaroo.
bidang : 45' inch.
warna : kuning lemon....
.
WhatsApp📲+60122059824.
.
#raratextile #tudungbawaleyelash #tudungonline #tudungbawal
#sayajual #sayajualmurah #malaysia #brunei #singapore

See More
Image may contain: 1 person, text

EYELASH LACE DRESS UNTUK DIJUAL!!!

Warna eyelash lace: baby blue
Warna kain base: soft pink (chiffon)
Detailing: ...
manik pearl di lengan.
One pieces dress.
Kain chiffon pecah 6, belakang meleret sedikit.
Jahitan yg sangat kemas.
full lining.x jarang.
X penah lagi di pakai orang.
Ukuran baju (inch) :
Bahu- 15"
Dada - 36"
Bahu-pinggang - 15"
Pinggang - 28"
Punggung - 38"
Labuh baju - 58"
Labuh tangan - 22"

RM150.
kalau berminat whatsapp sy +60173252653

See More
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,742,958 Views
1,742,958 Views
Zarol Zarif Page

( Macam2 Bahasa TV host Luar Negara)

Tak tau kenapa..Zaroll minat gila dengan Zulin Aziz ni..so talented & Sempoi! 😍😍 Walaupun dia main hentam jek semua bahasa tu, tapi semua bahasa nampak macam ngam jek..hahaha😂😂

🔊 kami ade lebihan eyelash lace 2 tone.. sape nak 🙌.
.
Eyelash lace 2tone glitter( pink + kelabu).
bidang 60 (1mtr ade 11line).
📲whatsapp +60122059824....
.💰RM37/mtr.

See More
No automatic alt text available.

feedback kastemer ttg dokoh patch..tq 😃 kerana berurusan dgn kami 😉.
#raratextile #dokohpatchmurah #dokohpatch #sayajualmurah #malaysia #singapore #brunei

No automatic alt text available.

feedback kastemer ttg dokoh patch..tq 😃 kerana berurusan dgn kami 😉.
#raratextile #dokohpatchmurah #dokohpatch #sayajualmurah #malaysia #singapore #brunei

Image may contain: text