Photos
Posts

O soluţie la îndemână pentru prevenirea şi tratarea varicelor o reprezintă #ciorapii #compresivi de la Gloria Med. O întrebare foarte frecventă, pe care cu siguranţă şi tu ţi-o pui, este dacă ciorapii compresivi pot trata varicele. Răspunsul este: DA! Indiferent de tratamentul medicamentos sau chirurgical la care apelezi, singurul suport evident eficient şi pe termen lung este ciorapul compresiv. Explicaţia este foarte simplă: ciorapul cu presiune determinată şi progresivă st...rânge vasul varicos şi nu permite stagnarea sângelui în acesta, forţându-l către venele profunde şi de acolo mai departe în circulaţia către inimă. Astfel, se reduc durerea, senzaţia de picioare grele şi obosite, furnicăturile.
Ciorapii compresivi de la Gloria Med pot fi achiziţionaţi din magazinele de tehnică medicală, farmacii, dar şi on-line, din magazinul Medical Farm (www.tehnico-medical.ro).

See More
Image may contain: 1 person

Multumim tuturor participantilor la concursul nostru, parerile voastre ne vor ajuta extrem de mult pe viitor in alegerea temelor si subiectelor pentru articolele din revista. Castigatoarea concursului este Ruxandra Girbea, felicitari!

Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Posts