Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Niels Laursen
· May 26, 2017
Et Fantastisk nærværende menneske der ikke giver op og levere en terapi der prøver at finde årsager til min psysisk sårbarhed så jeg kan komme videre i mit liv trods mine kampe med min skizofreni beva...rer jeg håbet at det er muligt at komme sig på sigt jeg har gået hos hende i 4 år hver 14dag og det er det bedste jeg har gjort indtil nu i mit liv når jeg tænker tilbage da jeg startede var kemien der 1 gang til en prøvetime til ½ pris og det er ikke Discount terapi det er alle pengene værd See More
Photos
Posts
Psykoterapeut Janni Glæsner, MPF. updated their cover photo.
Image may contain: christmas tree, plant and tree

🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 5 års jubilæum 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰

Den 1. september kunne jeg fejre, at det er 5 år siden jeg blev selvstændig psykoterapeut, MPF.

Det skal naturligvis fejres med et tilbud til dig, der går og overvejer terapi.

...

Hvis du starter i terapi hos mig inden 1. november 2017, så får du den 6. gang gratis.

Tilbuddet gælder også for nuværende klienter 😊.

See More

Fra 1. september tilbyder jeg terapi hos dig 😊
Læs mere her:

Psykoterapeut Janni Glæsner, MPF, Greve. Psykoterapi tilbydes - også om aften efter aftale. Rabat tilbydes til studerende (SU) og pensionister.
psykoterapeutjanniglæsner.dk
Vi må gøre op med, at mod og styrke kun handler om at arbejde 50 timer om ugen eller løbe en maraton.
jyllands-posten.dk

Håber at I har lyst til at deltage Husk det skal være på siden Det Bedste af Greve
Rigtig god weekend.

Image may contain: 1 person, smiling, ocean, sky, outdoor, water, nature and text
Det Bedste af Greve is at Psykoterapeut Janni Glæsner, MPF..

Låge nr 4 - Mindfulness og terapi

❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️

Tak til det Bedste af Greve for en fantastisk god idé med denne julekalender.

...

Bag dagens låge gemmer sig 2 gavekort a´ 60 minutters psykoterapi eller mindfulness.
Hvert gavekort har en værdi af 500 kr.

En terapisession varer 60 eller 90 minutter. Her fortæller du om din situation, som jeg stiller uddybende spørgsmål til.
Jeg vil støtte dig og udfordre dig. Terapien foregår altid i dit tempo og med respekt for dine grænser.
Jeg vil, alt efter din situation, også inddrage mindfulness-øvelser i sessionen.

Terapi kan hjælpe, hvis du oplever:
*nedtrykthed, tristhed og vrede
*lavt selvværd
*føler angst
*er i krise
*har problemer i familien
*samlivsproblemer
*har mistet en af dine kære
*føler stress, magtesløshed
*er eller har været udsat for vold eller seksuelle overgreb
*andre traumer, omsorgssvigt eller svære oplevelser.

For at være i konkurrencen om gavekort til psykoterapi eller mindfulness skal I blot skrive en julehilsen i kommentarfeltet 🎄
I må meget gerne dele indlægget 😊

Vinderen bliver trukket d 10. dec ca kl 11.

Glæder mig til at møde jer.

Glade julehilsener
Janni Glæsner,
Psykoterapeut, MPF

❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️

Bemærk: Gavekortene kan ikke byttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud. Gavekortene kan bruges indtil den 1. juli 2017.

See More

Julegave idé

I anledning af, at jeg er blevet Certificeret Mindfulness Instruktør den 29. november 2016, vil jeg fejre dette med forkælelse til mine klienter. Både nye og nuværende. Måske kender du en der vil blive glad for et gavekort i julegave – eller måske har du selv lyst til at prøve terapi i det nye år.

I perioden 1. til 31. december 2016 giver jeg flg. tilbud: ...
Hvis du køber et gavekort på f.eks 100 kr. - giver jeg 100 kr. oveni.
Kr. 250 - giver jeg kr. 250 oveni
Kr. 500 – giver jeg kr. 500 oveni – osv.
Maks beløb er kr. 5000 (10 sessioner)
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Praktisk:
Du sender en besked om hvem der skal have gavekortet og din mailadresse - og overfører beløbet via Mobilepay: 21751416 eller kontonr. 4515 11149642
Jeg sender gavekortet som PDF-fil til den mailadresse du har sendt, og du kan printe det ud sammen med kvitteringen.
Gavekortene er gyldige fra 1. januar 2017 til 1. juli 2017.

See More

Husk at min hjemmeside også er mobilvenlig

http://m.psykoterapeutjanniglæsner.dk/

m.psykoterapeutjanniglæsner.dk

Tirsdag den 29. november, blev jeg den stolte indehaver af Instruktørcertifikat i Mindfulness En meget spændende uddannelse, som jeg glæder mig til at bruge. I starten mest som supplement til den psykoterapeutiske værktøjskasse og naturligvis - alt efter situationen i sessionen.

Mindfulness er træning i bevidst nærvær. Mindfulness er bla. meditation, blide yogasøvelser, samtale m.m.

Image may contain: text
Psykoterapeut Janni Glæsner, MPF. updated their cover photo.
Image may contain: sky, ocean, cloud, outdoor, nature and water

Jeg er så heldig, at være blandt de der gemmer sig bag lågerne i årets julekalender

Der er også andre tilbud på vej her på siden

Det Bedste af Greve's photo.
Det Bedste af Greve
1,598 Likes
16 talking about this

No automatic alt text available.
Ålsgårde Børnehave

"Ferietid er Tøffetid" er nu blevet delt 2572 gange og er nået ud til 276,300 mennesker via Facebook. Det betyder, at rigtig mange mennesker har set vores opsla...g - også DR P4. På mandag kl.8 får vi besøg af en journalist, som skal lave et interview med Tine og fem børn. Det skal handle om ferievaner og hvordan børn helst vil holde ferie med deres forældre. Interviewet bliver bragt live i radioen kl.8.40 på DR P4 Kbh - og børnenes del af interviewet bliver enten bragt i nyhederne på P4 eller som små indslag i løbet af mandagen.

Vi glæder os ! Det er da for vildt !!!

See More
Image may contain: text
Ole Amstrup to Støt Læger uden Sponsor

(28.03.2012) De seneste ti år er fremkommet væsentlig ny viden om behandling af psykiske lidelser... http://www.dagensmedicin.dk/…/psykoterapi-bor-erstatte-medi...

Systematiske reviews af terapi og Cochrane-reviews af effekten af hele stofgrupper har gjort det muligt at sætte generelle tal på effekten og farerne ved de forskellige behandlingsmetoder, således at man kan sammenligne metodernes værdi.

Når man ser på effekten, anvender man enten ’number needed to treat’ (NNT)/’number needed to harm’ (NNH) eller ’effect size’ (ES) som effektmål. NNT og NNH defineres som antallet af patienter, der skal behandles, for at én bliver hjulpet hhv. skadet. Et godt NNT er 1-2, et dårligt er 10-20.

ES, Effect size, kan beregnes lidt forskelligt som Cohen’s d, Glass’s, Hedge’s g, men udtrykker altid, hvor mange standard-afvigelser i behandlingsgruppen der er blevet forbedret ved interventionen i forhold til kontrolgruppen. En lille effekt ligger på 0,2, en middel effekt på 0,5 og stor effekt på 0,8.

Alle former for psykoterapi har generelt stor virkning, idet NNT er 1-2 og ES er 0,8-2. Shedler fandt i 2010, at psykodynamisk psykoterapi har den største effekt, da der yderligere er en væsentlig bedring efter terapiens ophør [1].

Leichsenring og medarbejdere fandt i 2004, at psykodynamisk terapi var meget effektiv (NNT=1 og ES=1,17) og mere effektiv end den almindlige psykiatriske behandling (’treatment as usual’) ved en række psykiatriske sygdomme som mild og alvorlig depression, posttraumatisk stress, social fobi, bulimi, anoreksi, borderline og cluster c personlighedsforstyrrelse, somatoforme smerter, alkoholafhængighed og opiatafhængighed [2].

Leichsenring og medarbejdere fandt i 2008 en tilsvarende stor effekt (NNT=1 og ES=1,8) ved psykoterapi ved komplekse psykiatriske lidelser, personlighedsforstyrrelser, kronisk psykisk sygdom, flere psykiske lidelser på samme tid, komplekse depressive lidelser og komplekse angstlidelser [3].

Hele 96 pct. af patienterne var efter behandling bedre end patienterne i kontrolgruppen. Resultatet sandsynliggør, at selv de dårligste skizofrene patienter også kan hjælpes med terapi.

Der er ingen kendte bivirkninger ved psykoterapi [1,2,3], heller ikke i kombination med kropsterapi eller farmakoterapi.

Når det kommer til de gavn-lige virkninger af psykiatriske farmaka har en række Cochrane-reviews det seneste årti vist, at der kun er en lille effekt på det psykiske helbred ved depression og skizofreni, og der er sat spørgsmålstegn ved, om en så lille effekt er de mange alvorlige bivirkninger værd.

Moncrieff og medarbejdere fandt således i 2004 en meget lille virkning (NNT=20 og ES=0,17) for antidepressive stoffer generelt [4].

Turners gruppe fandt i 2008 en lille virkning (NNT=10 og ES=0,31) for de antidepressive stoffer [5]. Adams og medarbejdere fandt i 2007 slet ingen signifikant effekt på det psykiske helbred (’mental state’) for antipsykotiske stoffer ved skizofreni [6]. Derimod var der mange bivirkninger.

Alle undersøgelser har vist mange alvorlige bivirkninger ved alle antidepressive og antipsykotiske stoffer; i gennemsnit får alle patienter mindst 1 bivirkning (NNH=1!).

Selvmord indgår normalt ikke i undersøgelserne af farmaka, men Healys analyse fra 2006 viste, at da psykofarmaka blev indført, steg selvmordshyppigheden hele 20 gange [7]. Qin og Nordentoft viste i 2005, at de fleste selvmord foretages under eller umiddelbart efter psykiatrisk indlæggelse, hvor patienterne som bekendt får psykofarmakologisk behandling [8].

De psykiatriske farmaka har derfor sandsynligvis en stor, selvmordsudløsende tendens.

I 2011 blev der fundet hjertefare og mulighed for overdødelighed ved 14 ud af 17 registrerede psykofarmaka i Danmark [9].

Konklusionen er, at forskningen viser, at psykoterapi kan hjælpe næsten alle psykisk syge, nemlig 19 ud af 20 (96 pct.) og med stor effekt, mens behandling med psykiatriske farmaka kun hjælper meget få, nemlig kun 1 eller 2 ud af 20 (0-10 pct.), og med lille effekt (NNT=10 eller større; ES=0,3 eller mindre), mange bivirkninger og overdødelighed.

Vi giver altså ikke de psykisk syge det bedste behandlingstilbud i dag. Farmakologisk behandling bør generelt omlægges til psykoterapeutisk behandling, også ved depression og skizofreni.

Sundhedsstyrelsen bør gennemføre en reform med grundig information af offentligheden om de nye muligheder for at hjælpe de psykisk syge og med obligatorisk efteruddannelse inden for psykoterapi af lægerne.

Referencer... http://www.dagensmedicin.dk/…/psykoterapi-bor-erstatte-medi…

[1]: The efficacy of psychodynamic psychotherapy
[2]: The efficacy of short-term psychodynamic psychotherapy in specific psychiatric disorders: a meta-analysis
[3]: Effectiveness of long-term psychodynamic psychotherapy: a meta-analysis
[4]: Active placebos versus antidepressants for depression
[5]: Selective publication of antidepressant trials and its influence on apparent efficacy
[6]: Chlorpromazine versus placebo for schizophrenia
[7]: Lifetime suicide rates in treated schizophrenia: 1875-1924 and 1994-1998 cohorts compared
[8]: Suicide risk in relation to psychiatric hospitalization: evidence based on longitudinal registers
[9]: Arytmirisiko ved anvendelse af psykofarmaka. Dansk Cardiologisk Selskab og Dansk Psykiatrisk Selskab 2011

See More
Psykoterapeutisk efteruddannelse åbner nye døre på jobbet - En efteruddannelse i psykoterapi vil for rigtig mange med socialfaglig baggrund bidrage med en ekstra dimension i det daglige arbejde - uagtet om du er pædagog, skolelærer eller jordemoder. For andre er det vejen til et helt nyt arbejdsliv.
fremtidenssundhed.dk

HAVEARBEJDE ER OGSÅ GOD MOTION FOR PSYKEN
Ifølge vores chefpsykolog Michael Danielsen ville det være en god idé at lade havearbejde indgå i et behandlingsforløb.... Ligesom motion kan komme på recept, kunne man sagtens forestille sig, det samme kunne ske med havearbejde i fremtiden.

”Man ved ikke præcis, hvorfor tid i haven er så sundt, men jeg tror, det handler om at komme i en tilstand af balance og forbundenhed til virkeligheden omkring en. Man går ind i en tilstand, hvor man ikke hele tiden er i kontakt med de analyserende niveauer i hjernen, men i stedet lader man tankerne flyve og føler ro,” siger han til Kristeligt Dagblad.

Hvad er jeres erfaringer med havearbejde - giver det ro i sindet?

See More
Haven er et fristed for sjælen. Sådan føler mange, og faktisk er det også underbygget af videnskaben. Idéen om havearbejde som terapi vinder frem
kristeligt-dagblad.dk
Psykoterapeut Janni Glæsner, MPF. updated their profile picture.
June 5, 2016
Image may contain: 1 person, smiling, closeup