Posts

salam..minat untuk dropship barangan kecantikkan & kesihatan jom join group saya...pm ya...

Buang Lemak & Kempiskan Perut seawal 28 hari???
Saya bantu anda bagaimana mengatasi masalah seperti :-

☛ Lemak yang berlebihan di kawasan perut & pinggang
☛ Perut yang buncit dan boroi bagi lelaki yang belum berkahwin ataupun yang telah berumah tangga...
☛ Perut buncit bagi wanita selepas bersalin
☛ Kitaran haid yang tidak lancar & teratur
☛ Sakit ketika datang bulan / senggugut
☛ Sembelit dan masalah pencernaan
☛ Toksin dan angin dalam badan
☛ Selera makan berlebihan

-{{ SLIMMING TUMMY PATCH ADA JALAN PENYELESAIANNYA! }}-

KENAPA PERLU MEMBELI DARI KAMI:
Harga murah.
Kualiti produk yang terjamin.
Produk original dari Korea

berminat???
pm@wsapp-014 5127413-

See More
No automatic alt text available.
Photos
Posts

Berwajah kusam?gelap?parut jerwat?jerawat?jeragatt?????
Nak putih tampa pengelupasan..try set ni..HANYA 7 HRI SHJA!!!!

Produk kollagen
Yg siap dijadikan...
SET 2 PMC
Krim malam pemutih pmc
Krim siang/sunblock pmc
Sabun piramid collagen

HANYA DALAM 7 HARIII.!!!!
Sgt best pkai...
Menjadikan wajah putih
menjadikan wajah bebas jeragat
Menjadikan wajah bebas parut jerawat
Menjadikan wajah bebas jerawat
Menjadikan wajah anjal
Menjadikan wajah bebas kedutan
Menjadikan wajah putih mulus/gebas gebus
Merawat wajah sentiasa menawan tanpa mekappp..

pm@wasapp-014 5127413-

See More
No automatic alt text available.

as salam..dan selamat pagii...semoga hari ini lebih baik dari semalam..amin...

No automatic alt text available.

UUOOLS, INI TESTIMONI FROM SALAH SEORANG OUR STOCKIST K-COLLY. HANYA 2 MINGGU KULIT MAKIN LEMBAB DAN CERAH, ECZEMA GADIS INI DAH HILANG !!!
WOW, AMAZING KAN K-COLLY. 1001 RAHSIA UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHANTAN, PILIHLAH K-COLLY

- selepas 2 minggu guna K-Colly
- ada masalah kulit sejak kecil, tidak boleh sabun atau bedak...
- Kulit muka kering, menggelupas dan tak boleh lama2 di bawah matahari
- Sekarang wajahnya dah berkilau pink2 gitu, tiada lagi kulit kering atau menggelupas

K-Colly Sweet 17 (1.5 JUTA mg)

HARGA :
rm140.00 (sm) rm 145.00 (ss) freegift & freepostage..

berminat???
pm@sms-014 5127413-

See More
Image may contain: 1 person

Inginkan kulit cantik, putih, gebu, halus, bersinar dan tegang??
EMILAY Produk yang wajib anda cuba! Kembalikan keyakinan anda dengan EMILAY

WHITENING CLEAR SPOTS!!

...

EMILAY WHITENING juga telah menembusi pasaran ASIA, AFRIKA DAN AMERIKA.

BEST SELLER DI 26 NEGARA!!

Bentuk : Softgel- emilay mudah diserap oleh tubuh

100% berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan :

1) GRAPE SEED / ANGGUR

2) ALOE VERA

3) PEARL/ MUTIARA

4) RUMPUT LAUT


KHASIAT emilay whitening:

- memutihkan

- menegangkan kulit

- mengurangkan jerawat

- mengurangkan bekas jerawat

- menghilangkan bintik-bintik hitam

- kulit terasa lembut dan kenyal

- awet muda

- mencantik kulit (lebih segar dan sihat)

- antioksidan tinggi

- memudarkan pigmentasi (bintik hitam, parut luka)

- tiada pengelupasan

DOS YANG DIPERLUKAN : 2 x 1 hari (pagi - malam)

Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)

TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL, ATAU ADA GANGGUAN KESIHATAN.

UNTUK KESAN MAKSIMUM PERLU:
*Minum BANYAK3 air kosong min 3 liter dan MAKAN Buah-buahan
*UNTUK KULIT ASIA (kesan pencerahan kulit biasanya dicapai sekitar 1 bulan++ dengan pengambilan secara tetap dan teratur).

BERMINAT :

pm@sms-014 5127413-

See More
Image may contain: 2 people

<< VITAMIN RAMBUT@ SERUM RAMBUT dgn Aloe Vera >>

KINI ANDA TAK PERLU RISAU LAGI
TAK PERLU KELUAR MODAL MAHAL
DENGAN PEMAKAIAN 1-2 BIJI RAMBUT LEBIH SENANG DI URUSKAN

...

SESUAI UNTUK:
- RAMBUT BERBAU BUSUK (BG YG PAKAI TUDUNG)
- RAMBUT ROSAK AKIBAT DIWARNAKAN
- RAMBUT KUSUT DAN GUGUR
- JUGA BAIK SEBAGAI RAWATAN DAN PENJAGAAN RAMBUT SETIAP HARI
Kegunaan :

melembutkan & melembapkan rambut
menyinarkan rambut
rambut mudah diurus
elakkan dari rambut bercabang
merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut
melebatkan rambut
rawat masalah rambut gugur
menghitamkan rambut
melindungi rambut dari sinar UV

Cara Penggunaan :

Selepas bersyampoo, keringkan rambut, putarkan hujung capsule sehingga putus, picitkan ketapak tangan dan sapukan rata pada rambut..biarkan jangan dibilas.
Gunakan sekurang2nya 3-4 kali seminggu untuk kesan yang terbaik.

Isi Kandungan :

Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E, Jojoba Oil, Vit C, UV protector

See More
No automatic alt text available.

SOLID FIBER+VITAMIN C
ader yang diantara anda kat sini yang ada msalah gemok..?makan pil kurus tetap tak kurus?makan pil gebukan skin pun tak der different pun kan...

tau tak kenapa??sebabnyaaa TOKSIN DEGIL yang dah tersimpan bertahun2 lamanya dalam badan termasuk USUS/KOLON...sangat merbahaya...

...Continue Reading
Image may contain: 2 people

Anda nak tahu cara bagaimana nak melenyapkan terus bulu-bulu di badan dengan cara mudah dan murah?

Automatic Tweezer mencabut terus daripada akar tanpa rasa sakit, licin, pantas, mudah, dan semestinya hasil yang lebih bersih untuk jangka masa yang lebih lama!

AUTOMATIC TWEEZER mencabut TERUS DARIPADA AKAR...
Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan!
Tumbuh lebih lambat daripada SHAVE !
30 x LEBIH PANTAS drpd cabutan manual.
Sangat Sesuai untuk lelaki dan wanita
Boleh digunakan di semua bahagian badan.
'
pm@wasapp-014 5127413-

See More
Image may contain: 2 people

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT)
Hanya perlu sarung sekali sahaja...! !! TERBAIK!! TIDAK PANAS!! MUDAH DISARUNG!! SELESA!! BERKESAN!! MANTAP!!

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER (SLIMMING SUIT)
Hanya perlu sarung sekali sahaja...! !! TERBAIK!! TIDAK PANAS!! MUDAH DISARUNG!! SELESA!! BERKESAN!! MANTAP!!

pm@wasapp-014 5127413-

No automatic alt text available.

Sabun Thanaka K.Brothers yg menyegarkan dan dan dapat mencerahkan kulit ini diperbuat daripada adunan herba rahsia yang telah menjadi pilihan wanita cantik dan remaja di Mynamar lebih 100 tahun yang lalu.
Sabun ini adalaha hasil gabungan ekstrak kayu thanaka, limau dan madu bg menghasilkan sabun yang berkualiti yang kaya dengan vitamin E dan C.Penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit lebih cerah, berseri, segar dan sihat.

Ia mengurangkan jerawat dan jeragat. sejenis sabun ...herba yg kaya dgn ekstrak thanaka, vitamin E & C. sabun ini juga dapat membuat anda memiliki kulit berseri secara semulajadi, kelihatan muda & sihat

Kebaikkannya:
* mengurangkan jerawat dan jeragat
*mencerahkan kulit
*menghilangkan rasa gatal pada kulit
*Kulit nampak berseri dan semulajadi
*Kulit kelihatan muda dan sihat

kegunaan :
boleh digunakan pada muka & badan

Kandugan :
coconut oil,sodium hydroxide,thanaka extract,honey extract,lemon extract,nicotinamide, tocopheryl acetate, titanium dioxide,fragrance,aqua

See More
No automatic alt text available.

Sabun Thanaka K.Brothers yg menyegarkan dan dan dapat mencerahkan kulit ini diperbuat daripada adunan herba rahsia yang telah menjadi pilihan wanita cantik dan remaja di Mynamar lebih 100 tahun yang lalu.
Sabun ini adalaha hasil gabungan ekstrak kayu thanaka, limau dan madu bg menghasilkan sabun yang berkualiti yang kaya dengan vitamin E dan C.Penggunaan yang kerap akan menjadikan kulit lebih cerah, berseri, segar dan sihat.

Ia mengurangkan jerawat dan jeragat. sejenis sabun ...herba yg kaya dgn ekstrak thanaka, vitamin E & C. sabun ini juga dapat membuat anda memiliki kulit berseri secara semulajadi, kelihatan muda & sihat

Kebaikkannya:
* mengurangkan jerawat dan jeragat
*mencerahkan kulit
*menghilangkan rasa gatal pada kulit
*Kulit nampak berseri dan semulajadi
*Kulit kelihatan muda dan sihat

kegunaan :
boleh digunakan pada muka & badan

Kandugan :
coconut oil,sodium hydroxide,thanaka extract,honey extract,lemon extract,nicotinamide, tocopheryl acetate, titanium dioxide,fragrance,aqua

See More

PERUT ANDA BUNCIT?? BERLEMAK?? INGIN MENGEMPISKAN PERUT ANDA?? 4 STEP SHAPE Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa. Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari .. teknologi inframerah jauh untuk meningkatkan keb...erkesanan program Pengurusanbadan anda .. Gunakan selama 20 minit ketika menonton tv ataupun bersukan dan bersenam .. anda akan nampak hasil yang positif .. Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer, jangan gunakan zip yg terlalu ketat, biar betul2 ikut size badan dan selesa. Untuk permulaan mengguna jangan guna zip yang terlalu ketat ikut saiz badan kita Bila zip yg digunakan seblm ini longgar baru guna zip yg kedua. Untuk yg perut buncit kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer. Peringatan: Kepada semua pembeli, sila check ukuran pinggang terlebih dahulu sebelum membuat pesanan… Saiz yang sesuai : First Step: waistline 56-65cm Second Step: waistline 64-76cm Third Step: waistline 73-87cm Fourth Step: Waistline 82-98cm

See More

Kini dengan menggunakan cathy doll whitening & pore reducing armpit toner, anda xperlu lg rasa malu atau segan utk mengangkat tangan serta mendedahkan ketiak kerana warna kulit yg tidak sekata....

cathy doll whitening & pore reducing armpit toner :
*Mampu mencerahkan serta memutihkan area bawah lengan / underarms... serta memberi kelembapan di bahagian underarms / bahagian pelipat kaki / siku...
*Boleh digunakan selepas bercukur samada di bahagian kaki mahupun ketiak. Ia akan... melambatkan proses pertumbuhan bulu ketiak & mengetatkan liang roma malah akan melicinkan permukaan tersebut.
*mengurangkan bau yg kurang menyenangkan.

FUNGSI :
Mencerahkan bahagian bawah kulit & tempat2 tersembunyi
Membersihkan sel-sel kulit mati serta memperlambatkan pertumbuhan bulu
Melembabkan kulit
Melicinkan kulit serta sekatakan warna kulit
Mengurangkan serta menghilangkan bau badan yg kurang enak.
Mengecilkan pori2 setelah bercukur.


CARA MENGGUNAKAN :
Picit toner dengan menggunakan kapas & sapukan / lapkan di bahagian bawah ketiak…
Boleh juga di gunakan di bahagian lengan ….
Armpit Toner ini boleh digunakan selepas bercukur..

See More

nak cerahkan ketiak..???
nak cerahkan tempat tersembunyi???
jom cuba armpit&bikini whithening

pm@wasapp-014 5127413

Image may contain: 2 people

HANYA DENGAN RM30.00 SAHAJA ANDA AKAN TAMPIL CERAH PUTIH DENGAN PENGGUNAAN SE KOLAGEN PLUS VTAMIN E..

SET COLLAGEN PLUS VTAMIN E
1 set mempunyai krim siang dan malam serta sabun
FUNGSI:

...


Memutihkan wajah

Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah

Mengecilkan pori-pori

Menganjalkan kulit wajah

Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP 60gm

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM 20gm

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM 20gm

CARA PEMAKAIAN:

Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah

Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.

Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu...

PM@WASAPP-014 5127413-

See More
No automatic alt text available.