Photos
Posts

U anonimnom pismu koje je primio ravnatelj, spominju se Vico i Diego. Diego također dobiva pismo. Iker kaže Vico da bi trebala iznajmljivati svoje usluge nekom časopisu, da bi joj možda vrlo dobro išlo. Diego i Roberta se naguravaju, Alicia ih iznenadi i oni se poljube i pretvaraju da privlače jedno drugo. Alicia ih upozorava da ih ovaj put neće tu...žiti, ali da to više ne rade. Diego kaže Roberti da je siguran da se viđa s dečkom, koji ga je udario i da će saznati o kome se radi. Ravnatelj govori Vico da će zbog njezina imidža lake žene škola biti na lošem glasu i da on to neće dopustiti i zbog toga će je izbaciti. Nico veli Miguelu da su ga pretukli članovi lođe. Mia i njezina grupa imaju audiciju. Mia napravi loš pokret i spotakne se, učiteljica odluči da joj je vrijeme isteklo i da mora ocijeniti i druge. Robertina grupa ima audiciju. Učiteljica ih odabere za koreografsku grupu. Celina je shvatila kakva je Mija i više ne želi biti njezina prijateljica. Dalje će se viđati samo kao kolegice. Diego nalazi Marcelina.

See More
Miguel zatekne Celinu kako pleše i ljutit joj kaže da mu je lagala. Celina mu kaže da je lagala da ne bi mislio ništa loše o Miji, da zapravo želi biti u plesnoj grupi, ali da je za nju važan izgled i da se zbog njega ne bi uklopila u grupu. Miguel joj govori da skupi hrabrosti i kaže Miji da želi plesati u njezinoj grupi. Giovanni uvjerava Diega d...a mora prestati izgledati kao mučenik, jer ga cijela škola ismijava. Celina veli Miji da želi plesati u njezinoj grupi. Mia joj iznenađena odgovori da su probe već dosta uznapredovale. Roberta povjeri Lupiti da njena prijateljica Mija nije dobra osoba, što se vidi iz toga što je učinila Celini. Lupita kaže kako se grozno osjećala kada ju je vidjela kako plače, Jose se nada da će Celina prestati trčati za Mijom i Vico kao pas. Nico kaže Miguelu da mu otac nije doživio nikakav infarkt, da je to bila šala. Nico se uplaši kad ugleda lođino pismo. Miguel čestita Celini što se usprotivila Miji i iako nije lako, tako može vidjeti kakva je zapravo njezina prijateljica. Pascual pita aliciju tko je ostavio pismo bez imena pošiljatelja.
See More
Posts
Mia govori Miguelu da je sigurno nešto htio ukrasti i počinje vikati. Dolaze Vico i Celina. Franco uvjerava Miju da je on pustio Miguela u kuću. Leon kaže Diegu da zna da mu je Tomas ukrao curu i da ga mora istući kako bi skinuo ljagu sa svojeg imena. Roberta kaže Marcelinu da se Fabian ne može vratiti i da ju je zamolio da ga odvede u prihvatiliš...te. Ako ga pronađu u skrovištu, i nju će odvesti njezin otac. Oboje se slože da on ostane i da jako paze. Lođa odluči zasad ostaviti na miru Miguela, ali počinju prijetiti Nicu. Alicia kaže Nicu da su je nazvali i rekli da joj je otac jako loše i da ima dozvolu da odmah izađe. Miguel i Mia ponovno se sukobljavaju.
See More

Diego prima anonimno pismo u kojem piše da su Vico i Tomas par, ali ona ima dečka pa on ispada rogonja. Diego pita Tomasa je li to istina, ali on to niječe. Mia pita Vico je li svjesna što je učinila. Alma uspije uvjeriti ravnatelja da ne izbaci Robertu iz škole. Ravnatelj je neće izbaciti pod uvjetom da krene psihologu. Na izlasku iz škole, nekoli...ko članova lođe pokuša kamionetom pregaziti Miguela. Pomaže mu čuvar, kamionet ga još jedanput pokuša pregaziti. Na sreću, i Miguel i čuvar prolaze bez ozljeda. Fabian zove Robertu da joj kaže da mora na poslovni put i da odvede Marcelina u prihvatilište, jer ga ne može povesti sa sobom. Mia se naljuti na oca, jer joj ne želi vratiti kreditne kartice. Ide k njemu i iznenađena pita Miguela što radi u njenoj kući.

See More

Roberta kaže Diegu da joj se gadi. Pascual objašnjava policiji da je on ravnatelj škole i da ih je sigurno zvao jedan od učenika. Esteban kaže ravnatelju da niti jedan učenik iz četvrtog razreda nije u školi. U baru Mia prigovara Vico zbog toga što je pred Diegom koketirala s Tomasom. Celina je pijana i počinje plesati i skidati se, svi se počinju ...međusobno tući zbog čega stiže policija. Franco ih oslobađa. Alma smatra da su to sve samo tinejdžerski nestašluci. Franco zahtijeva od ravnatelja da više pazi kako učenici ne bi bježali, Alma mu odgovori da to nije zatvor, nego škola i da je jedino važno da su svi dobro. Diego kaže svima da otkucaju Robertu kako ne bi imali problema, jer je ona sve isplanirala. Roberta govori profesoru da je ona organizirala tulum i to s namjerom da nadoknadi Miguelove potrgane stvari. Alma nasamo kaže Roberti da je ponosna na nju, jer se bori za svoje ideale. Giovanni se povjeri Diegu da mu Tomas želi oteti Vico.

See More

1. Todos los que aman rbd un apretón como se

oce tko da mu reklamiram stranicu ?

oce tko kwiz o ja napisem na spanjolski a vi morate prevest ?

ima li tko zelja mi bbs ?ljanje slika kwizova itd.
traze se admini.............
ali samo za postavljanje slika kwizova itd..
ja gl.adminka postavljam epizode.....

Jose kaže Roberti da je u dosjeima koje joj je donio Marcelino, njezina cijela priča iz sirotišta u kojima je bila, ali da je od osobe koja ga je dovela u školu ostao samo potpis. Roberta će uz pomoć kopije potpisa saznati i pobrinuti se da im ne propadne večerašnji tulum. Mia predbacuje Miguelu što joj je rekao da je histerična. Miguel joj odgovar...a da je obična razmaženka, koja živi u svijetu mašte i koju će stvarnost, kada je otkrije, jako boljeti. Miguel na bazenu nađe kutiju u kojoj su podaci o učenicima stipendistima, koji su doživjeli nesreću. Govori Nicu da se neće samo tako izvući. Roberta uvjerava prijatelje da odu u bar zbog čega bježe iz škole. Marcelino promijenjenim glasom zove policiju, koja nalazi Pascuala i Estebana kako kruže po školi. Obojica se daju u bijeg, ali ih policija zaustavlja u baru. Diego kaže Roberti da će mu platiti za to što ga je napravila budalom pred njegovim ocem i nastoji je poljubiti. Ona ga odbije, a on tvrdi da zna da joj se sviđa.

See More

Pascual sarkastično govori Roberti da te igračke nisu za njene prijatelje, jer su oni već odrasli. Roberta i Mia mole Lupitu da se vrati u školu, a Mayra im kaže kako je ona otputovala sa svojim roditeljima. Roberta joj ne vjeruje i smišlja s Mijom plan kako bi je izvukle van. Počinju se svađati i Lupita izađe, odvodi ih do svoje sestre i kaže im k...ako ona pati od Downova sindroma. Smatra da bi trebale biti prijateljice i ne svađati se oko gluposti. Mia i Roberta je nagovaraju da se vrati u školu. Miguel kaže Nicu da lođa postoji, da su ga u skladištu istukli i prijetili mu da će ga ubiti ako se ne izgubi. Vico kaže Miji da je izašla s Tomasom kako bi osvetili Diega i da joj nije ništa rekla samo zato da joj ne naudi. Miguel na svojem krevetu nalazi kuvertu s porukom u kojoj mu je zakazan sastanak na bazenu.

See More

Miguel nađe svoj potrgani školski pribor na krevetu i jedan papir s otiskom dlana. Iker mu kaže kako je odabran za lođu. Izvan sebe Miguel mu govori da ga nitko neće izbaciti iz škole, tuži se ravnatelju, ali ovaj mu tvrdi da lođa ne postoji. Leon dovodi nekoliko pasa i kaže Roberti da će tražiti dijete i dokazati da Diego nije lagao, ali jedan od ...pasa napada Josea. Roberta kaže Joseu kako se divi njenoj hrabrosti, jer ona nikada ne bi riskirala da je ugrize jedan od tih pasa. Jose misli da je lakše podnijeti bol nego da pronađu Marcelina i odvedu ga u sirotište. Mia kaže Vico da je lagala da se nalazi s Diegom, jer je on bio s njom. Jose kaže Miji da je Lupita otišla iz škole, jer nije izdržala toliki cirkus. Mayra smatra da Lupita čini pogrešku što napušta školu. Ravnatelj među Robertinim stvarima nalazi loptu i dječju jaknu te je pita kome pripadaju.

See More

Miguel poljubi Miju i oboje ostaju zatečeni. Mia mu predlaže da ostave jedno drugo na miru, jer on za nju ne postoji. Miguel to prihvaća zato što za njega ni ona ne postoji. Diego otkriva ravnatelju da Roberta skriva dijete. Kada je ravnatelj ispituje, ona tvrdi da ništa o tome ne zna, da to nije prvi put da je Diego optužuje za nešto i krivo je pr...osuđuje. Usto ju je nastojao nagovoriti da ne preda svoj esej o etici. Marcelino se skriva u napušteni kamion, Roberta mu obećaje donijeti neke stvari. Profesor etike dolazi na sat, kaže da je pročitao radove i da mu se svidio Robertin te je moli da ga pročita. Stiže Leon i Roberta postane nervozna, ali ipak čita svoj rad. Roberta kaže Leonu da je napisala ono što je vidjela, jer Diego uvijek bez posljedica radi što želi. Ravnatelj dobije novi auto. Ismijavajući ih, kaže kako će reći svojoj majci da pošalje ravnatelju jahtu da je ne bi izbacili iz škole. Leon je upozorava da se ne poigrava s Diegom. Miguel u svojoj sobi nalazi papir s oznakom lođe.

See More

Roberta, Miguel, Nico i Jose pridružuju se Mijinoj koreografskoj grupi. Roberta kaže učiteljici da bi htjela imati svoju vlastitu miješanu grupu i učiteljica to prihvaća. Franco govori Peteru da se jedan njegov poslovni partner prezivao Arango te da o njemu više ništa ne zna. Smatra da je zanimljivo da Miguel nosi isto prezime te da je njegov otac ...tragično preminuo. Giovanni upozorava Pilar da će se pokajati ako nastavi pisati o njemu u anonimnim pismima. Diego pokuša zastrašiti Robertu kako ga ona ne bi spominjala u svojem eseju za etiku. Diego upozorava Robertu da promijeni temu svojega rada ili će ravnatelj saznati da u svojoj sobi skriva dijete. Celina kaže Miguelu da treba izbjegavati probleme i mora biti neprimjetan, jer ga mogu uhvatiti za kandidata za lođu. On misli da njih dvoje pripadaju različitim svjetovima, da je on takav kakav jest i da se neće promijeniti. Mia optužuje Miguela da je uhodi, a on joj odgovori da ona nije toliko važna da bi je uhodio.

See More

Roberta i Mia ponovno se sukobljavaju zbog toga što svaka od njih želi nametnuti svoj glazbeni stil za koreografiju. Celina osjeti ljubomoru kada ugleda Robertu kako ljubi Miguela u obraz. Ljut, Miguel kaže Celini kako mu je Roberta prijateljica i kako ga guši njena ljubomora. Jose i Roberta stavljaju Marcelina u kantu s prljavim rubljem. Mia se na...ljuti kada sazna da je Miguel došao u njenu kuću i moli oca da joj obeća da ga više nikada neće pozvati u kuću niti razgovarati s njim. Francu se učinio kao dobar mladić. Ravnatelj otkriva da je Miguel ušao u kuću Franca Coluccija služeći se lažima te ga želi kazniti. Miguel je to učinio, jer je želio Francu otkriti svoje sposobnosti i kako bi ga zaposlio. Franco kaže ravnatelju da ne kažnjava mladića, koji samo želi napredovati.

See More