Photos
Videos
ALDE - PNL at work (2)
5
O arhaica justificare pentru violenta domestica in Rusia spune ca: daca te bate, te iubeste! Asa mi-am inceput pledoaria, in aceasta saptamana care sta sa se incheie, din Parlamentul European cu privire la problematica decriminalizarii violentei domestice din Rusia. Daca nu exista oase rupte sau organe vatamate, victimele, in cazul de fata, femei si copii, sunt condamnate la tacere de aceasta lege incacceptabila. 14.000 mii de femei sunt omorate anual "de dragostea" sotului, 40% din crimele violente in Rusia se petrec in sanul familei. Si putem prezenta date la nesfarsit. 36.000 de femei sunt batute in fiecare zi in Rusia, iar anual 26.000 de copii au aceeasi soarta. O soarta de care si noi suntem raspunzatori. E usor sa ridici din umer si sa abdici in fata unor politici irationale, dar ceva trebuie facut. Fie prin dialog politic, fie prin sustinerea ONG-urilor de acolo, oricat de dificl ar fi... Dreptul la viata si la demnitate nu poate sau nu ar trebui sa poata fi abrogat de nicio lege.
21
Concluziile de dupa dezbaterile pentru o mai buna reglemntare a normelor de sanatate si siguranta la locul de munca. E nevoie de mult mai multa vointa politica si de mai putin lobby atunci cand vorbim despre masuri preventive, pentru a putea reduce riscurile la care sunt supusi angajatii care lucreaza cu/sau in preajma unor substante periculoase, cu potential cancerigen crescut! #Euractiv
7
Posts
No automatic alt text available.
Misión de Observación Electoral de la Unión Europea Paraguay 2018
Community Organization
Misión de Observación Electoral de la Unión Europea Paraguay 2018 is in Asunción, Paraguay.
8 hrs

Mañana domingo 22 de abril, jornada electoral, la jefa de la Misión de Observación Electoral de la Unión Europea Paraguay 2018, Renate Weber, compartirá con lo...s medios de comunicación unas primeras impresiones sobre el desarrollo de la jornada electoral.

See More

Am vorbit astazi intr-un interviu despre eforturile depuse in cadrul misiunii #UE de observare a alegerilor din Paraguay, pe care o conduc, despre efectele si implicatiile ei, despre cum se face si ce inseamna de fapt monitorizarea procesului electoral, alaturi de o echipa numeroasa, dar si despre raportarea societatii la acest ciclu electoral. Le-am transmis celor de aici, ce le spun si celor de acasa de fiecare data! Alegerile nu sunt doar despre intentii civice, ci despre actiuni concrete. Mergeti la vot, nu va limitati doar la a vorbi despre asta.
#Elecciones2018 #MOEUEPY18

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by GEN
264 Views
264 Views
GEN

La Misión de Observación Electoral de la Unión Europea se encuentra al completo en el país para las elecciones del domingo y tuvimos la oportunidad de hablar con Renate Weber sobre su trabajo en nuestro país.

The European Union electoral observation mission is fully in the country for Sunday elections and we had the opportunity to talk to Renate Weber about his work in our country.
Translated