Photos
Videos
VOJVOĐANSKI DERBI U SEHA LIGI Nakon godinu dana pauze, Srbija će ove sezone imati dva predstavnika u regionalnoj SEHA ligi, novosadsku Vojvodinu i pančevački Dinamo, kome će ovo biti prvo učešće. Susret naša dva kluba imaćemo priliku da gledamo već u prvom kolu. Utakmica se igra večeras od 19h u SC Slana bara, a ulaz je slobodan. Puno sreće i uspeha u ovom međunarodnom takmičenju želimo i jednoj i drugoj ekipi!
52
I najstarije igračice Ž16 su izašle na teren i započele zagrevanje za utakmicu, koju igraju protiv reprezentacije Zapada. Ovde možete pratiti dešavanja uživo...
95
28
Posts
Rukometni savez Vojvodine added 3 new photosfeeling proud with Jovica Nikolic and 6 others.
13 hrs

RUKOMETNI SAVEZ VOJVODINE PODRŽAO RAD GRADSKOG RUKOMETNOG SAVEZA NOVOG SADA

Na svečanoj dodeli priznanja najboljim klubovima i pojedincima sa teritorije GRS Novi Sad, predsednik UO RSV, Borislav Perović, uručio je predsedniku UO GRS Novi Sad, Vitomiru Vučkoviću, plaketu u znak zahvalnosti za ostvarivanje zajedničkih ciljeva i doprinos razvoju i afirmaciji rukometa u Novom Sadu, pa tako i na teritoriji AP Vojvodina.
Predsednik Perović se obratio prisutnima i rekao da je GRS Novi Sad jedan od najbolje organizovanih saveza u okviru RSV, koji ima veliki broj aktivnosti i koji na pravi način pomaže svojim klubovima.

Image may contain: 2 people, people standing, suit and indoor
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 13 people, people standing, shoes and indoor

SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA UO RSV ZA JAVNOST

Predsednik UO RSV, Borislav Perović, oglasio se u ime Rukometnog saveza Vojvodine, saopštenjem za javnost, izdatim povodom odluke EHF-a, koju je prihvatio RSS, a odnosi se na zabranu intoniranja nacionalnih himni i prikazivanja državnih obeležja na kvalifikacionom turniru za svetsko prvenstvo, koje treba da igraju juniorke u Kragujevcu.

Image may contain: text