Photos
Videos
VOJVOĐANSKI DERBI U SEHA LIGI Nakon godinu dana pauze, Srbija će ove sezone imati dva predstavnika u regionalnoj SEHA ligi, novosadsku Vojvodinu i pančevački Dinamo, kome će ovo biti prvo učešće. Susret naša dva kluba imaćemo priliku da gledamo već u prvom kolu. Utakmica se igra večeras od 19h u SC Slana bara, a ulaz je slobodan. Puno sreće i uspeha u ovom međunarodnom takmičenju želimo i jednoj i drugoj ekipi!
52
I najstarije igračice Ž16 su izašle na teren i započele zagrevanje za utakmicu, koju igraju protiv reprezentacije Zapada. Ovde možete pratiti dešavanja uživo...
95
28
Posts
Rukometni savez Vojvodine is feeling motivated.
18 hrs

PREDSTAVLJAMO VAM FINALISTE

Osim SEHA lige i domaćeg prvenstva, ova dva tima odmeriće snage i u finalu Kupa Vojvodine.

Drugi klub koji će igrati u finalu, osnovan je, takođe, pre 70 godina, a trofej nacionalnog Kupa osvojio je čak četiri puta.

...

RK Vojvodina prvi put će nastupiti u regionalnom kupu, s obzirom na novi format Kupa Srbije. Na putu do finala Novosađani su eliminisali subotički Spartak Vojput i Jabuku.

U domaćem prvenstvu, Vojvodina je na putu da osvoji šestu titulu zaredom, a da li će novi trener Kasim Kamenica uspeti da riznicu trofeja ovog kluba upotpuni peharom Kupa Vojvodine?

Saznajte u Odžacima, 21. februara.
Srećno!

See More
Image may contain: 16 people, people smiling, people playing sports
Rukometni savez Vojvodine is feeling motivated.

PREDSTAVLJAMO VAM FINALISTE

Priliku da odbrani titulu pobednika Kupa Vojvodine, dobio je klub koji ove godine obeležava čak sedam decenija postojanja.
Superligaš i predstavnik Srbije u regionalnoj ligi, RK Dinamo iz Pančeva, beleži zapažene rezultate i sigurnim koracima korača ka ostvarenju svojih ciljeva.

...

Pre devet godina, ovaj klub je, takođe, postao prvak najmasovnijeg takmičenja naše pokrajine. Na mestu trenera bio je aktuelni šef struke, Ivan Petković, a kapitensku traku je tada, kao i danas nosio Branko Radanović. U redovima Pančevaca nalazi se i Ivan Distol, koji kao pojedinac ima najviše osvojenih trofeja Kupa Vojvodine.

Da li će se istorija ponoviti i doneti žuto-crnima novi trofej?

Još pet dana do finalne utakmice i odgovora.

Srećno!

See More
Image may contain: 17 people, people smiling, basketball court