Photos
Posts

mohon sebarkan ya...terima kasih

No automatic alt text available.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

kepada warga Kluang yang mencari rumah sewa di area2 Kg Dato Abdul Rahman Yassin, Kluang, Johor ( Jalan Derumun).

Ciri-ciri rumah:

...

-rumah banglo satu tingkat.
-rumah tanah lot.
-ada 4 bilik.
-kondisi rumah yang baik.
-kawasan yang luas.
-ada parking lot.

sebulan: RM 450-600 ( boleh dirunding)
Deposit 2 bulan + api/air = RM 1000.

Dialu-alukan kepada yang sudah berkeluarga.

Contact me: saiful ( 017-7961786)

kalau boleh yang menyewa tu boleh bayar tepat pada tarikh dan tidak bertangguh...

siapa cepat dia dapat...

See More
Posts

Tahniah kepada ex-student yang berjaya masuk ke IPTA. Selamat menghadapi cabaran yang baru.

Selamat Hari Guru diucapkan terutama bagi Guru-guru di SmkSaj.

SSAJ merupakan Sekolah Menengah Kebangsaan Pertama di daerah Kluang....banyak melahirkan pemimpin2 terulung di Kluang...

Selamat petang warga SSAJ...saya admin baru kat sini....just called me...admin epol...)..apa cer?

Selamat pagi semua! mulakan segala kerja hari ini dengan senyuman

Topik hari ini: Student yang baru abes spm & stpm, apa je program yang korang wat sekarang? Menggangur or bekerja?

Rasenya dah lama page ni xaktif. Nway kepada sesape yang berminat untuk jadi admin ley la hubungi saya k. Sori sebab dah lame xaktif. Ada prob yang xdpat dielakkan. So jom kita aktifkan page nie balek

SELAMAT HARI MALAYSIA...

terima kasih :) adalah mustahil untuk compile semua video response, mahupun meletakkan semua link penghantar. saya bukan orang tv tiada assignment dan projec...
youtube.com
About KLUANG story - CINEMATOGRAPHY http://www.facebook.com/event.php?eid=198444856858227 Currently preparing to shoot a "About KLUANG story" of the video (non-commercial). Content is the performance of the local residents on Kluang lifestyle / street,...
vimeo.com

Tahniah kepada pelajar-pelajar yang berjaya dalam SPM tahun ini. Kepada yang tidak berjaya jangan putus asa, anda masih ada peluang untuk berjaya. Kegagalan dalam spm bukan bermakna hidup anda berakhir. Teruskan usaha anda kerana peluang itu sentiasa untuk anda.

SSAJ MAULIDUR RASUL pada 5 Mac 2011
Result SPM keluar 22 Mac 2011

Kepada semua pelajar STPM 2010, keputusan bakal keluar pada 21 Februari ini. Setinggi tahniah kepada pelajar yang berjaya. Kepada pelajar yang tidak berjaya, jangan berputus asa, anggap la bahawa apa yang berlaku itu ada hikmah disebaliknya.

Tahniah kepada Rumah Iskandar kerana telah berjaya memenangi Kejohanan Merentas Desa Tahun 2011. Kepada yang yang kalah jangan putus asa dan berkecil hati, tetapi tingkatkan lagi usaha dalam merebut gelaran JUARA dalam kejohanan sukan akan datang. MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!!..