Photos
Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Rifqi Nurisa
· October 9, 2014
Sy pengguna setia sabun hijau...
Bl mslah encima ank sy dpt diatasi...
Mmg jatuh cinta dgn sabun ni...
Tq Allah
Posts
No automatic alt text available.
Sabun Marine Essence

[ Full Set Face & Body ]

Masih tidak terlewat untuk kita mencantikkn muka, melicinkan kulit, menghilangkan gatal2, panau, kurap, kudis dll..

Malukan rasanya bil...a dah pakai baju raya cecantik tapi masih ada yang mengganggu kita sebab BAU BADAN TERLALU KUAT,

SABUN MARINE ESSENCE boleh membantu agar tiada lagii BAU BADAN..

Dapatkan set FACE & BODY dengan harga yang sangat2 ISTIMEWA dari kami!

PM/Whatsapp 012-7237367

See More
Image may contain: 1 person
Sabun Marine Essence

Berkesan untuk hilangkan bau badan, bau peluh, bau tengit dengan sabun marine..

100% guarantee.!!!

Ready stock....
Dapatkan segera!
PM/Whatsapp 012-7237367

See More
Posts

Assalamualaikum.
Selamat pagi korang!

Saya doakan, Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang berkat, dipermudahkan segala urusan yang baik dan sentiasa positif dan optimis dalam berfikir.

...

Aamiin.

See More

Kemam jew gebu-gebas
Mulus, putih 1 badan Uolssss
Pipi pinkish2 tak perlu Blusher
Ibu hamil pon Selamat amalkan
Harga mampu milik jer

...

PM admin skrg!!

See More
Image may contain: 2 people, selfie and closeup

MERDEKA SALE!!

WOW! Ketiak Wangi Tanpa Deodorant

Atasi Masalah Ketiak Berbau, Gelap...
Eczema, Ruam dan Jerawat
Sesuai untuk Kulit Sensitif

BERITA BAIK! STOK Sabun Marine Essence @ nama glamor Sabun Ketiak siap sedia untuk anda miliki.

Jom pilih2 nak set yang mane..

PM/WHATSAPP 012-7237367

See More
No automatic alt text available.

Berkesan untuk hilangkan bau badan, bau peluh, bau tengit dengan sabun marine..

100% guarantee.!!!

Ready stock....
Dapatkan segera!
PM/Whatsapp 012-7237367

See More
Image may contain: 1 person

Berkesan untuk penjagaan MISS V. Pembersih PB FEMI 9 INTIMATE WASH yang bersifat lembut dan mengharumkan MISS V. Ia juga memberi keselesaan kepada anda terutama ketika datang bulan (PERIOD). Selain itu, ia bertindak sebagai agen pembersih dan merapatkan dinding MISS V. Dengan penggunaan yang kerap, ia dapat melindungi dan menghapuskan bakteria akibat pertumbuhan mikroorganisma dan bakteria pada MISS V.

KELEBIHAN PB FEMI 9 INTIMATE WASH:
- menghilangkan bau MISS V yang tida...k menyenangkan dan memberi keselesaan.
- mengekalkan keseimbangan PH kulit.
- membantu mengelakkan keradangan di sekitar MISS V disebabkan oleh bakteria dan mikroorganisma.
- sesuai untuk kulit yang sensitif dan ibu baru bersalin.
- merapatkan dinding MISS V.

BAHAN_BAHAN Utama :
1. MANJAKANI - menegangkan dinding faraj yang kendur.
2. VITAMIN E - agen anti-pengoksidaan yang menyembuhkan luka, melambatkan proses penuaan dan mempercepatkan pemulihan sel-sel baru.

Apa tunggu lagi..

CALL, PM, Text KAMI sekarang!

✆ SMS / Call / Whatsapp ► 012-723 7367

FAST ACTION, FAST RESULT

See More
Image may contain: text

Rimas dengan B A U rambut selepas seharian bertudung???
Masalah K E L E M U MU R yang T E R U K???
Rambut G U G U R & B E R M I N Y A K???
Pening memilih produk shampoo T E R B A I K & H A L A L???
Kini anda tidak perlu runsing memikirkan masalah ini kerana MARINE ESSENCE NOUSRISHING SHAMPOO akan membantu anda mengatasinya.

...

KANDUNGAN UTAMA
1) Garam buluh
2) Pheno-SFE (Ekstrak Teh Pu-erh)
3) Ekstrak Biji Benih Kapas
4) Protin Susu
KEBAIKAN PRODUK
1) Merawat rambut r o s a k
2) Merawat k e l e m u m u r
3) Merawat rambut r o s a k
4) Merawat rambut dan kulit kepada yang b e r m i n y a k
5) Merawat rambut k e r i n g
6) Merawat rambut g u g u r
7) Menjadikan rambut sihat bersinar
8) Melindungi akar rambut
9) Menggalakkan pertumbuhan rambut
10) Haruman Aromaterapi yang menyegarkan
11) Tanpa sabun
12) Tanpa paraben
13) Tanpa SLES
14) Anti--b a k t e r i a
15) Anti--o k s i d a

MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO
Dicipta dengan menggunakan ramuan semula jadi dan teknologi terkini, Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo membantu anda untuk membersih, menyihatkan dan memberi kelembutan serta kelembapan kepada rambut dan kulit kepala setiap kali digunakan.

Apa tunggu lagi..

CALL, PM, Text KAMI sekarang!

✆ SMS / Call / Whatsapp ► 012-723 7367

FAST ACTION, FAST RESULT

See More
Image may contain: 1 person
Sabun Marine Essence added a new photo.
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, sky and text
Azizan Osman

Orang yang berjaya dalam kehidupan mereka ialah orang yang sentiasa bertindak pantas!

www.azizanosman.com

#TeamAzizan

[ Full Set Face & Body ]

Masih tidak terlewat untuk kita mencantikkn muka, melicinkan kulit, menghilangkan gatal2, panau, kurap, kudis dll..

Malukan rasanya bila dah pakai baju raya cecantik tapi masih ada yang mengganggu kita sebab BAU BADAN TERLALU KUAT,

...

SABUN MARINE ESSENCE boleh membantu agar tiada lagii BAU BADAN..

Dapatkan set FACE & BODY dengan harga yang sangat2 ISTIMEWA dari kami!

PM/Whatsapp 012-7237367

See More
No automatic alt text available.

Didiklah hati kita untuk bersangka baik dengan orang lain..

Assalamualaikum & Selamat pagi

#SalamRamadhan5

Image may contain: flower, plant, text and nature

Salam Ramadhan buat semua

No automatic alt text available.

Assalamu'alaikum Wbt,

- Soul Reflection -

Kita tahu apa yg kita inginkan. Jgn "tamak" utk memiliki semua perkara sekaligus. Setiap pilihan yg hendak dibuat, pasti ada yg perlu dikorbankn.

...

When we make any choices, the sacrifice is the options we forgo, as well as the "cost" of our choice....Sometime it's painful to make sacrifice but only us know what is the best for us and no one can make the choice for us, only us!.... Don't forget to ask Allah's guidance & whatever our choices are pls make sure it is good for not only our life in this world, but it's better for our life in Akhirat....

See More
No automatic alt text available.

HEBATNYEEEE SABUN MARINE ESSENCE!!!!

Kita dah tengok banyak testimoni regarding Marine Essence kan.. So don't worry kalau nak consume product ni sebab tenyata selamat dan berkesan based on original experience.

Tak perlu risau dengan chemical yang merbahaya.

...

Ready stock.
Dapatkan segera!
PM/Whatsapp 012-7237367

See More
No automatic alt text available.

Assalamu'alaikum Wbt,

- Soul Reflection -

Kita akan sentiasa berada di persimpangan, yg mana kita harus membuat keputusan, lebih2 lg keputusan melibatkn masa depan.

...

Before making any decisions, get the feedback from family & friends and learn from the past experience. Don’t assume we “know” how things are going to turn out. Ask....but Over-thinking and compulsively analyzing a decision doesn’t help much either... So start with what in our mind but also listen to our heart and ask Allah's guidance...

See More