Photos
Posts
Sana updated their cover photo.
Image may contain: outdoor
Sana updated their profile picture.
Image may contain: 1 person
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Posts

Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Tomi Kuosmanen työskenteli vuosia Fidan kehitysyhteistyöprojekteissa köyhissä maissa ja kohtasi loputtomiin kurjuutta. Hän on ylpeä siitä, miten hyvin Suomi on selvinnyt kymmenistä tuhansista turvapaikanhakijoista.

- Meidän täytyy tehdä pienillä resursseilla mahdollisimman paljon hyvää, Kuosmanen toteaa.

Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Tomi Kuosmanen työskenteli vuosia Fidan kehitysyhteistyöprojekteissa köyhissä maissa ja kohtasi loputtomiin kurjuutta. Häntä häiritsevät turvapaikanhakusysteemin väärinkäyttäjät, joihin kuluu paljon rahaa ja resursseja.
sana.fi

Kuka päättää, millaista keinoälyä ihmiskunta kehittää? Voiko robotti olla myötätuntoinen tai muuten ihmisen kaltainen? Uusimmassa Sanassa pohditaan, onko keinoäly ihmiskunnalle uhka vai mahdollisuus.

Robotti Sophia keskustelee toimittajien kanssa televisiossa ja kertoo haluavansa oppia ohjelmoimaan itsensä. Kuka päättää, millaista keinoälyä ihmiskunta kehittää?
sana.fi

Leena Broman kadotti lapsuudenystävänsä Lenen vuosikymmeniksi. Kauan kaivattu ystävä löytyi lopulta Saksasta. Lue tarinan käänteet Sanasta 6/2018.

Vivamon johtaja Leena Broman odottaa vanhan ystävänsä Lenen kohtaamista. Mikä johti kerran erottamattomat ystävykset erilleen lähes puoleksi vuosisadaksi? Ehkä totuus tapahtumien ja tunteiden kulusta selviää jo ennen ystävänpäivää.
sana.fi

Ystävänpäivä lähestyy! Lue koskettava tarina Anne Majurin ja etiopialaisen Isak-pojan ystävyydestä Sanan verkkosivuilta. Ystävyyteen ei tarvita yhteistä kieltä eikä aina edes sanoja, sillä sydämellä kuulee paremmin.

Kuuro etiopialainen Isak-poika valloitti tiensä Anne Majurin sydämeen. Heidän välilleen syntyi ystävyys, joka on ylittänyt kaikki raja-aidat ja muuttanut molempia.
sana.fi

Sotilaspapit eivät ole vain suomalainen ammattikunta. Parhaillaan Suomessa kokoontuu noin 80 johtavaa sotilaspappia 33 maan asevoimista. Mukana on myös imaameja, rabbeja sekä uskonnottomien henkisestä huollosta vastaavia niin sanottuja humanisteja.

Suomen puolustusvoimat isännöi tällä viikolla harvinaislaatuista kokousta ja juhlii samalla maamme sotilaspapiston 100-vuotista toimintaa.
sana.fi

Tänään puhujavierailulla muutamat kysyivät, saako ystävänpäivätarjouksella tilata Sanan itselleen. Kyllä saa! Tee itsellesi lämminsydäminen ystävän teko ja tilaa viikkolehti kotiin 25 eurolla 3 kuukaudeksi t Heli Karhumäki

Image may contain: flower, plant, text and nature
Heli Karhumäki

Hei, yllätä ystäväsi ystävänpäivänä Sanalla! Sen rohkaisevat tarinat tuovat hänen arkeensa voimia ja toivoa joka viikko. Tee tilaus tästä http://www.sana.fi/san...a/tilaa_sana/ystavanpaivatarjous_2018 ystävänpäivän tarjoushintaan 3 kuukautta 25 euroa. Talleta tästä sitten onnittelukortti kuvana ja lähetä se ystäväsi seinälle tai yksityisviestinä.

See More
Sana updated their profile picture.
Image may contain: 1 person

Miten tuleva arkkipiispa pitäisi Suomen kristillisenä?

How does the future Archbishop Think Finland's Christian?
Translated
Suomi on kulttuurijuuriltaan vahvasti kristillinen maa, mutta kansalaisten katsomukset kirjavoituvat monien aatteiden ja uskontovaikutteiden keskellä. Pyysimme evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispaehdokkaita pohtimaan, millä keinoin he pitäisivät Suomen kristillisenä.
sana.fi

Hiippakuntasihteeri Mirca Kukkasniemen mielestä kirkon ei pitäisi näyttää vain sisäsiistien ja hyvin käyttäytyvien kansalaisten paikalta.

– Toimimme aidoimmillaan Jumalan työssä silloin kun olemme toisillemme rakastavia lähimmäisiä. Hyvään vastataan hyvällä, välittämiseen välittämisellä ja antamiseen kiitollisuudella, hän sanoo.

Kirkon toimintatila esimerkiksi päiväkodissa ja koulussa kaventuu, mutta samalla avautuu uusia mahdollisuuksia, rohkaisee Lapuan hiippakuntasihteeri Mirca Kukkasniemi. – Kristittyjen on nyt vain käärittävä hihat, ettei kirkon sanoma kuole tässä maassa.
sana.fi
Sana updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, text
Sana updated their cover photo.
Image may contain: flower, plant, text and nature

Hei, yllätä ystäväsi ystävänpäivänä Sanalla! Sen rohkaisevat tarinat tuovat hänen arkeensa voimia ja toivoa joka viikko. Tee tilaus tästä http://www.sana.fi/sana/tilaa_sana/ystavanpaivatarjous_2018 ystävänpäivän tarjoushintaan 3 kuukautta 25 euroa. Talleta tästä sitten onnittelukortti kuvana ja lähetä se ystäväsi seinälle tai yksityisviestinä.

Hey, surprise your friend on Valentine's day with a word! Its encouraging stories bring the strength and hope of his life every week. Make an order for this http://www.sana.fi/sana/tilaa_sana/ystavanpaivatarjous_2018 Valentine's day offer for 3 MONTHS 25 euros. Then deposit this greeting card as a photo and send it to your friend's wall or private message.
Translated
Image may contain: flower, plant, text and nature

Asterixin luoja, ranskanjuutalainen sarjakuvanero René Goscinny pelastui natsien käsistä.

Ranskanjuutalaisen sarjakuvaneron René Goscinnyn tarina kiehtoo ihmisiä yhtä paljon kuin hänen luomansa kuuluisat sarjakuvahahmot.
sana.fi
Sana updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, text