Photos
Reviews
4.6
19 Reviews
Tell people what you think
Victor Hack
· November 2, 2016
in 1955 cand am fost acolo elev- era o scoala relativ noua, pentru acel timp- chiar moderna. o etapa frumoasa in viata mea! doamna Sdraila mi-a fost invatatoare - un om de exceptie!
Fernando Cătănoiu
· October 11, 2016
Nu avem voie cu telefoane
Videos
serbare
15
13
Mos Craciun Exista
19
5
Posts
Elevii şi profesorii nu vor face cursuri, miercuri, când este Ziua Mondială a Educaţiei, rămânând la latitudinea unităţilor de învăţământ modul în care vor fi organizate activităţile în acestă zi. Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului a fost stabilită de UNESCO pentr...
stirilernl.ro

Festivitate de deschidere a noului an școlar 2016/2017 va avea loc la ora 9.00

Posts

Elevul Manica Robert din clasa a 2 C a obtinut locul 1 la Cursa copiilor Petrom Half Marathon, categoria 7-8 ani.Felicitari!!!

Image may contain: 3 people
Image may contain: 9 people
Image may contain: 2 people

Suntem mandri de voi!!!

Image may contain: 5 people, indoor

Maine, 19.01.2015 se reiau cursurile!!!!!

Maine, 18.01.2016, nu se fac ore de curs!

No automatic alt text available.

Scoala gimnaziala nr. 135 le ureaza tuturor elevilor, profesorilor si parintilor un an nou fericit, plin de impliniri, sanatate si note mari! Ne vedem pe 11 ianuarie cu temele facute!

În numele elevilor din scoala nr.135, aş dori să o felicit pe Briana Manica. Imi face o deosebită plăcere să iti adresez cele mai calde felicitări pentru alegerea în înalta funcţie de Preşedinte al scolii generale nr.135 şi să iti urez succes deplin în acţiunile pe care le veţi întreprinde în exercitarea mandatului care v-a fost încredintat!
Multumim elevilor ca au fost prezeniti la vot 87,31%. Briana Manica a fost votata de 227 de elevi si Bianca Tecoanta a fost votata de 69 elevi

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Adriana Matache
885 Views
885 Views
Scoala nr. 135 "Stefan cel Mare" added a new photo — feeling lovely with Briana Robert.
Image may contain: 1 person, standing and text
Scoala nr. 135 "Stefan cel Mare" added a new photo — feeling energized with Lucian Tanasescu and 3 others.
Image may contain: 3 people, people standing and text

Stimati colegi,

Mă numesc Briana Manica, învăţ la Scoala Generala nr.135, în clasa a V-a B şi anul acesta candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Consider că sunt potrivită pentru această funcţie deoarece sunt o persoană cu simţ de răspundere, sincera şi mă implic cu multă sârguinţă în activităţi educative. Promit că voi veni cu idei noi în aceasta scoala.

Sunt o persoană care îşi susţine opinia şi luptă pentru drepturile sale. Acum mi-am mărit orizonturile, şi doresc să apăr şi să susţin părerile voastre, pentru că şi elevii au un cuvânt de spus! Dar nu în ultimul rând, trebuie să vă asigur că sunt capabilă sa am în spate o echipă cu care să reuşesc proiecte de o anvergură mare. Vă promit că acestea nu au fost doar cuvinte, ci se vor transforma în fapte !

Manica Briana-Beatrice-Marina

No automatic alt text available.