Photos
Posts

E
EL
ELI
ELIO
ELION ...
ELIONA

N
NI
NIN
NINA
NINAJ
kR.iCHA

See More

Gabimi
1/3
0000000000000000000000000000000000000000O000000000000000000000000000000000000000000000000
Gabim 2/3
999999999999999999999999999999999999999969999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999...
Gabim 3/3
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kr.Icha

See More
Posts

Si te luajm
Kr.icha

Gjeni emrat 2/15

tgmtampaveerjtjtj
htjtjtjmutkagtjtjwj
újfujtjvanshjtjtmjn

...

adm.tapu

See More

Gjeni emrat 1/15

kjwtmwvlqjmktmnandish
xmwichamwmwmgjtk
kmjmkmethi

...

adm.tapu

See More

ola fansa si deShironi te luajm

adm.tapu

Si te luajm fansa
Kr.Ichcha

fansa qfar deshironi te luajn <<>> {}

adm.tapu

Kush do adm I pari falas te tjeret le te shtoj 5 fansa e kush do kr le te shtoj 100 fansa
Kr.icha

Ola fansa a te luajm te bejm pak qeff

Adm.Tapu

Si te luajm fansa
Kr.Icha

YouTube 1/5

1 Darka
2 Qa tha
3 2 student...
4 E vogel e vogel
5 Zotit kerkoj falje

adm.tapu

See More

ola fansa qfar deshironi te luajm

adm.tapu

Ola fansa a po e shikoni serjalin
Kr.Icha

Fansa tashme edhe 2 min do ja filloj seriali UTTARAN
krej like pe ichchen dhe serialin UTTARAN

Adm.tapu

Gabimi 3/3
@@@@@@-@@@
*****@******
++++++++-++++

...

Adm.tapu

See More

Gabimi 2/3

xxxxzxx
uuunuu
fffflfff

...

adm.tapu

See More