Photos
Reviews
3.9
96 Reviews
Tell people what you think
Maxine Pauwels
· November 8, 2017
Van het 2de tot het 7de middelbaar heb ik op deze school gezeten.
En ja hoor ook ik vervloekte de school soms � maar had het op geen enkele andere school willen doen!
Ik heb kunnen studeren wat ik wo...u!
Ik heb daar vriendinnen voor het leven gemaakt, ben mijn liefje ( nu ondertussen mijn verloofde) daar tegen gekomen en zelfs nu ( ik er niet meer naar school ga maar al werk) kom ik nog steeds met hun in contact omdat ze een goed doel steunen waarmee ik met in contact ben gekomen!
Prachtige school met mooie initiatieve !
��
See More
Eveline Colman
· August 31, 2017
Dit is een discriminerende school! Ik ging hier 3 jaar naar school waarna ik kunst ging studeren. Na 2 jaar kunst wou ik echter jgz studeren en terug naar sint carolus gaan. De toelating werd me radic...aal geweigerd na samenzitten met directie met een ferme petitie die ik mee had. Dit omwille van mijn dreadlocks. Ik als persoon had geen slecht verleden in Carolus,heb me altijd goed gedragen en zelf nooit strafstudie gehad (wat zeer uitzonderlijk is daar...) Uiterlijk is duidelijk belangrijker dan de mogelijkheden van een persoon. Ik kan met trots zeggen dat ik nu werk als begeleider van mensen met een beperking. Met een diploma van een andere school natuurlijk... See More
Farah Hendrikx
· February 11, 2018
ik vind deschool carolus supergoed maar wel streng maar ik ga er volgen jaar naartoe
John Pierard
· March 6, 2018
Ok merci beaucoup pour votre compréhension John
Veronique van Schoor
· March 28, 2017
Vind het een zeer goede school. Mijn dochter had vroeger in het lager voor wiskunde altijd eind de 60% en nu zit ze in het 2de middelbaar en haalt ze voor wiskunde in 80%. Ze heeft een goede school ge...kozen de leerkrachten helpen haar echt goed voor alle vakken en vragen waarmee ze zit. See More
Christine Van Boven
· August 16, 2017
Zeer tevreden over alle uitleg en inschrijving, hopelijk zal het schooljaar even goed verlopen :)
Veronique Pardaen
· May 15, 2017
Er stond een super team van leerkrachten klaar die ons vol enthousiasme ontvangde.
Jacqueline Speelman
· June 5, 2016
ik herken nog altijd de school koer.Een zeer goede school heb er vroeger wetenschappen techniek gevolgd . Ik ben er afgestudeerd in 1955.
Ayse Alci
· December 22, 2016
Goede school. Nu al 2 jaar geleden maar toch mis ik de schooltijden. Leuke vriendinnen gemaakt en nog steeds in contact. Altijd een goeie hulp gekregen van de leerkrachten!
Kiani Tochni
· September 27, 2017
Ptn
Marijke Baeté
· October 2, 2016
In totaal 8 jaar op Carolus gezeten!
Altijd goed geholpen ivm studiekeuzes, stages enz
Heel veel leuke momenten gehad & na zoveel jaar nog steeds BESTE vriendinnen met diegene dat ik op Carolus heb le...ren kennen
Afgestudeerd in 2010 :)
See More
Ellen Milliau
· April 12, 2016
Super school. Ik ben er nu al 6jaar weg maar denk nog veel aan mijn schooltijd.
Leen Welter
· June 9, 2016
Op deze school heb ik 2 schitterende jaren geleefd. Op internaat onder zuster Michael. Blijvende herinnering! Goeie leerkrachten!
Johan De Prijck
· May 15, 2014
EuroChem Antwerpen is erg tevreden over de samenwerking die sinds enkele jaren bestaat. Goede stagiairs en degelijke begeleiding. Volhouden zo ! JDP
Céline Noorts
· October 10, 2016
I.p.v. "Carolus kleurt je talent,, zouden ze dat beter veranderen in "Carolus breekt je talent,, ofwel wa kleurpotloden kopen om effectief de verschillende talenten in de verf te zetten!!!
Elise De Vleeschauwer Coppieters
· November 24, 2014
Een goede school waar je veel leert en waar je ook goed geholpen wordt als je problemen hebt en waar je goede herinneringen aan overhoud als je er afgestudeerd bent :)
Janssens Esmeralda
· November 1, 2015
Waar is den tijd
Wendy De Witte
· September 17, 2014
Als goede wijn ... (de herinneringen worden) beter met de jaren
Robin Blondeel
· October 8, 2016
Goeie tijdjes gehad �
Videos
Bootje nemen naar ... Venetië met een groep van 147 personen.
89
5
Meedraaien in een hotel is niet zo eenvoudig. En toch doen onze leerlingen van het zevende jaar Logistiek assistent in voeding en zorg dit schijnbaar moeiteloos. Knap. Ook van deze twee groep op stage in Houffalize.
23
2
Repeteren, repeteren ... want deze avond is het zover ... onze Carolus-talenten op het podium ... met in de pauze een tapasbar in de nieuwbouw. Start: 19.30 uur. Aarzel niet, kom langs.
23
2
Posts
Sint-Carolus added 10 new photos to the album: Bewegingsdag 24 april 2018.
11 hrs

Elke les begon vandaag met een kleine bewegingsoefening, want bewegen is gezond. Het bevordert de concentratie. Van het eerste tot het zevende jaar ... iedereen deed mee.

In het hart van de democratie ... onze leerlingen van het 7de jaar Veiligheidsberoepen verkenden op maandag 23 april de senaat en de kamer van het Federaal Parlement alsook de boeiende en bloeiende hoofdstad Brussel.

Image may contain: 4 people, wedding, table and indoor
Image may contain: 3 people, people standing, wedding and indoor
Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting and indoor